Nasz serwis wykorzystuje pliki cookies. Możesz je wyłączyć w ustawieniach przeglądarki. Dalsze korzystanie z witryny bez zmiany ustawień oznacza wyrażenie zgody na korzystanie z plików cookies.
hej
Trochę te objawy przypominają moje ja również miałam coś na skórze tyle że oglądając Twoje zdjęcia to bardziej przypomina mi jakąś wysypkę ,ale zgadzam się z innymi ze z tym nie ma żartu i lepiej żeby to obejrzał lekarz.Pomyślałam ze i ja dodam zdjęcia jeśli mi się uda pierwsze to będzie rumieniec jaki mi wyszedł na skórze nóg po tym jak zażyłam antybiotyk na infekcje.Zastanawiam się czy to jego wina czy on tylko przyspieszył chorobę.A drugie zdjęcie przypominające wylew krwi pod skórą to pojawiło się po weselu mojej przyjaciółki i dodatkowo obrzęk na kostkach.Odrazu mówię że to nie jest miły widok i nie najlepiej to wygląda
jeśli chodzi o pierwsze zdjęcie to po tym lekarz podejrzewa toczeń rumieniowaty układowy ale tego wylewu pod skórą nie i nie wiem jak zareaguje może to spowodowane jest przez niedokrwistość i niskimi płytkami krwi.
Wszystkie czasy w strefie CET (Europa) Idź do strony Poprzedni1, 2, 3
Strona 3 z 3