|
WWW.TOCZEN.PL "systemic lupus erythematosus"
|
|
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
alawa Master butterfly

|
Wysłany: Nie Paź 07, 2012 5:29 pm Temat postu: |
|
|
Zorientuj się czy lekarka nie przyjmuje w lecznicy na Pruszkowskiej- znajdź w internecie. Swego czasu szłam ze skierowaniem na izbę przyjęć IR,tam po konsultacji lekarz "ustawiał Cię " w kolejkę lub przyjmował- zależy jakie były wskazania.Powodzenia |
|
Powrót do góry |
|
 |
Ola1 Stary wyjadacz

|
Wysłany: Sob Paź 13, 2012 1:40 pm Temat postu: |
|
|
Jeśli ktoś jest z Łodzi lub okolic i szuka reumatologa to polecam Panią doktor Wojewodę ze szpitala Kopernika w Łodzi.
Co prawda byłam u niej dopiero jeden raz, ale zrobiła na mnie bardzo dobre wrażenie.
Poświęca dużo czasu każdemu pacjentowi, a wydaje mi się że na wizytach państwowych u lekarzy nie tak często to się zdarza.
Jest bardzo dokładna, nie lekceważy żadnych objawów, zrobiła na mnie wrażenie kompetentnej osoby.
Wyszłam od niej z przeświadczeniem, że jeśli ona wykluczy mi chorobę z autoagresji to rzeczywiście tej choroby nie mam. |
|
Powrót do góry |
|
 |
basia20101984 Master butterfly

|
Wysłany: Sob Paź 13, 2012 4:06 pm Temat postu: |
|
|
Szukam dobrego lekarza reumatologa w okolicach Cieszyna....śląsk |
|
Powrót do góry |
|
 |
Monika B Moderator

|
Wysłany: Sob Paź 13, 2012 4:32 pm Temat postu: |
|
|
Cytat: |
Z calego serca polecam dr Szarzynska- Ruda. Wiele dla mnie zrobila.
Przyjmuje w przychodni reumatologiczne w szpitalu w Katowicach - Ochojcu.
Prywatnie w Euromedic to jest bodajze ul. Rolna ale tam wizyta kosztuje 100 zl. |
Cytat: |
prof. Hrycek Antoni
przyjmuje w Katowicach
os Tysiaclecia 86/A II pietro
tel. 322544807 |
moze to bo masz blisko http://www.znanylekarz.pl/joanna-badowska/reumatolog/bielsko-biala-czechowice-dziedzice _________________ Szczęście to jest to, czego prawdopodobnie w życiu nie osiągniemy , ale na szukanie go warto poświęcić życie . ( Marie-Henri Beyle) - Stendhal
 |
|
Powrót do góry |
|
 |
klaapton Junior

|
Wysłany: Sro Paź 17, 2012 10:20 am Temat postu: |
|
|
KRAKÓW
Immunlog
dr Mamert Milewski (!)
przyjmuje w Poradni ATOPIA oraz w ramach NFZ przy Placu Wolnica
Okulista
lek med Anna Łukasik (!)
przyjmowała kiedyś w Jurajskim Centrum Medycznym w Mydlnikach
Lekarz rodzinny
dr Grzegorz Pawlik (!)
przyjmuje w Nmedzie na Radzikowskiego
SUCHA BESKIDZKA
Reumatolog
dr Banaś (!)
przyjmuje w szpitalu
dr Trybała (!)
przyjmuje w szpitalu
Ginekolog
dr Marek Boryczko
szpital i prywatnie
dr Krzysztof Mosur
szpital
(tutaj mam mieszane uczucia ponieważ lekarz zaprzeczył połączenia sjogrena z suchością w miejscach intymnych co jest bzdurą,ale skutecznie wyleczył mi infekcję, jako jedyny)
Dermatolog
lek n med Tomasz Rogoziński (!)
przyjmuje prywatnie i w szpitalu
STRYSZAWA
Okulista
lek Ewa Szajner
przyjmuje prywatnie w prywatnym gabinecie
jestem dopiero po pierwszej wizycie, ale mam bardzo dobre wrażenie
To są lekarze, których polecam bo mi pomogli i pomagają. Wykrzyknik przy tych, których zwłaszcza polecam:) |
|
Powrót do góry |
|
 |
basia20101984 Master butterfly

|
Wysłany: Wto Paź 23, 2012 12:09 pm Temat postu: |
|
|
Witajcie mam pytanie czy ktoś zna dr.Bogusław Klepek reumatolog ze Skoczowa prosze o opinie...dziekuje pozdrawiam |
|
Powrót do góry |
|
 |
IEC Junior

|
Wysłany: Sob Lis 03, 2012 5:28 pm Temat postu: |
|
|
Aniołek@ napisał: |
Ziarenko napisał: |
Być może osoba, o którą pytasz to Ewa Więsik-Szewczyk.
Może Marzena Olesińska? |
Dziękuje, tak to była dr Olesińska.
Ciekawi mnie jak teraz z zapisami na Spartańską.
Byłam u niej 2 lata temu będąc w ciąży, później niestety z braku czasu nie chodziłam na kontrolę, dobrze się czułam, a teraz od 2 miesiący ból śledziony, ciągły stan podgorączkowy i uczucie rozbicie i zmęczenia i boje się, że to może być nawrót.
Chociaż sama nawet nie pamiętam jakie są objawy przy toczniu, bo zachorowałam w wieku 12 lat i nie miałam nawrotów i mam nadzieje, że to nie nawrót |
Jeśli chodzi o dr Olesińską, to z przykrością muszę napisać, że jej ZDECYDOWANIE NIE POLECAM! Na wizycie, na której byłam okazała się bardzo nie miła, nawet mnie nie zbadała, nie wykazała żadnego zainteresowania moją chorobą, wyniki badan potraktowała na odczepne. Cała wizyta trwała z 10 min. max - mimo, że byłam pierwszy raz a schorzenie mam bardzo skomplikowane. Nawet nie wsłuchiwała się zbytnio w to, co mówię. Naprawdę, jak na IR to lekarz porażka.
Nie znam natomiast dr Więsik ale z tego, co wiem nie przyjmuje w poradni. |
|
Powrót do góry |
|
 |
didulka Master butterfly

|
Wysłany: Sro Lis 07, 2012 7:00 am Temat postu: |
|
|
Witam!
Pilnie potrzebuje znalezc ortopede zajmujacego sie kregoslupami.
Nie musza to byc Katowice i miasta oscienne moge jechac dalej.
Mam rozlegly obrzek kregoslupa, ostatnio mdlalam z bolu.
Piekary Sląskie zwalily to na tocznia co nie jest prawda ale nic sobie nie dali powiedziec. Takze zostalam na lodzie.
Ktos cos wie? Cos slyszal?  |
|
Powrót do góry |
|
 |
Monika B Moderator

|
Wysłany: Sro Lis 07, 2012 10:39 am Temat postu: |
|
|
Dagmara ja polecam ci najlepszego specjalistę ,( sprawdzony ) tylko że prywatnie niestety
http://www.galen.pl/dr-n-med-krzysztof-ficek,d43.html
jego przychodnia , jest najlepsza , tam lecza się sportowcy po cięzkich urazach, np Justyna Kowalczyk, i nasi piłkarze
częśc operacji miał tam Jarosław Wałęsa , wymieniac można tych wielkich bez konca, ale wiem że gdyby nie on moj bratanek straciłby nogę , wystarczyło usnąc krwiak ,
moze warto umówic się na konsultację do niego , adres i telefon na stronie ktorą podałam _________________ Szczęście to jest to, czego prawdopodobnie w życiu nie osiągniemy , ale na szukanie go warto poświęcić życie . ( Marie-Henri Beyle) - Stendhal
 |
|
Powrót do góry |
|
 |
didulka Master butterfly

|
Wysłany: Sro Lis 07, 2012 1:12 pm Temat postu: |
|
|
Dzieki Monis.
Niestety dla mnie jest to zbyt droga wizyta a Pan dr gdzie indziej nie przyjmuje.
Musze szukac dalej, bo wizja ciaglego chodzenia w gorsecie mnie przytlacza |
|
Powrót do góry |
|
 |
denim85 Master butterfly

|
Wysłany: Wto Lis 27, 2012 9:09 pm Temat postu: |
|
|
Może znacie dobrego endokrynologa z okolic Olsztyna, Torunia, Bydgoszczy lub w stronę Gdańska( np Malbork. Elbląg) _________________ My kobiety jesteśmy aniołami, a gdy się nam podetnie skrzydła, lecimy dalej na miotle! |
|
Powrót do góry |
|
 |
zozo Stary wyjadacz

|
Wysłany: Czw Sty 03, 2013 12:33 am Temat postu: |
|
|

Ostatnio zmieniony przez zozo dnia Wto Mar 11, 2014 10:06 pm, w całości zmieniany 1 raz |
|
Powrót do góry |
|
 |
kubus Junior

|
Wysłany: Nie Sty 13, 2013 3:19 pm Temat postu: Śląsk - Katowice, Zabrze, Gliwice |
|
|
Witam wszystkich!
Poszukuję dobrego reumatoga na Śląsku, który dobrze leczy toczeń.
pozdrawiam |
|
Powrót do góry |
|
 |
Monika B Moderator

|
Wysłany: Nie Sty 13, 2013 5:29 pm Temat postu: |
|
|
czy zapoznałas się z tym tematem, kilka postów wyżej masz namiary na bardzo dobrych specjalisów z Katowic _________________ Szczęście to jest to, czego prawdopodobnie w życiu nie osiągniemy , ale na szukanie go warto poświęcić życie . ( Marie-Henri Beyle) - Stendhal
 |
|
Powrót do góry |
|
 |
Mel-ania Master butterfly

|
Wysłany: Czw Sty 17, 2013 10:42 am Temat postu: |
|
|
...
Ostatnio zmieniony przez Mel-ania dnia Pon Gru 16, 2013 9:14 pm, w całości zmieniany 1 raz |
|
Powrót do góry |
|
 |
|
|