Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
Zuzana Junior

|
Wysłany: Czw Sty 26, 2006 9:50 am Temat postu: Dzięki nenya |
|
|
Dzięki nenya Chyba faktycznie zaczynam panikować....
Ok uzbrajam się w cierpliowść i czekam na diagnozę...
Pozdrawiam cieplutenieńko....
Zuzana |
|
Powrót do góry |
|
 |
monika.kala Master butterfly

|
Wysłany: Czw Sty 26, 2006 9:53 am Temat postu: |
|
|
Zuzana to normalne,ze sie boisz.Ludzkie uczucie.Czekaj cierpliwie na wyniki i poinformuj nas o wynikach.
Poczytaj sobie tez stare posty uzyskasz wiele cennych informacji i jak ci bedzie ciezko to my tu zawsze jestesmy.
Powodzenia Monika Kala |
|
Powrót do góry |
|
 |
nenya SuperMOD

|
Wysłany: Czw Sty 26, 2006 10:11 am Temat postu: |
|
|
jasne, że normalka - z tego co pamiętam, taka mieszanka uczuć, od strachu przed diagnozą po pragnienie jak najszybszego jej usłyszenia, byleby to mieć juz za sobą
przeżywasz trudny okres i uwierz mi - my to wiemy.
staramy się cię po prostu uspokoić, bo jakaby ta diagnoza w końcu nie była to wg mnie może być już tylko lepiej. rozpocznie się leczenie a więc i poprawa samopoczucia, najgorzej jest właśnie teraz. |
|
Powrót do góry |
|
 |
zuzka Master butterfly

|
Wysłany: Czw Sty 26, 2006 10:18 am Temat postu: |
|
|
Witaj Zuzanna, wiem jak się szarpiesz teraz w niepewności, jak bardzo potrzebne jest ci multum wszelkich informacji, jak wszystko co przeczytasz będzie pasować do ciebie...ale uzbrój sie w cierpliwośc i nie daj sie zwariować, trzeba być dobrej myśli, bo: "...myślisz i masz.."
Ale co by to u ciebie nie było, tu zawsze znajdziesz pomoc _________________ Walcz o swoje do szczęścia prawa
Niech świat się wali - Ty się nie poddawaj |
|
Powrót do góry |
|
 |
Lidia Master butterfly

|
Wysłany: Czw Sty 26, 2006 2:36 pm Temat postu: |
|
|
Witaj Zuzana i powiedz sobie że cokolwiek to jest to nie masz na to wpływu dopiero po diagnozie do draństwa się z pomocą lekarzy dobierzesz.Mnie pomogło to przyjąć tą informację w miwrę spokojnie.Zawsze w takich sytuacjach sobie powtarzam spokojnie nie masz na to wpływu i pomaga się opanowac.Cokolwiek wyjdzie będzie dobrze bo bedzie można to kontrolować i podkarmiać jakimiś lekami.No i zawsze masz do pomocy chociaż słownej cały klub a raczej motylkowy klan.
Trzymaj się bedzie ok.
Na pociechę korzystając z naszych przepisów upiecz sobie ciacho.
Lidka _________________ "uśmiechaj się, do każdej chwili uśmiechaj"
"Nie chodzi o to że mamy zbyt mało czasu, ale że zbyt dużo go tracimy"
Seneka |
|
Powrót do góry |
|
 |
Itunia Master butterfly

|
Wysłany: Czw Sty 26, 2006 3:11 pm Temat postu: |
|
|
Hej hej  |
|
Powrót do góry |
|
 |
Mella Master butterfly

|
Wysłany: Czw Sty 26, 2006 3:36 pm Temat postu: |
|
|
Witaj Zuzanna, to całkiem normalne, że się wpada w panikę, gdy pojawia się coś nieznanego, a na dodatek dokuczliwego - najpierw jest poszukiwanie wszelkich informacji, coraz większa panika jak u siebie znajduje się podobne objawy, a potem przychodzi czas oswojenia sobie choroby i spokojne leczenie, a często też upragniona remisja. Ja za każdym razem, gdy pojawia się coś nowego najpierw panikuję, potem się wkurzam, że znowu coś (jakby tego co jest było za mało), a potem oswajam z tym i żyję dalej. Każdy przeżywa to na swój sposób, ale forum takie jak to pozwala szybciej dojść do siebie.
A poza tym, jak już jest diagnoza, jaka by ona nie była, to łatwiej się uspokoić, bo przynajmniej wiadomo z czym walczyć  _________________ "Wszyscy jesteśmy zdolni do wielkich rzeczy, jeśli nie pozwolimy, by pokonał nas strach przed własną słabością."
Jan Paweł II |
|
Powrót do góry |
|
 |
Agnieszka14 Master butterfly

|
Wysłany: Czw Sty 26, 2006 5:35 pm Temat postu: |
|
|
Nom, strach, przerażenie zawsze towarzyszy nieznanemu , potem mija, bo wiesz z czym walczyć i jak walczyć, a tutaj możesz poznać wiele metod jak paskudztwo gnębić, lekarz też Ci pomoże, dobrze będzie - jak powiedziała Lidia - i tak nie masz na to wpływu!
Trzymaj się cieplutko  |
|
Powrót do góry |
|
 |
angela Master butterfly

|
Wysłany: Czw Sty 26, 2006 6:20 pm Temat postu: |
|
|
Dobrym i życzliwym słowem każdy tutaj obdarza drugą osobę... tak już jest, bo skoro wszyscy w pewien sposób się kochamy to jakby inaczej Wiem, że może to nie pomoże, ale nie panikuj...<i kto to mów> rób tysiąc innych rzeczy, aby zająć umysł czymś do czasu diagnozy...
ode mnie też  _________________ Szczęście nie jest dziełem przypadku, ani darem bogów. Szczęście to coś, co każdy z nas musi wypracować dla siebie samego. |
|
Powrót do góry |
|
 |
Zuzana Junior

|
Wysłany: Pią Sty 27, 2006 8:08 am Temat postu: |
|
|
Witajcie motylkowe Słoneczka:)))
Ja dziś wstałam i się nie wyspałąm i teraz w pracy siedzę i kawkę w siebie wlewam:)) Pomyślałam, że prześlę Wam bukiet Tysiąca uśmiechów, co niniejszym czynie
Życzę Wam dnia miłego, Słonka samego i optymizmu dużego (wiem , że go macie... ))
Dziękuję za Wasz optymizm, za Wasze porady i rady... Czekam cierpliwie na wizytę u doktoraz Zaniewskiego (słyszeliście o Nim?)
Trzymacje się robaczki:))
Zuzana  |
|
Powrót do góry |
|
 |
Itunia Master butterfly

|
Wysłany: Pią Sty 27, 2006 9:08 am Temat postu: |
|
|
odwzajemniam uśmieszki  |
|
Powrót do góry |
|
 |
veg8 Master butterfly

|
Wysłany: Pią Sty 27, 2006 8:40 pm Temat postu: |
|
|
|
 |
agatka03 Master butterfly

|
Wysłany: Nie Sty 29, 2006 2:22 pm Temat postu: |
|
|
Trzymam kciuki,Zuzanno,za Twoje zdrowie!!! Wszystkiego dobrego!!!  _________________ ..."W życiu nie chodzi o czekanie, aż burza minie... Chodzi o to, by nauczyć się tańczyć w deszczu..." (Vivian Green) |
|
Powrót do góry |
|
 |
martek Master butterfly

|
Wysłany: Pon Sty 30, 2006 9:40 pm Temat postu: |
|
|
Witaj Zuzanno. Trzymam kciuki.
Bedzie dobrze tylko trochę cierpliwo.ści.
Pozdrawiam _________________ Martek |
|
Powrót do góry |
|
 |
Joanna88 Stary wyjadacz

|
Wysłany: Pon Sty 30, 2006 9:56 pm Temat postu: |
|
|
bedzie dobrze musi byc dobrze  |
|