Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
Małgosia1 Master butterfly

|
|
Powrót do góry |
|
 |
Papsi Master butterfly

|
Wysłany: Czw Sty 17, 2013 3:11 pm Temat postu: |
|
|
.........
Ostatnio zmieniony przez Papsi dnia Wto Cze 17, 2014 10:02 pm, w całości zmieniany 1 raz |
|
Powrót do góry |
|
 |
Monika B Moderator

|
Wysłany: Czw Sty 17, 2013 3:54 pm Temat postu: |
|
|
nie miałam tego leku wiec się nie wypowiem
ale cieszę się że juz krok w dobrym kierunku zrobiony
no i fajna rodzinna to bardzo dużo  _________________ Szczęście to jest to, czego prawdopodobnie w życiu nie osiągniemy , ale na szukanie go warto poświęcić życie . ( Marie-Henri Beyle) - Stendhal
 |
|
Powrót do góry |
|
 |
Małgosia1 Master butterfly

|
Wysłany: Czw Sty 17, 2013 9:47 pm Temat postu: |
|
|
Dobrze , że wstępne leczenie masz ustalone. Halidor obniża ciśnienie też. Tak do tygodnia zanim zacznie działać. Zależy od organizmu. Mnie przestało po nim telepać z zimna. Jak stać cię to kup sobie w sklepie ortoped. takie piłeczki z kolcami i na masaż nóg też są trochę większe, płaskie, z jednej strony z kolcami to też poprawia krążenie. Co do skarpetek itd. zobacz na necie szybciej znajdziesz.
Teraz to już musi być tylko lepiej.  |
|
Powrót do góry |
|
 |
denim85 Master butterfly

|
Wysłany: Pią Sty 18, 2013 4:25 pm Temat postu: |
|
|
O to ja mam w domu piłkę do ćwiczenia rąk nawet nie zdawałam sobie sprawy jak kiedyś byłam w medycznym to jako zabawkę kupiłam
Małgosia dziękuje zaraz poczytam o tych lekach  _________________ My kobiety jesteśmy aniołami, a gdy się nam podetnie skrzydła, lecimy dalej na miotle! |
|
Powrót do góry |
|
 |
ewela.t Master butterfly

|
Wysłany: Pią Sty 18, 2013 4:52 pm Temat postu: |
|
|
Papsi.. to ja rowniez- jak zawsze spozniona - serdecznie witam na forum..
Trzymam kciuki aby teraz bylo tylko lepiej..  |
|
Powrót do góry |
|
 |
iwus Master butterfly

|
Wysłany: Sob Sty 19, 2013 10:01 pm Temat postu: |
|
|
I ja następna spóźniona
Papsi, witaj serdecznie Trzymam kciuki za dalszą diagnostykę. |
|
Powrót do góry |
|
 |
agnieszka29 Master butterfly

|
Wysłany: Nie Sty 20, 2013 10:18 am Temat postu: |
|
|
Witam i ja .
Widzę zagościłaś już w kawiarence więc Miłego buszowania po forum  _________________ Nawet jeśli niebo zmęczyło się błękitem, nie trać nigdy światła nadziei. |
|
Powrót do góry |
|
 |
eddie Senior

|
Wysłany: Nie Sty 20, 2013 10:48 am Temat postu: |
|
|
Witam Cię Papsi
Tak na poczatku powiem tylko tyle że napisałem tu do Ciebie ale post został skasowany przez monika85 - bo jak się okazało obraziłem lekarza, tylko nikt nie wziął pod uwagę że ona mnie mogła obrażać, ale zrozumiesz to jak pobędziesz tu dłużej.
Miło mi Cie tu powitać, wiem co czujesz, też zachorowałem jak miałem 12-13 lat i choruje juz 20, da się z tym żyć choć trzeba pamiętać że najważniejsza szybka diagnoza i leczenie. Dobrze że szukasz doświadczonego lekarza, bo ja mimo że choruje 20 lat też szukam kogoś kto zacznie mnie dobrze leczyć. Też znalazłem lekarza ponad 200 km od domu, ale nasze życie jest ważniejsze. |
|
Powrót do góry |
|
 |
awania Master butterfly

|
Wysłany: Nie Sty 20, 2013 11:30 am Temat postu: |
|
|
Cześć Papsi rozgość się
eddie napisał: |
Witam Cię Papsi
Chcę Cię jeszcze raz na koniec ostrzec przed ludźmi z tego forum, są bardzo mili na powitanie, ale jak coś się im nie spodoba to potrafią byc niemili i skasować Twojego posta.
|
Cześć również eddie
Nie jestem w stanie śledzić każdego wpisu na forum, nie wiem więc, jakie sytuacje wyzwolły u Ciebie taki poziom frustracji, że dziewczynie w powitalnym wątku piszesz ostrzeżenia o użytkownikach forum
Przyznam szczerze, że nieco rozbawiła mnie ta sytuacja. To tak, jakby ktoś stał w drzwiach kina i witał każdego wchodzącego: baw się dobrze na seansie, ale uważaj na ludzi a w szczególności panią od popcornu i kasjera, bo to wredne babsztyle Ja mam bujną wyobraźnię...
eddie - to jest wątek powitalny Papsi, nie zaśmiećmy go dyskusją o niemiłych Twoim zdaniem osobach na forum. Możesz przygotować sobie wiadomość na prv, którą będziesz każdemu nowemu wysyłał, np. - wszyscy się dowiedzą o Twoich obawach a Ty nie będziesz się wystawiał na kolejne, Twoim zdaniem niesprawiedliwe interwencje.
Miłego dnia wszystkim życzę _________________ ***mal_kontent*** |
|
Powrót do góry |
|
 |
awania Master butterfly

|
Wysłany: Nie Sty 20, 2013 11:38 am Temat postu: |
|
|
To forum jest troszkę zgniłe więc trudno go porównywać do domu. Mam prawo informować nowych ludzi o takich rzeczach, co one z tym zrobią to inna sprawa. Wszystkie slady działalnosci tych ludzi sa od razu kasowane. Chciałbym jednak wiedzieć czemu jestem straszony usunięciem z forum ? Jaki punkt regulaminu naruszyłem ? |
Eddie, ja nie twierdzę, że nie masz prawa.
I porównywałam do kina
masz prawo informować o czym sobie zażyczysz, ale pamiętaj, że piszesz o swoich subiektywnych odczuciach. Piszesz, "co one z tym zrobią, to inna sprawa" - jeżeli chcesz, żeby Twoje "ostrzeżenia" nie były postrzegane jak facet stojący w progu kina, łapiący za połę płaszcza każdego wchodzącego by go "ostrzegać" przed kasjerką i panią od popcornu - pomyśl nad zmianą formy swoich ostrzeżeń. Jak chcesz, mogę z Tobą na ten temat pogadać na prv - serio, to nie najlepsze miejsce - dziewczyna chciała się przywitać, poznać ludzi (oprócz tych, Twoim zdaniem złych - przyznasz, że nie wszyscy są niemili) a nie czytać elaboraty na temat układów - układzików Pozdrowienia _________________ ***mal_kontent*** |
|
Powrót do góry |
|
 |
maglia Master butterfly

|
Wysłany: Nie Sty 20, 2013 11:44 am Temat postu: |
|
|
Eddie, po co zaśmiecasz komuś wątek powitalny ?
Jeżeli już musisz dać upust swoim frustracjom i czujesz się w obowiązku poinformowania nowych użytkowników o zagrożeniach czyhających na tym forum, to zrób to na priv.
Przez takie wpisy pełne złośliwości zrażasz nowych użytkowników, a przede wszystkim wystawiasz sobie złą opinię.
Pepsi sama oceni to forum i wyrobi sobie zdanie na temat jego użytkowników.
I jeszcze jedno - jeżeli Twoje poprzednie posty były w podobnym tonie, to nie dziwię się moderatorom, że zostały usunięte.
To forum służy przede wszystkim po to, żeby dawać wsparcie nam chorym, a nie po to żeby siać ferment i teorie spiskowe. _________________ Sprzątanie w domu, w którym dorastają dzieci, jest jak odśnieżanie chodnika zanim przestanie padać.
Phyllis Diller
Ostatnio zmieniony przez maglia dnia Nie Sty 20, 2013 11:48 am, w całości zmieniany 1 raz |
|
Powrót do góry |
|
 |
maglia Master butterfly

|
Wysłany: Nie Sty 20, 2013 11:49 am Temat postu: |
|
|
Przepraszam ale czemu komentujecie mój wpis skoro nie jest do was skierowany ? |
Ponieważ również jestem użytkownikiem tego forum i rażą mnie takie wpisy. _________________ Sprzątanie w domu, w którym dorastają dzieci, jest jak odśnieżanie chodnika zanim przestanie padać.
Phyllis Diller |
|
Powrót do góry |
|
 |
Monika B Moderator

|
Wysłany: Nie Sty 20, 2013 12:02 pm Temat postu: |
|
|
eddie masz swoj własny wątek proszę przenieś się z tymi komentarzami do niego
kazdy ma prawo do swojej opini i wyrobi ją sobie sam,
sam bez podopowiedzi ,
obojętnie czy sa one pozytywne czy negatywne
to jest watek powitalny Papsi , wiec rozwijane tematu tutaj jest nie na miejscu ,
prosze o zakonczenie dyskusji w tym wątku _________________ Szczęście to jest to, czego prawdopodobnie w życiu nie osiągniemy , ale na szukanie go warto poświęcić życie . ( Marie-Henri Beyle) - Stendhal
 |
|
Powrót do góry |
|
 |
Ankanow62 Master butterfly

|
Wysłany: Nie Sty 20, 2013 1:21 pm Temat postu: |
|
|
Witaj Papsi,tu mozna naprawdę wiele,oczywiscie w granicach zdrowego rozsadku:-)a najlepsze sa rozmowy nocne gdy mozna sie wyplakac w monitor bo wiesz ze ktos cie wyslucha i zrozumie,czesto poradzi i da pozytywnego kopa...rozgosc sie na dobre.....i nie zrażaj sie ta wredną lekarką Ankanow62  |
|
Powrót do góry |
|
 |
|