Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
Marta Master butterfly

|
Wysłany: Wto Sty 24, 2006 10:55 am Temat postu: |
|
|
Wiesz Angela mysle ze sprobuje tego. Najpierw musze poszukac czy w ogole jest gdzies u mnie taka usluga. A poki co to dietka bo trzeba miec co opalac a nie fałdki na brzuchu hie hie |
|
Powrót do góry |
|
 |
Monika B Moderator

|
Wysłany: Wto Sty 24, 2006 2:07 pm Temat postu: |
|
|
do tej pory możesz wspomagać sie sokiem z marchwi.troche przyciemni karnacje.......jest ona wtedy naturalnie lekko opalona.......tylko nie pij po litrze .bo staniesz sie ..żółta....
Monika |
|
Powrót do góry |
|
 |
slodka_istota Master butterfly

|
Wysłany: Nie Sty 29, 2006 1:12 pm Temat postu: |
|
|
jaka czapka na glowie - boszzzzz toc to nei wolno tak czaszki i mozgu uciskac
ja tez zamierzam nieco w lato slonka zlapac ale oczywiscie pod filtrem - zauwaryzlam ze latenm to zawsze rumien mam znacznie mniejszy i wogole z cera jakos lepiej mam i tak mi sie nie luszczy ta skora jak zima -- wiec mimo iz szkodzi to slonce to jednak i mi pomaga w jakims stopniu
Pozdrawiam
slodka  _________________ Kochaj i szalej i nie pytaj co dalej ) |
|
Powrót do góry |
|
 |
lubesia Master butterfly

|
Wysłany: Nie Sty 29, 2006 2:22 pm Temat postu: |
|
|
najlepsze jest to ze na kremie30 w wakacje juz sie opale troszke dlatego terzeba wiekszy stosowac:D _________________ Jeśli nie możemy czynić tak, jakbyśmy chcieli, musimy czynić tak, jak możemy    |
|
Powrót do góry |
|
 |

|
Wysłany: Nie Sty 29, 2006 3:42 pm Temat postu: |
|
|
lubesia na mniej niz 60 to nie ma co - inaczej chwyci cie sloneczko
a z kazdym rokiem coraz bardziej przypieka - i nie tyle opala co spala wrrr -- ostatnio to owszem na buske kremu z filtrem nalozylam i bylo ok ale na nozkach to jak sie zjaralam to spac nie moglam no nijak sie nei moglam polozyc bo zawsze dotykalam nogami poscieli ehehhe -- a wsyzstko przez gre w rzutki -- ale co tam i tak bylo fajnie
Pozdrawiam
|
Powrót do góry |
|
 |
lubesia Master butterfly

|
Wysłany: Nie Sty 29, 2006 4:51 pm Temat postu: |
|
|
...na nozkach sie tak zjaralas i nic ci nie bylo? ;>...ja to sie tak troszke boje opalic wiec chodze w dlugich spodniach w wakacje chociaz przewiewnych:D ...zreszta ja nigdy w krotkich nie latalam no chyba ze malutka bylam:P _________________ Jeśli nie możemy czynić tak, jakbyśmy chcieli, musimy czynić tak, jak możemy    |
|
Powrót do góry |
|
 |

|
Wysłany: Pon Sty 30, 2006 7:14 pm Temat postu: |
|
|
lubesia to na dzilce bylo eheh wiec jak w dlugich moglam:) tym bardziej ze do oczka wchodzilam nogi se moczyc;) -- ale poza tym ze mi sie zjaraly podczas grania bo tylem caly czas do slonca bylam to nic mi nei bylo -- mowie jakby mi slonce nie szkodzilo
Pozdrawiam
|
Powrót do góry |
|
 |
iwonka1 Junior

|
Wysłany: Pon Sty 30, 2006 8:19 pm Temat postu: solarium? |
|
|
czesc dziewczyny..solarium absolutnie odpada..moja choroba zaczela sie po 2miesiecznej sesji w solarium,owszem cialko opalone ale kosci bolaly jak piorun..moj docent kategorycznie zabronil wiec wole nie ryzykowac |
|
Powrót do góry |
|
 |
lubesia Master butterfly

|
Wysłany: Pon Sty 30, 2006 8:24 pm Temat postu: |
|
|
slodka dobrze ze nic ci nie bylo .....przynajmniej troszke sie oplailas:D no i przeciez nie wszystkim odrazu to slonko zaszkodzi........a moja choroba sie zaczela po jednych wakacjach w ktore dzien w dzien sie oplalam no wiecej w wodzie siedzialam,na materacu ale wciaz na sloncu a bylam czarnaaaa i chyba przez to slonko wszystko sie nasililo i toczen sie ujawnil _________________ Jeśli nie możemy czynić tak, jakbyśmy chcieli, musimy czynić tak, jak możemy    |
|
Powrót do góry |
|
 |
martek Master butterfly

|
Wysłany: Pon Sty 30, 2006 9:03 pm Temat postu: |
|
|
Dziewczyny unikajcie sloneczka jak i solarium. Naprawdę nie kuście losu.
Osoby , ktore przyjmuja cyklosporyne niech przeczytają ulotke -też pisze aby unikac promieni słonecznych .
Lepiej nie kusić lupuska  _________________ Martek |
|
Powrót do góry |
|
 |
Itunia Master butterfly

|
Wysłany: Pon Sty 30, 2006 9:09 pm Temat postu: |
|
|
Ja to lubię sobie na słoneczko popatrzeć przez okno Zimą jest najładniejsze, bo tak pioruńsko nie grzeje. Latem - udręka  |
|
Powrót do góry |
|
 |
lubesia Master butterfly

|
Wysłany: Pon Sty 30, 2006 9:10 pm Temat postu: |
|
|
czytalm czytalam o tej cyklosporynie i unikaniu slonka przy niej...ale ja unikam slonka a przy tym leku bede jeszcze bardziej  _________________ Jeśli nie możemy czynić tak, jakbyśmy chcieli, musimy czynić tak, jak możemy    |
|
Powrót do góry |
|
 |

|
Wysłany: Sro Lut 01, 2006 2:16 pm Temat postu: |
|
|
n w sumie racja -- ale tak na dobra sprawe to moja choroba tez sie zaczela po porazeniu slonecznym 2 stopnia --- ale coz -- mam taki nalog ze troszke musze -- zreszta teraz sie pilnuje by to byle znikome ilosci tego slonca bo nie chce przecholowac ipotem sie meczyc -- ale solarium kategorycznie odpada -- co to to nie - to istna glupota wowczas
Pozdrawiam
|
Powrót do góry |
|
 |
megi Stary wyjadacz

|
Wysłany: Czw Lut 02, 2006 12:28 pm Temat postu: |
|
|
ja się nie opalałam i nie zamierzam.
jak można cały dzień przeleżeć plackiem na plaży.
poza tym opalanie zwiększa ryzyko zachorowania na nawotwór skóry |
|
Powrót do góry |
|
 |
Marta Master butterfly

|
Wysłany: Czw Lut 02, 2006 12:53 pm Temat postu: |
|
|
megi napisał: |
jak można cały dzień przeleżeć plackiem na plaży.
|
Pozwole sobie zauwazyć, że bardziej sie człowiek opala wcale nie leżąc plackiem ale właśnie w ruchu. A niestety i w lato są dni kiedy trzeba wyjść z „jaskini". Ratuja wtedy tylko kremy i jakies ubrania cieniutkie. |
|
Powrót do góry |
|
 |
|