Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
kasiakuc Master butterfly

|
Wysłany: Pon Sty 30, 2006 5:58 pm Temat postu: witajcie [kasiakuc] |
|
|
czasami wszystkiego ma się dość a zwłaszcza wtedy gdy choroba zaczyna nawracac i stan psychiczny się pogarsza...jestem juz stosunkowo starym toczniem i nieco tą chorobą zmeczona ale głowy do góry nigdy nie można sie tym zalamywać pozdrawiam toczki trzymajcie się  _________________ cieszmy sie każdą chwilka bo życie tak krótkie jest |
|
Powrót do góry |
|
 |
Itunia Master butterfly

|
Wysłany: Pon Sty 30, 2006 6:22 pm Temat postu: |
|
|
Witamy w cudownej rodzinie Motylków Grunt to dobre nastawienie, nie dajemy się chorobie. Wilczka uśpić trzeba na zawsze 8) |
|
Powrót do góry |
|
 |
Mella Master butterfly

|
Wysłany: Pon Sty 30, 2006 7:06 pm Temat postu: |
|
|
Witaj Kasiu  _________________ "Wszyscy jesteśmy zdolni do wielkich rzeczy, jeśli nie pozwolimy, by pokonał nas strach przed własną słabością."
Jan Paweł II |
|
Powrót do góry |
|
 |
Joanna88 Stary wyjadacz

|
Wysłany: Pon Sty 30, 2006 8:09 pm Temat postu: |
|
|
Witam Cie Kasiu  |
|
Powrót do góry |
|
 |
agnieszka29 Master butterfly

|
Wysłany: Pon Sty 30, 2006 8:11 pm Temat postu: |
|
|
Witam i ja.... ;  _________________ Nawet jeśli niebo zmęczyło się błękitem, nie trać nigdy światła nadziei. |
|
Powrót do góry |
|
 |
Monika B Moderator

|
Wysłany: Pon Sty 30, 2006 9:12 pm Temat postu: |
|
|
Hej witaj .starych toczniowców masz tutaj sporo.do wyboru...
Monika |
|
Powrót do góry |
|
 |
Lidia Master butterfly

|
Wysłany: Pon Sty 30, 2006 9:32 pm Temat postu: |
|
|
Witaj.Miło Cie poznać.Klan nam się rozrasta o zagubione osobniki błąkające się samopas.trochę marudzimy ,trochę śmiejemy i staramy nawzajem podtrzymywać się na duchu i udzielać rad i nie tylko.
pozdrowionka.
Lidka _________________ "uśmiechaj się, do każdej chwili uśmiechaj"
"Nie chodzi o to że mamy zbyt mało czasu, ale że zbyt dużo go tracimy"
Seneka |
|
Powrót do góry |
|
 |
gusia_92 Master butterfly

|
Wysłany: Pon Sty 30, 2006 10:18 pm Temat postu: |
|
|
witamy w naszym klanie motylkowym  _________________ .:Hoy se que tu ya no me quieres y eso es lo que mas me hiere:. |
|
Powrót do góry |
|
 |
martek Master butterfly

|
Wysłany: Pon Sty 30, 2006 10:37 pm Temat postu: |
|
|
Witaj Kasiu w Klubie Motylków  _________________ Martek |
|
Powrót do góry |
|
 |
paulina_87 Gość
|
Wysłany: Pon Sty 30, 2006 11:20 pm Temat postu: |
|
|
powtórze się ale witam i ja  |
|
Powrót do góry |
|
 |
monika.kala Master butterfly

|
Wysłany: Wto Sty 31, 2006 11:16 am Temat postu: |
|
|
Witam w naszym gronie.
Masz racje nie mozna sie poddawac
Monika kala  |
|
Powrót do góry |
|
 |
kasiakuc Master butterfly

|
Wysłany: Wto Sty 31, 2006 1:11 pm Temat postu: to takie miłe |
|
|
Hej naprawdę to takie miłe otrzymywać te takie drobne,ale jakże potrzebne wiadomości...dowody wsparcia..które niekoniecznie zawsze znajdzie sie w domu wśród bliskich....to nie moge powiedzieć że go nie ma ale czasem kiedy coś więcej dolega trudniej się odnaleść na właściwym miejscu.....czasem chyba każdemu toczkowi tak bywa i nie sądze abym była odosobnionym przypadkiem...Męża mam dobrego i wyrozumiałego ale czasem tak mi brakuje tego.że On nie chce dokładniej poznac tego co mi dolega..choć mnie z całym tym dobytkiem wziął i o tym wiedział..jakby choc co nieco więcej wiedział wiele by mógł zrozumieć bo przeciez rodzaj dolegliwości jest rożny i tez różnie sie to odbiera....tak sie trochę wyżaliłam ..ale pomimo wszystko podziwiam męża za tyle lat wytrwałości ze mną i nieraz tak niezrozumiałym zachowaniem .....dziękuję Wam za wszystko ..jak juz poprzednio pisałam mam jeszcze siłę na to by nie załamywać sie tak bardzo tak naprawdę to zyję dzięki mężowi i dzieciom  _________________ cieszmy sie każdą chwilka bo życie tak krótkie jest |
|
Powrót do góry |
|
 |
agulka Master butterfly

Dołączył: 02 Paź 2005 Posty: 222 Skąd: Chelm- Wawa Wawa - Chełm
|
Wysłany: Wto Sty 31, 2006 2:05 pm Temat postu: |
|
|
witam i pozdrawiam
jeszcze ja
 _________________ Kwiatki, bratki i stokrotki
dla Malwinki dla Dorotki
kolorowe i pachnące
malowane słońce      |
|
Powrót do góry |
|
 |
agatka03 Master butterfly

|
Wysłany: Wto Sty 31, 2006 3:01 pm Temat postu: |
|
|
Kasieńko! Witaj! Głowa do góry! Wszyscy tutaj tak mamy! Sama własnie leczę depresję,która dopada mnie praktycznie co roku,ostatnio brałam leki pół roku,myślałam,że to już koniec,ale gdzie tam...Od połowy grudnia mialam hustawki nastroju,pesymizm,popłakiwania,żal,myślałam--przejdzie,pewnie święta tak mnie nastrajają... Ale Sylwester i czas po - to już kompletna klapa! Nieprzespane noce,bóle tu i tam,wędrujace,beczenie bez powodu /bez łez,niestety/,ciągły smutek i zmeczenie. I żadnej radości...Teraz łykam piguły,jestem z Wami z powrotem /bez Was sie nie da!/. Może potrzebujesz porady lekarza? Gdybys chciała pogadać,zapraszam na GG. Trzymaj się.  _________________ ..."W życiu nie chodzi o czekanie, aż burza minie... Chodzi o to, by nauczyć się tańczyć w deszczu..." (Vivian Green) |
|
Powrót do góry |
|
 |
agnieszka29 Master butterfly

|
Wysłany: Wto Sty 31, 2006 8:39 pm Temat postu: |
|
|
Witaj Kasieńko.....  _________________ Nawet jeśli niebo zmęczyło się błękitem, nie trać nigdy światła nadziei. |
|
Powrót do góry |
|
 |
|