|
WWW.TOCZEN.PL "systemic lupus erythematosus"
|
|
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
kasia_s Junior

|
Wysłany: Sob Lut 16, 2013 12:27 am Temat postu: |
|
|
Małgosia, ale dla nich to własnie nie był nagły stan bo niby nie znaleźli wskazania ku temu by mnie przyjąć na oddział i zrobić wyniki. Po badaniu organoleptycznym i kazaniu ściskać lekarzowi palec u ręki by zobaczyć jaką mam siłe, powiedział, że jest wszystko ok, bo przecież ścisnęłam mocno- kpina i śmiechu warte. Jak wróciłam z tym wypisem do lekarza rodzinnego to jak rodzinny zaczął czytać co oni za głupoty tam powypisywali to tylko zaklął pod nosem. |
|
Powrót do góry |
|
 |
kasia_s Junior

|
Wysłany: Pon Lut 18, 2013 11:27 am Temat postu: Cyklosporyna |
|
|
A, czy ktoś z Was przyjmował kiedyś Cyklosporyna? Ja właśnie dzisiaj dostałam na to receptę i zaczynam brać na problemy z cerą (ohydne bulwiaste pryszczole), ciekawa jestem czy w końcu moja cera się poprawi...Oby!!! |
|
Powrót do góry |
|
 |
kinga Moderator

|
Wysłany: Pon Lut 18, 2013 11:42 am Temat postu: Re: Cyklosporyna |
|
|
kasia_s napisał: |
A, czy ktoś z Was przyjmował kiedyś Cyklosporyna? Ja właśnie dzisiaj dostałam na to receptę i zaczynam brać na problemy z cerą (ohydne bulwiaste pryszczole), ciekawa jestem czy w końcu moja cera się poprawi...Oby!!! |
tak, sporo osób przyjmowało cyklosporynę
pewnie będziesz musiała troszkę zaczekać na efekty _________________ Odkąd przestałam przejmować się rzeczami, na które nie mam wpływu, mam wpływ na więcej rzeczy.
 |
|
Powrót do góry |
|
 |
kasia_s Junior

|
Wysłany: Pon Lut 18, 2013 10:38 pm Temat postu: |
|
|
Rany, mam nadzieję, że przyjdzie wcześniej niż później
Mam już tego serdecznie dość, z domu wychodze tylko wtedy kiedy naprawdę muszę, wyglądam jak trędowata... Buuu...Może dermatolog przepisze mi maść Protopic, podobno bardzo skuteczna. |
|
Powrót do góry |
|
 |
kinga Moderator

|
Wysłany: Pon Lut 18, 2013 10:54 pm Temat postu: |
|
|
oby jak najszybciej
ja cyklosporynę biorę na co innego i nie wiem jak to w przypadku zmian skórnych działa
nie znam też nikogo, kto by brał z tego powodu
tak więc, musisz zdawać relację na bieżąco
pogadaj z dermatologiem  _________________ Odkąd przestałam przejmować się rzeczami, na które nie mam wpływu, mam wpływ na więcej rzeczy.
 |
|
Powrót do góry |
|
 |
|
|