Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
hyacintha Junior

|
Wysłany: Pon Lut 25, 2013 5:21 pm Temat postu: |
|
|
Zaczelam 3. tydzien siedzenia w domu. Odpoczywam caly czas i temperatura i tak codziennie dobja do 38. |
|
Powrót do góry |
|
 |
hyacintha Junior

|
Wysłany: Sro Lut 27, 2013 6:56 am Temat postu: |
|
|
Poprzedniej i dzisiejszej nocy 39,5. Wydawalo mi sie, ze sie pieke. Nie daje juz rady... |
|
Powrót do góry |
|
 |
denim85 Master butterfly

|
Wysłany: Sro Lut 27, 2013 11:19 am Temat postu: |
|
|
Ja ostatnio na sali leżałam z panią która miała 39stopni prawie non stop i straszny kaszel była zdiagnozowana jako RZS ale z powodu tych objawów nie mogła już funkcjonować i lekarze stwierdzili że najprawdopodobniej ma twardzinę a nie "RZS nie wiem na czyn stanęło ale dobrze by było jak byś też na oddziłą trafiła _________________ My kobiety jesteśmy aniołami, a gdy się nam podetnie skrzydła, lecimy dalej na miotle! |
|
Powrót do góry |
|
 |
hyacintha Junior

|
Wysłany: Wto Kwi 16, 2013 7:18 am Temat postu: nogi mnie nie nosza |
|
|
kochani, miesiąc temu nastąpiła poprawa, przestalam gorączkoweać i wróciłam do pracy. A teraz mam problem z nogami:-) Nogi bolą pod stopami i prawa z przodu, jakby kość... o ile przy goraczkach myślałam, że leki zaczną działać i będzie dobrze, tak teraz każdy krok to ból. Wczoraj się poplakalam z bólu na ulicy. Dodam, że mam 34 lata i jjestem szczupla więc to nie od nadmiernego obciążenia wagowego.... Ktoś tak miał?? |
|
Powrót do góry |
|
 |
kinga Moderator

|
Wysłany: Wto Kwi 16, 2013 8:06 am Temat postu: |
|
|
powody bólu stóp i przodu (łydka Cię boli czy cała noga łącznie z udem?) mogą być od wielu rzeczy - nawet od złego chodzenia, złych butów, złego siedzenia
zbyt dużego napięcia mięśni i powięzi...
kiedyś (już w szkole podstawowej) zdarzały mi się epizody strasznego bólu prawego podudzia - z przodu - jakby mi ktoś skrócił mięśnie w środku; często gęsto stałam na chodniku aż mi to przeszło i dopiero mogłam się ruszyć... _________________ Odkąd przestałam przejmować się rzeczami, na które nie mam wpływu, mam wpływ na więcej rzeczy.
 |
|
Powrót do góry |
|
 |
hyacintha Junior

|
Wysłany: Wto Kwi 16, 2013 11:24 am Temat postu: |
|
|
nie napisałam jeszcze - w tym porannym bólu w drodze do pracy - że od ponad 2 tyg jestem na heparynie drobnocząsteczkowej w brzuch, bo miałam ból jakby gotowanie wrzą tku w lydce i na dopplerze wyszedl mi skrzep. Teraz ta sama noga tylko jakby kość? od stopy do połowy łydki z przodu. Gotowanie było z tyłu. Ale ból inny...
Do tego mam katar... alergia?? nie tylko na siebie... |
|
Powrót do góry |
|
 |
Ankanow62 Master butterfly

|
Wysłany: Wto Kwi 16, 2013 1:26 pm Temat postu: |
|
|
hyacynta zakrzep to bardzo grozna sprawa,czy ty oprocz heparyny mialas cos zalecone?a wogole kontrolne przeplywy mialas? _________________ Animus aeger semper errat |
|
Powrót do góry |
|
 |
|