Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
Kasiaaa123 Junior

|
Wysłany: Czw Mar 21, 2013 3:43 pm Temat postu: |
|
|
witam, poszukuje dobrego reumatologa który znałby się dokładnie na zespole sjogrena. Radom lub okolice, ewentualnie Warszawa czy Kielce.. _________________ 'Szczęście to jedyna rzecz, która się mnoży, gdy się ją dzieli.'  |
|
Powrót do góry |
|
 |
Aga654 Senior

|
Wysłany: Sro Mar 27, 2013 10:58 pm Temat postu: |
|
|
Witam poszukuje dobrego dermatologa mam kurzajki na dłońach najlepiej z Warszawy |
|
Powrót do góry |
|
 |
Karii Master butterfly

|
Wysłany: Czw Mar 28, 2013 3:56 pm Temat postu: |
|
|
Nie wiem czy na kurzajkach też się zna ale.. najlepszy dermatolog jakiego znam. Polecam kobitkę każdemu i jeszcze nikt nie wyszedł od niej niezadowolony
dr Aleksandra Zaremba, przyjmuje w Centrum Medycznym Damiana _________________ ..:: nieustannie biec pod wiatr, każdej myśl poczuć smak
chwytać życie w dłonie, jak promień słońca w letni dzień ::..
 |
|
Powrót do góry |
|
 |
Aga654 Senior

|
Wysłany: Czw Mar 28, 2013 6:12 pm Temat postu: |
|
|
możesz podać numer telefonu do dr Aleksandra Zaremba i dokładniejszy adres a i jeszcze mam pytanie ile kosztuje wizyta ?? [/img] |
|
Powrót do góry |
|
 |
Karii Master butterfly

|
Wysłany: Pią Mar 29, 2013 9:34 am Temat postu: |
|
|
nr do samej dr Zaremby nie mam bo i tak trzeba się umawiać przez Centrum Damiana.
http://www.damian.pl/261,225,55,aleksandra-zaremba,lekarz.htm
nr do rejestracji : 22 566 22 22
Wizyta kosztuje ok 120 - 150 zł dawno nie byłam więc nie wiem jakie teraz mają stawki. Tanio nie jest.. ale ja nie zamieniłabym jej na żadnego innego dermatologa. _________________ ..:: nieustannie biec pod wiatr, każdej myśl poczuć smak
chwytać życie w dłonie, jak promień słońca w letni dzień ::..
 |
|
Powrót do góry |
|
 |
loni Senior

|
Wysłany: Pon Kwi 01, 2013 4:03 pm Temat postu: |
|
|
Witam, czy ktoś mógłby mi polecić dobrego lekarza (reumatolog, neurolog) z okolic Podkarpacia?
Chodzi głównie o próbę diagnostyki, może porobienie bardziej szczegółowych badań i "otwartą głowę" jeśli chodzi o powiązanie ze sobą objawów i różnych problemów zdrowotnych.
Do tej pory miałam zrobione dwukrotnie ANA i raz ANA 2, RF ujemny, OB niskie, CRP ujemne. Moja lekarka nie widzi powodów do leczenia gdyż markery stanu zapalnego są ok, a mnie mimo to łapią dość silne bóle stawów i jestem osłabiona.
Dziękuję za pomoc i życzę wszystkim dużo zdrowia  |
|
Powrót do góry |
|
 |
katarzynadudek7 Master butterfly

|
Wysłany: Pon Kwi 01, 2013 4:43 pm Temat postu: |
|
|
Witaj
Po raz drugi odpowiadam na Twoje pytanie - Oddział Reumatologii w Rzeszowie . Dr Wadowski przyjmuje prywatnie w gabinecie Fredry 7A (17) 853 88 25. Warto się z nim spotkać. W moim przypadku ob i crp też były w normie.
Pozdrawiam |
|
Powrót do góry |
|
 |
loni Senior

|
Wysłany: Pon Kwi 01, 2013 9:33 pm Temat postu: |
|
|
katarzynadudek7 napisał: |
Witaj
Po raz drugi odpowiadam na Twoje pytanie - Oddział Reumatologii w Rzeszowie . Dr Wadowski przyjmuje prywatnie w gabinecie Fredry 7A (17) 853 88 25. Warto się z nim spotkać. W moim przypadku ob i crp też były w normie.
Pozdrawiam |
Dziękuję, zastanawiam się jeszcze nad dr Pogorzelską, ma dobre opinie w necie ale nie wiem jak z terminami obecnie, bo wiem że były bardzo odległe.
Teraz przyjmuje również w Palomedzie w Rzeszowie prywatnie, muszę zadzwonić i zapytać.
A o tym doktorze przez Ciebie polecanym nic nie mogę znaleźć, nie wiem dlaczego.
Sama już nie wiem do kogo uderzyć, ale od soboty dość mocno bolą mnie stawy i to przeróżne.
Muszę sobie zrobić chociaż morfologię, ob i crp bo już dość dawno robiłam.
Dziękuję za opinie i pozdrawiam  |
|
Powrót do góry |
|
 |
Asona Stary wyjadacz

|
Wysłany: Pon Kwi 01, 2013 9:45 pm Temat postu: |
|
|
Czy ktoś z Was leżał na reumatologii ASK we Wrocławiu?Proszę o opinie oraz info na jak długi pobyt mam się nastawić?Czy orientujecie się czy zajmuja sie tam również leczniem biologicznym? |
|
Powrót do góry |
|
 |
kinga Moderator

|
Wysłany: Wto Kwi 02, 2013 8:42 am Temat postu: |
|
|
tak, zajmują się
lekarze OK
badania - full pakiet
na badaniach spędziłam tam 5 dni _________________ Odkąd przestałam przejmować się rzeczami, na które nie mam wpływu, mam wpływ na więcej rzeczy.
 |
|
Powrót do góry |
|
 |
Asona Stary wyjadacz

|
Wysłany: Wto Kwi 02, 2013 4:23 pm Temat postu: |
|
|
Kinga dzięki za info  |
|
Powrót do góry |
|
 |
kiniaa92 Stary wyjadacz

|
Wysłany: Sro Kwi 03, 2013 3:55 pm Temat postu: |
|
|
Hej,
A czy ktos moglby polecić endokrynologa z Warszawy? |
|
Powrót do góry |
|
 |
monia85 Master butterfly

|
Wysłany: Sro Kwi 03, 2013 8:36 pm Temat postu: |
|
|
Moja koleżanka jeździ do endokrynologa w szpitalu na Banacha. Spytam ją jak się on nazywa, bo go bardzo chwali.
Edit: Doktor nazywa się Michał Popow, w razie ktoś by jeszcze potrzebował  _________________
Dusza nie znałaby tęczy, gdyby oczy nie znały łez. / J.V. Chevey |
|
Powrót do góry |
|
 |
monia85 Master butterfly

|
Wysłany: Wto Kwi 16, 2013 8:51 pm Temat postu: |
|
|
Poszukuję dobrego ginekologa z Warszawy. Koleżanka ma problem ze źle leczoną nadżerką i ciągnie się to za nią już długo, a kolejni ginekolodzy, do których chodzi, mają coraz to dziwniejsze pomysły...
Najlepiej jakby był na NFZ. _________________
Dusza nie znałaby tęczy, gdyby oczy nie znały łez. / J.V. Chevey |
|
Powrót do góry |
|
 |
kiniaa92 Stary wyjadacz

|
Wysłany: Sro Kwi 17, 2013 12:44 am Temat postu: |
|
|
Ja bym jeszcze prosila o jakies namiary do zaufanego psychologa/ psychiatry w Warszawie, ktory ogarnia co to toczen...
Bylam juz u jednego psychologa, na 3 spotkaniach ale nic z tego za bardzo nie wyniknelo, pani psycholog stwierdzila tylko zeby udac sie do reumatologa po antydepresanty i tyle... A ja mowiac krotko nie daje sobie z soba rady... |
|
Powrót do góry |
|
 |
|