Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
magdawalkowiak1 Junior

|
Wysłany: Sob Kwi 27, 2013 3:21 pm Temat postu: chce was poznac |
|
|
hej jestem tu nowa chcialabym was poznac podzileic sie z wami moja historia chorobowa itd
co ja mam powiedziec o sobie...hmmmmmmm
gdy mialam 13lat zdiagnozoano umnie klebuszki nerkowe, pozniej po roku ze jednak to toczen po 7 latach znów ze kłebuszki ale juz niby teraz napewno kłebuszki.urodzilam dziecko przed porodem moja choroba byla w remisji przez 3 lata niebralam zadnych leków pracowalam za granica bylo ok a pozniej po porodzie zarazlili mnie sepsa i znów odnowa ..ledwo wyszłam z tego...przezylam tyle ze ...glowa boli.ale mam sliczna córke ma 5 lat juz i mam dla kogo zyc ..nadal kurcze mam bialko w moczu i pewnie niedlugo mnie beda czekac dializy to jest najgorsze niewiem czy sobie z tym poradze....zawsze ja pomagam znajomym psychicznie a teraz gdy ja potrzebuje tego to niema nikogo
kiedys myslalam ze ja mam tylko taka chorobe ale tu jest duzooo ludzi wiec chociaz nie jestem sama |
|
Powrót do góry |
|
 |
Monika B Moderator

|
Wysłany: Sob Kwi 27, 2013 3:40 pm Temat postu: |
|
|
witaj Magda , ciesze się że się ujawiłaś pytaj o to co chciałabyś wiedzieć ,na pewno ci pomożemy oswoić to miejsce i w miarę możliwości cię wspierać
akurat teraz jest wolne , wiec zbyt dużo osob nie ma ale doczekasz się jak skonczy się weekend _________________ Szczęście to jest to, czego prawdopodobnie w życiu nie osiągniemy , ale na szukanie go warto poświęcić życie . ( Marie-Henri Beyle) - Stendhal
 |
|
Powrót do góry |
|
 |
magdawalkowiak1 Junior

|
Wysłany: Sob Kwi 27, 2013 3:45 pm Temat postu: HEJ MONIA |
|
|
dzieki ze mi pomoglas |
|
Powrót do góry |
|
 |
Monika B Moderator

|
Wysłany: Sob Kwi 27, 2013 3:48 pm Temat postu: |
|
|
nie ma za co  _________________ Szczęście to jest to, czego prawdopodobnie w życiu nie osiągniemy , ale na szukanie go warto poświęcić życie . ( Marie-Henri Beyle) - Stendhal
 |
|
Powrót do góry |
|
 |
magdawalkowiak1 Junior

|
Wysłany: Sob Kwi 27, 2013 4:55 pm Temat postu: na nodze dostaam takie 2 plamy.tzn.one najpierw byly babelko |
|
|
we tak jak oparzone lekarz stwierdzil ze to uczulenie a na dodoatek mam zapalenie wezłw chłonnych nie wiecie co to moze byc |
|
Powrót do góry |
|
 |
kinga Moderator

|
Wysłany: Sob Kwi 27, 2013 5:46 pm Temat postu: |
|
|
witaj
białko w moczu nie oznacza przyjścia dializ
gdzie się leczysz i czym? _________________ Odkąd przestałam przejmować się rzeczami, na które nie mam wpływu, mam wpływ na więcej rzeczy.
 |
|
Powrót do góry |
|
 |
magdawalkowiak1 Junior

|
Wysłany: Sob Kwi 27, 2013 6:16 pm Temat postu: hej kinia |
|
|
witaj kinia ja sie lecze teraz celleceptem lecze sie u mojej pani profesor prywatnie w poznaniu opróz tego u takiego lekarza w poznaniu tez ale ne kase chorych |
|
Powrót do góry |
|
 |
magdawalkowiak1 Junior

|
Wysłany: Sob Kwi 27, 2013 6:19 pm Temat postu: |
|
|
moja nadzieja jest wlasnie ten lek jesli on nie pomoze to został znów endoxan kroplowki ale nie wiadomo czy je bede mogla bo lekarze stwierdzili ze moga umnie raka spowodowac a tego by nie chcieli wiec jesli nie to to niestety pozostanie tylko czekanie az nerki siada |
|
Powrót do góry |
|
 |
kinga Moderator

|
Wysłany: Sob Kwi 27, 2013 6:49 pm Temat postu: |
|
|
ale przecież są jeszcze inne leki, popularna cyklosporyna, azatiopryna czy też leczenie biologiczne....na co Twoja lekarka chce czekać? _________________ Odkąd przestałam przejmować się rzeczami, na które nie mam wpływu, mam wpływ na więcej rzeczy.
 |
|
Powrót do góry |
|
 |
magdawalkowiak1 Junior

|
Wysłany: Sob Kwi 27, 2013 7:07 pm Temat postu: |
|
|
ten cellecept to podobnie jak cyklosporyna bo cyklosporyny nie moge bo mam kreatynine podwyzszona sterydy juz namnie nie dzialaja a co to jest leczenie biologiczne
a aziatropina co to jest |
|
Powrót do góry |
|
 |
kinga Moderator

|
|
Powrót do góry |
|
 |
wemasc Stary wyjadacz

|
Wysłany: Sob Kwi 27, 2013 9:49 pm Temat postu: |
|
|
Witaj serdecznie:) zawsze to przynosi ulge podadac z ludzmi ktorzy tez na co dzien borykaja sie z podobnymi do twoich problemow:) zapraszamy na pogaduchy do forumowej kafejki:)
Zdrowka i wypoczynku:) _________________ Miastenia.Uczę się żyć na nowo.
 |
|
Powrót do góry |
|
 |
Małgosia1 Master butterfly

|
Wysłany: Sob Kwi 27, 2013 9:59 pm Temat postu: |
|
|
Witaj
Nie myśl o dializach, mnie na początku choroby syna straszyli przeszczepem. Nigdy jednak nie myślę o tym. W naszym przypadku choroba synka wyciszył się, mało tego nerki wróciły do swojej objętości. W rzucie były powiększone. Myśl pozytywnie. Medycyna idzie do przodu.  |
|
Powrót do góry |
|
 |
magdawalkowiak1 Junior

|
Wysłany: Nie Kwi 28, 2013 10:12 am Temat postu: |
|
|
dziekuje wam bardzo kochani za pocieszenie naprawde |
|
Powrót do góry |