Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
gusia_92 Master butterfly

|
Wysłany: Nie Sty 22, 2006 10:01 pm Temat postu: |
|
|
nie chodzilo mi ze nie mysli tylko ze nikt nie probowal i dlatego nie wie.. kazdy w zalamaniu na poczatku ma takie mysli "po co zyje, dlaczego on, najlepiej bylo by sie zabi" wiem to z doswiadczenia. _________________ .:Hoy se que tu ya no me quieres y eso es lo que mas me hiere:. |
|
Powrót do góry |
|
 |
Itunia Master butterfly

|
|
|
Monika nie udzieli Ci takich informacji... |
|
Powrót do góry |
|
 |
piotro Junior

|
|
|
i nie piszcie tekstów w stylu "że trzeba walczyć z problemami i wziąść sie w garść" bo to i tak do mnie nie trafia, o tym sie wogóle nie myśli,więc w dalszym ciągu czekam na odpowiedź |
|
Powrót do góry |
|
 |
Itunia Master butterfly

|
Wysłany: Nie Sty 22, 2006 10:04 pm Temat postu: |
|
|
Ja nie wiem, co Ci mam powiedzieć, Piotrek... Nie powiem, że wiem, co czujesz, bo mi nawet taka myśl nigdy przez głowę nie przeszła. Nawet jak było bardzo źle. |
|
Powrót do góry |
|
 |
nenya SuperMOD

|
Wysłany: Nie Sty 22, 2006 10:08 pm Temat postu: |
|
|
ty lepiej daj spokój Monice...
jakbyś naprawdę chciał te informacje znaleść to byś je znalazł w sieci bez problemu, a jeśli szukasz uwagi i zainteresowania naszym kosztem, to sobie daruj i zwróć się po pomoc do specjalisty, bo widocznie jest ci potrzebny.
ja skończyłam wypowiadać się w tym temacie. |
|
Powrót do góry |
|
 |
piotro Junior

|
Wysłany: Nie Sty 22, 2006 10:09 pm Temat postu: |
|
|
Itunia no i ciesze się że nie masz takich złych myśli , ciesz sie życiem, żyj chwilą , wszystko jeszcze przed Tobą. A mi nie musisz nic mówić, nic tłumaczyć, nie przekonywać do swoich racji,bo ja tego naprawde nie potrzebuje.
Chce tylko znać odpowiedź bo na tych głupich ulotkach wsadzonych do tabletek nic nie pisze;) |
|
Powrót do góry |
|
 |
piotro Junior

|
Wysłany: Nie Sty 22, 2006 10:10 pm Temat postu: |
|
|
dobra nie to nie , poszukam w sieci
papa |
|
Powrót do góry |
|
 |
Itunia Master butterfly

|
Wysłany: Nie Sty 22, 2006 10:11 pm Temat postu: |
|
|
W porządku, rozumiem.
Ja też już napisałam wszystko, co miałam napisać. |
|
Powrót do góry |
|
 |
Monika B Moderator

|
Wysłany: Pon Sty 23, 2006 11:48 am Temat postu: |
|
|
Przeczytałam ..dopiero dzisiaj .hmmm...troche mnie ruszyło....Dzieki dziewczyny macie rację...........nigdy nie udziele takich informacji.......bo po co....
Wiem .jaka dawka mogła by byc smiertelna.......ale musiałabym byc idiotką gdybym cos takiego powiedziała..
Dlaczego Trileptal.....a nie moze byc zwykły paracetamol.......?
tez może ....bez problemow ....i chyba kazdy sorry ..idiota wie...ze trzeba wziąść duzo.....a co chcasz wziąść tyle aby przezyć ? czy aby umrzeć.
Chcesz umrzeć.proszę bardzo .........zjedz poł apteki....wszystko co mozna kupic .na recepte.bez recepty.......jeszcze popij sobie mieszanka piwno alkoholową....
Wkurza mnie to .bezsensowne pytanie .głupie pytanie....
po co je zadajesz .......moze chcesz sprawdzic .....nas i podważyć cała naszą działalnośc....chyba widzisz ze trafiłes na forum ludzi którzy walcza o zdrowie a nie o szmierc.....Zadałes sobie trud .aby nas znależć.....po co wystarczy poszukać stron o samobójcach..na bank znajdziesz ich wiele...
i jeszcze jedno .jak chcesz się zabić ..zrob to dobrze....ale nie pytaj nas ile czego trzeba zazyć.......
Sorry za błedy ale nawet nie sprawdziłam jak pisze....
Monika
sam trileptal ma kilka dawek .mozesz mieć pecha i miec te najsłabsze....
a na ulotkach pisze jak leki zażywać a nie jak sie nimi otruć....
czekasz na e- meile...no coz moze zdaj sobie trud i napisz na nasze.....
mam nadzeje .ze zrobisz to raz i dobrze.bo potem bedzie ci wstyd...
Na glupie pytanie ........głupia odpowiedz.
Monika
Ostatnio zmieniony przez Monika B dnia Pon Sty 23, 2006 5:29 pm, w całości zmieniany 1 raz |
|
Powrót do góry |
|
 |
Lidia Master butterfly

|
Wysłany: Pon Sty 23, 2006 12:46 pm Temat postu: |
|
|
Wiesz to nawet nie jest intrygujące co piszesz.Strasznie mnie złoszcza takie demonstracje tylko czego.Bezmyślności i egoizmu.Nie musisz krzyczec tu jestem i błagam o zainteresowanie.Może je egzekwowałeś zbyt nachalnie i bezwzględnie.Szkoda czsu i słów dla egoisty bo ich nie doceni uważając że mu się należą.A tak naprawdę należy Ci się porządne lanie może wtedy poryczysz i łezki umyją oczka i pozwolą dostrzec coś więcej poza własnym
pępkiem.
I nie myśl że ktoś tu się nad Tobą pastwi.
My wszystkie walczymy o życie w miarę normalne,czerpiemy siły i odwagę z wzajemnych rad i doświadczen a czasem z możliwości wyżalenia się i wypisania swoich smutków wiedząc że wzbudzą czyjeś zainteresowanie i odzew.Tak wołamy o pomoc ale nie ubieramy tego w głupie slowa.
Tym razem z wielkim współczuciem dla osób Ci blizkich bo życie z egoistą nie jest łatwe.
Lidka _________________ "uśmiechaj się, do każdej chwili uśmiechaj"
"Nie chodzi o to że mamy zbyt mało czasu, ale że zbyt dużo go tracimy"
Seneka |
|
Powrót do góry |
|
 |
veg8 Master butterfly

|
Wysłany: Pon Sty 23, 2006 2:11 pm Temat postu: |
|
|
Witaj Piotrze!
Bo widzisz życie radykalnie posuwa nas do czynów
których byśmy nie zrobili gdyby nie pod wpływem chwili
Sluchaj wiele sie nasluchalem
,ze to cieżka choroba ale obecnie juz nic nie biore i czuje sie niezle
ha !..
Takie pytanko ..
Czy iść poboczem czy iść na wprost przez hm ogień?
i pozdrawiam  _________________
 |
|
Powrót do góry |
|
 |
didulka Master butterfly

|
Wysłany: Sob Lut 04, 2006 6:44 pm Temat postu: |
|
|
polknij te 20 czy 30 tabletek na raz to sie przekonasz czy nastapil zgon  |
|
Powrót do góry |
|
 |
slodka_istota Master butterfly

|
Wysłany: Sob Lut 04, 2006 8:38 pm Temat postu: |
|
|
hm Piotr wiesz co -- powiem ci cos --- co prawda nie nalykama sie tych tabletek ale inne - i cudem mnei odratowano ----- i ostrzegam cie przed tym glupstwem bo nic dobrego z czegos takiego nie wynika --- nawet nie wiesz ile osob tym zranisz a wogole jak sie okropnie bedizesz czul jak sie nalykasz a odratuja cie --- wowczas to dopoero sie moglilam o smierc --- potem skutki sa nieodwracalne!!!!! i po co ci to chlopie!!!!!!???
jeszcze doicenisz to zycie ktore masz -- nei zawsze jest zle -- i zawsze jest jakies wyjscie z trudnych chwil -- nie wolno sie poddawac -- pozwol sobie pomoc a zaloze sie ze wokol ciebei jest wiele osob ktore chca ci pomoc
jak bedziesz chcial porozmawiac o tym wal smialo na gg -- 861229
Pamietaj ze nic ani nikt nie jest wart by sobei odbierac zycie - nikt ani nic !!!!!!!!
Pozdrawiam
slodka  _________________ Kochaj i szalej i nie pytaj co dalej ) |
|
Powrót do góry |
|
 |
iwonka1 Junior

|
Wysłany: Nie Lut 05, 2006 2:08 pm Temat postu: po co? |
|
|
nie rozumiem dlaczego zadajesz takie pytania nam..najlepiej powiedz to swojemu lekarzowi i po prostu zapytaj..a tak na marginesie to ktos kto chce sie zabic nie obnosi sie z tym...i jeszcze jedno,trafiles pod niewlasciwy adres |
|
Powrót do góry |
|
 |
kasiakuc Master butterfly

|
Wysłany: Nie Lut 05, 2006 3:25 pm Temat postu: |
|
|
na pytanie czy wystarczy 20 czy 30 tbl odpowiedzieć może tylko ten co je łyknął odszedł ale nie ma jak Ci powiedzieć bo raczej nie wróci
/a na marginesie raczej nie próbuj /
durne pytanie durna odpowiedż
takie pytania draznią  _________________ cieszmy sie każdą chwilka bo życie tak krótkie jest |
|
Powrót do góry |
|
 |
|