Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
aiwka Master butterfly

|
Wysłany: Sro Kwi 17, 2013 8:25 am Temat postu: |
|
|
monia ja mogę polecić dr Janika z luxmedu oraz dr Adamskiego też z luxa. niestety nie wiem czy któryś na nfz przyjmuje |
|
Powrót do góry |
|
 |
monia85 Master butterfly

|
Wysłany: Sro Kwi 17, 2013 1:39 pm Temat postu: |
|
|
Dziękuję, przekażę koleżance  _________________
Dusza nie znałaby tęczy, gdyby oczy nie znały łez. / J.V. Chevey |
|
Powrót do góry |
|
 |
aiwka Master butterfly

|
Wysłany: Pią Kwi 19, 2013 1:41 pm Temat postu: |
|
|
Moniu lekarze ci są według mnie dobrzy, ale z własnych doświadczeń "moczowych" nie polecam robienia u nich badań laboratoryjnych ani też w diagnostyce  |
|
Powrót do góry |
|
 |
monia85 Master butterfly

|
Wysłany: Pią Kwi 19, 2013 1:43 pm Temat postu: |
|
|
Dobrze, to również przekażę, jakby koleżanka się zdecydowała na któregoś z nich  _________________
Dusza nie znałaby tęczy, gdyby oczy nie znały łez. / J.V. Chevey |
|
Powrót do góry |
|
 |
Miri Junior

|
Wysłany: Pią Kwi 19, 2013 5:56 pm Temat postu: |
|
|
Przejrzałam cały wątek i nie znalazłam informacji, zatem mam pytanie: znacie może dobrego reumatologa w Częstochowie?
Ewentualnie będę telepać się na Śląsk... |
|
Powrót do góry |
|
 |
przemek Kadet

|
Wysłany: Sob Kwi 20, 2013 12:14 pm Temat postu: |
|
|
Ktoś może polecić dobrego immunologa w warszawie. _________________
 |
|
Powrót do góry |
|
 |
awania Master butterfly

|
Wysłany: Pią Kwi 26, 2013 2:40 pm Temat postu: |
|
|
Dla potrzebujących diagnostyki dziecka:
z całego serca polecam oddział dzieci starszych z pododdziałem reumatologii, neurologii i rehabilitacji w Szpitalu im. Ludwika w Krakowie na ul. Strzeleckiej.
Nie spotkałam się nigdy i nigdzie ani z tak merytorycznie zaawansowanym podejściem ani tak olbrzymią kulturą osobistą personelu i niezwykle ludzkim podejściu do małego pacjenta.
pozdrawiam wszystkich,
a. _________________ ***mal_kontent*** |
|
Powrót do góry |
|
 |
carola Junior

|
Wysłany: Wto Kwi 30, 2013 2:36 am Temat postu: |
|
|
Mam do Was serdeczna prośbę, czy znacie jakiegoś dobrego lekarza/bądź klinikę w Opolu lub w pobliżu?
Boję się, że jeśli ktoś na poważnie nie podejdzie do mnie i moich dolegliwości to kiedyś w ogóle przestanę chodzić ... |
|
Powrót do góry |
|
 |
awania Master butterfly

|
Wysłany: Pon Maj 06, 2013 7:43 pm Temat postu: |
|
|
carola napisał: |
Mam do Was serdeczna prośbę, czy znacie jakiegoś dobrego lekarza/bądź klinikę w Opolu lub w pobliżu?
Boję się, że jeśli ktoś na poważnie nie podejdzie do mnie i moich dolegliwości to kiedyś w ogóle przestanę chodzić ... |
Odradzam Opole. Odradzam. Zarówno w mojej diagnostyce jak i córki zrobili wszystko - absolutnie wszystko źle.
Ja się diagnozowałam ostatecznie w Poznaniu, córkę w Krakowie. _________________ ***mal_kontent*** |
|
Powrót do góry |
|
 |
carola Junior

|
Wysłany: Pon Maj 06, 2013 9:38 pm Temat postu: |
|
|
awania oj to żeś mnie nie pocieszyła ...
chodziłam wpierw do pani reumatolog na ul.Katowicką... i cóż niecałe 6 lat to "coś" siedzi we mnie ale po co robić badania ANA skoro "oprócz" przykrych dolegliwości w podstawach krwi wszystko ok?
No więc na tą panią doktor jestem troszkę zła ...
W szpitalu neurologicznym najpierw zostałam potraktowana jak chora psychicznie (czego nie rozumiem, bo przecież nawet osoba chora psychicznie może być też chora na inne choroby, a wg mojej lekarki chyba nie ...), potem jak małolata, na końcu zapytała mnie moja "przemiła" pani doktor czy biorę narkotyki z komentarzem "studenci rzadko się przyznają" Jedynie ordynator mi wierzył... Dzięki niemu wykonany wszystkie testy w stronę tocznia i autoagresji...
Ale teraz w piątek umówiłam się ponoć z bardzo dobrą Panią reumatolog (leczy moją koleżankę na rzs) i zobaczymy...
Mam też namiary ponoć na dobrego specjalistę (choć nie wiem jak u niego z diagnozowaniem TRU) nazywa się Tomasz Wielkoszyński.
Zobaczymy co mi powie Pani I.Mróz...
Dam znać, może komuś z opolskiego się info przyda
Jak mi się nie "spodoba" to zgłoszę się do Ciebie awania może mi kogoś polecisz w tym Krakowie ? |
|
Powrót do góry |
|
 |
Mel-ania Master butterfly

|
Wysłany: Pon Maj 06, 2013 9:44 pm Temat postu: |
|
|
Witaj, Carola
wysłałam Ci wiad. pryw. |
|
Powrót do góry |
|
 |
Ago Junior

|
Wysłany: Sro Maj 08, 2013 12:54 pm Temat postu: |
|
|
Witam ! Jestem tu nowa, od trzech lat diagnozowałam się w Poradni Reumatologicznej przy ASK we Wrocławiu. Mam mieszane uczucia co do lekarzy z tej poradni, problem głównie polega na tym, że nie można leczyć się tam u jednego lekarza, tam zasada jest taka, kto zejdzie z oddziału do poradni ten przyjmuje:) Koleżanka mojej mamy poleciła bym umówiła się prywatnie do dr Sokolik (pracuje w ASK na Borowskiej) do Mamedu na Legnickiej. Tak zrobiłam i po drugiej wizycie dostałam od pani doktor karteczkę na wyznaczony termin w poradni NFZ przy ASK. Jeśli chodzi o moje krótkie doświadczenia z toczniem (ostateczna diagnoza postawiona 2 tyg. temu) to mogę polecić dr Sokolik, kobieta jest naprawdę rzeczowa, widać że przejmuje się losem pacjenta. Póki co polecam. |
|
Powrót do góry |
|
 |
awania Master butterfly

|
Wysłany: Sro Maj 08, 2013 5:35 pm Temat postu: |
|
|
carola - jeżeli w ogóle i kogokolwiek w tym rejonie - jedź do Kup do poradni reumatologicznej (skierowanie oczywiście od pierwszego kontaktu) ale tylko do pani Koniecznej (nie mam pojęcia czy jeszcze tam pracuje) i strzeż się pani ordynator;)
Co do szpitala neurologicznego w Opolu - proszę Cię... Moje doświadczenia są identyczne do Twoich, oprócz tego, że ordynator potraktował mnie jeszcze niepoważniej;) Ja byłam na neurologii A, nie wiem, jak jest na B.
W Krakowie mam doświadczenia tylko z reumatologami dziecięcymi - znakomitymi. O Wielkoszyńskim słyszałam tylko w kontekście boreliozy. _________________ ***mal_kontent*** |
|
Powrót do góry |
|
 |
carola Junior

|
Wysłany: Czw Maj 09, 2013 11:40 pm Temat postu: |
|
|
Mel-ania nic nie dostałam ...
Awania ja byłam na Neurologi A (chyba) 1 piętro ... badania psychologiczne mi Pani od razu zleciła ...
Najlepsze, że po wynikach badań walnęła mi hasło " proszę się nie martwić 20% ludzi z p/c jest zdrowych" tyle że ja zdrowa nie jestem bo objawów mam ogrom a do tego świecenie w mianie 1:1280 a Pani chyba nie doczytała że Ci ludzie zdrowi z p/c to są przy słabym świeceniu a nie tak intensywnym!
Jutro mam wizytę u Pani Ireny Mróz zobaczymy ... Moja koleżanka jest zadowolona ... Zobaczymy jak u mnie się sprawdzi  |
|
Powrót do góry |
|
 |
Mel-ania Master butterfly

|
Wysłany: Czw Maj 09, 2013 11:43 pm Temat postu: |
|
|
Napiszę jeszcze raz. |
|
Powrót do góry |