Nasz serwis wykorzystuje pliki cookies. Możesz je wyłączyć w ustawieniach przeglądarki. Dalsze korzystanie z witryny bez zmiany ustawień oznacza wyrażenie zgody na korzystanie z plików cookies.

rozumiem i zgadzam się
Forum WWW.TOCZEN.PL Strona Główna WWW.TOCZEN.PL
"systemic lupus erythematosus"

Lupus ChatLupus chat  FAQFAQ   SzukajSzukaj   UżytkownicyUżytkownicy   GrupyGrupy   RejestracjaRejestracja 
 ProfilProfil   Zaloguj się, by sprawdzić wiadomościZaloguj się, by sprawdzić wiadomości   ZalogujZaloguj 

proszę o pomoc
Idź do strony Poprzedni  1, 2

Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum WWW.TOCZEN.PL Strona Główna -> Pierwsze Kroki na Forum
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Autor Wiadomość
remi
Junior
Junior

PostWysłany: Wto Maj 07, 2013 6:51 pm    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

minął rok od ostatniego logowania,niestety nadal mało wiem o sobie zrobiłam kilka badań i wiem że nie mam łzs moja śledziona nadal się powiększa teraz 145 mm , dostałam skierowanie od hematologa na antykoagulant tocznia i wyszło : antykoagulant tocznia - test przesiewowy 44,50 norma 30,50- 40,60 antykoagulant tocznia test potwierdzenia 35,15 norma26,40 -31 współczynnik LA!/LA@ 1,31 norma 1,09-1,37, 29 maja mam zrobić nowe test ANA ,,, ciężko z badaniami na kase chorych wszędzie dalekie terminy
ewela.t
Master butterfly
Master butterfly

PostWysłany: Pią Maj 17, 2013 7:16 am    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Remi..

No w sumie to nie wiem jak moge pomoc.. Rolling Eyes .
Oczekiwanie na diagnoze jest meczace i frustrujace Confused - wiem..
Niestety dopiero jak ja masz to lekarz moze wprowadzic odpowiednie leczenia a Ty mozesz poczuc sie lepiej..

Mam nadzieje, ze ponowne badanie cos wyjasni...- zycze Ci tego z calego serducha.. Buziak

Tak to juz jest, ze na diagnoze czeka sie czasami latami..i nic na to poradzic nie mozemy..

Trzymaj sie i daj znac, czy wyniki cos wyjasnily.
Pozdrawiam, Very Happy
Powrót do góry
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość
Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum WWW.TOCZEN.PL Strona Główna -> Pierwsze Kroki na Forum Wszystkie czasy w strefie CET (Europa)
Idź do strony Poprzedni  1, 2
Strona 2 z 2

Skocz do: