|
WWW.TOCZEN.PL "systemic lupus erythematosus"
|
|
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
ewela.t Master butterfly

|
Wysłany: Czw Cze 27, 2013 11:39 am Temat postu: |
|
|
Meguchna Aj stil laf Ju .. Pewnie, ze mozesz wyrazic swoje zdanie - ja tez, nie? ("Terecha ma rację i trzeba doświadczyć aby się wypowiadać w tej kwestii") .. no dobra, no dobra.. juz sie nie czepiam..
Folka- Nie podejrzewam nikogo o zle intencje. Pewnie mozna uznac, ze sie czepiam ale, jak dla mnie, jest roznica pomiedzy stwierdzeniem: "jeżdżę na nabożeństwa uzdrawiające i to jest prawdziwe!" (Meguchna sorka ale musze uzyc Twojego przykladu ) a : Jezdze na nabozenstwa uzdrawiajace i to jest, MOIM ZDANIEM, prawdziwe.
A teraz wyznam, ze Wszystkich kocham i mam nadzieje, ze rozejdziemy sie w pokoju  |
|
Powrót do góry |
|
 |
meguchna Master butterfly

|
Wysłany: Czw Cze 27, 2013 1:55 pm Temat postu: |
|
|
Och... evelka...Monisiu  |
|
Powrót do góry |
|
 |
Mella Master butterfly

|
Wysłany: Sro Lip 03, 2013 4:34 pm Temat postu: |
|
|
Spotkanie na stadionie, to przed wszystkim rekolekcje w Duchu Świętym. Spotkanie z żyjącym Jezusem, księdzem charyzmatykiem z Ugandy i modlitwa o uzdrowienia. Nie ma to nic wspólnego z hipnozą, histerią czy inną manipulacją, ale oczywiście jest potrzebna wiara. Wiara w cud, wiara w działanie Jezusa tu i teraz. W moim życiu wiele już było mniejszych czy większych cudów, dlatego nie mam podstaw, aby wątpić, że ktoś może być podczas takiego spotkania całkowicie uleczony. A dlaczego 40 zł? Rzeczywiście Panu Jezusowi pieniądze nie są potrzebne, ale potrzebne są ludziom, którzy organizują spotkanie dla 57 tys. uczestników, w tym w większości chorych, chociażby na wynajęcie stadionu w mieście, do którego najłatwiej dojechać z różnych stron Polski. Ja wybieram się do Warszawy na to spotkanie i cieszę się, że będę przez 14 godz. miała w miarę wygodne miejsce, dostęp do toalet, czy możliwość zjedzenia ciepłego posiłku.
A tak poza tym pozdrawiam dawno nie widzianych (coś mnie dzisiaj tknęło żeby zajrzeć na Forum). _________________ "Wszyscy jesteśmy zdolni do wielkich rzeczy, jeśli nie pozwolimy, by pokonał nas strach przed własną słabością."
Jan Paweł II |
|
Powrót do góry |
|
 |
|
|