|
WWW.TOCZEN.PL "systemic lupus erythematosus"
|
|
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
meguchna Master butterfly

|
Wysłany: Pią Sie 16, 2013 4:19 pm Temat postu: |
|
|
Dzięki  |
|
Powrót do góry |
|
 |
IvyBlue Senior

|
Wysłany: Pią Sie 16, 2013 4:57 pm Temat postu: |
|
|
meguchna napisał: |
Ten sam lekarz oczywiście do którego Ty chodzisz.Bawiła się ze mną od 2008 roku.Czara goryczy się przelała jak sama zaczęłam drążyć co też może mi być.Ona sama nie próbowała dociekać.Zapisywała jakieś suplementy a mój stan się pogarszał.Nie mogłam czekać aż dalej będzie się mną bawić.Owszem może jak człowiek trafi do niej z rozpoznaniem to nie ma wyjścia i musi sie zająć.Ale sama z siebie nie angażuje sie zupełnie.Od ubiegłego roku od wakacji do lutego tego roku chodziłam i nic zupełnie nie robiła.Musiałam zrezygnowac i szukać gdzie indziej pomocy  |
Muszę przyznać, że jestem bardzo zaskoczona tym co piszesz U mnie jest zupełnie inaczej, ani razu nie czułam się lekceważona przez nią. _________________ If you could return to the past, is there anything you'd have changed? There's nothing I'd whant to change. Be it good or bad, it's all a part of me! It's an irreplaceble part of my life and I accept it ... |
|
Powrót do góry |
|
 |
roksana Junior

|
Wysłany: Pią Sie 16, 2013 9:40 pm Temat postu: |
|
|
Dr Piotrowski i inni reumatolodzy przyjmują także na NFZ w przychodni Reumed na Onyksowej. Czas oczekiwania na wizytę około 1-2miesięcy. |
|
Powrót do góry |
|
 |

|
Wysłany: Sob Sie 17, 2013 6:20 am Temat postu: |
|
|
Ivy,niestety tak było Pod koniec ubiegłego roku stwierdziła "nie ma już kontraktu na badania rozumie pani,proszę przyjść na początku przyszłego roku"Udałam się ponownie i pani doktor wyszukała następny argument "słońca nie ma i badania nie wyjdą",czyli miałam czekać do lata! Nie pozostało mi nic innego i postanowiłam zmienić lekarza,bo również morfologia była fatalna.
Roksana właśnie wczoraj się dowiedziałam od znajomej,że również tam można  |
|
Powrót do góry |
|
 |
paulina_87 Gość
|
Wysłany: Sob Sie 17, 2013 6:52 am Temat postu: |
|
|
I... ponownie i pani doktor wyszukała następny argument "słońca nie ma i badania nie wyjdą",czyli miałam czekać do lata! ... |
ale że co świetna decyzja, żeby zmienić tego znachora
ja mam robione badania stale bez względu na pogodę i porę roku, w miarę potrzeb przez reumatologa, ale te podstawowe to sam rodzinny mi każe robić, bo np dawno nie robione lub jak zgłaszam jakieś dolegliwości...
teraz zrobiłam prywatnie sporo badań, bo na to rodzinny nie mógł skierować, a do reumatologa to nie wiem kiedy się dostanę  |
|
Powrót do góry |
|
 |
IvyBlue Senior

|
Wysłany: Sob Sie 17, 2013 7:41 am Temat postu: |
|
|
Ivy,niestety tak było Pod koniec ubiegłego roku stwierdziła "nie ma już kontraktu na badania rozumie pani,proszę przyjść na początku przyszłego roku"Udałam się ponownie i pani doktor wyszukała następny argument "słońca nie ma i badania nie wyjdą",czyli miałam czekać do lata! Nie pozostało mi nic innego i postanowiłam zmienić lekarza,bo również morfologia była fatalna.
Roksana właśnie wczoraj się dowiedziałam od znajomej,że również tam można  |
Jakby ze mną tak postępowała to zrobiłabym dokładnie to samo jak Ty Ale na razie jest wszystko dobrze i oby tak zostało. _________________ If you could return to the past, is there anything you'd have changed? There's nothing I'd whant to change. Be it good or bad, it's all a part of me! It's an irreplaceble part of my life and I accept it ... |
|
Powrót do góry |
|
 |

|
Wysłany: Sob Sie 17, 2013 7:46 pm Temat postu: |
|
|
No chyba tak miało być,bo za długo czekałam  |
|
Powrót do góry |