Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
Izabela T Super senior

|
Wysłany: Wto Sie 20, 2013 8:04 am Temat postu: |
|
|
aiwka nawet mnie nie strasz. Na razie jestem na normalnym oddziale , dostaje antybiotyki i myślę że w piątek wyjdę do domu...
Leżę na sali z taką upierdliwą staruchą i dłużej z nią nie wytrzymam...
Pozdrawiam |
|
Powrót do góry |
|
 |
aiwka Master butterfly

|
Wysłany: Wto Sie 20, 2013 8:14 am Temat postu: |
|
|
Kochana, moim zamiarem nie było straszenie Cię tylko podniesienie na duchu Coś mi chyba nie wyszło  |
|
Powrót do góry |
|
 |
abisynka Master butterfly

|
Wysłany: Wto Sie 20, 2013 5:34 pm Temat postu: |
|
|
Iza nie pozostaje ci nic innego jak siedzieć w necie z nami na forum
najważniejsze ze nerki masz ok! resztę ładnie wyleczą, szybkiego powrotu do zdrowia i do domu oczywiscie  _________________ "wiedzieć to znać swoje przeznaczenie" |
|
Powrót do góry |
|
 |
agnieszka29 Master butterfly

|
Wysłany: Wto Sie 20, 2013 5:37 pm Temat postu: |
|
|
Iza zdrówka życzę i szybkiego powrotu do zdrowia 3m sie .. _________________ Nawet jeśli niebo zmęczyło się błękitem, nie trać nigdy światła nadziei. |
|
Powrót do góry |
|
 |
Papsi Master butterfly

|
Wysłany: Wto Sie 20, 2013 5:39 pm Temat postu: |
|
|
zdrowiej niezły pieron z tej róży, dobrze, że szybko jej płatki odskubią, najwazniejsze, że nery ok |
|
Powrót do góry |
|
 |
iwus Master butterfly

|
Wysłany: Wto Sie 20, 2013 7:11 pm Temat postu: |
|
|
Oby zaraza szybko sobie poszła Zdrówka życzę  |
|
Powrót do góry |
|
 |
Maciejek Junior

|
Wysłany: Wto Sie 20, 2013 9:50 pm Temat postu: Jak Metypret dzaiała na wzrok ?? |
|
|
Metypred to podobno lek na wiele ciężkich dolegliwości między innymi na kłębuszkowe zapalenie nerek, właśnie na tę dolegliwość cierpię ,zażywam lek już przeszło 2 lata nie przerwanie. W trakcie leczenie zacząłem coraz gorzej widzieć dziś noszę okulary , okulista sporządził dość grube szkła odkąd je noszę lepiej widzę lecz znów zaczynam coraz słabiej widzieć. Najprawdopodobniej będzie trzeba powiększyć szkła. I stąd to pytanie czy steryd Metypred może być przyczyną pogorszenia się wzroku  |
|
Powrót do góry |
|
 |
Izabela T Super senior

|
Wysłany: Sro Sie 21, 2013 8:34 am Temat postu: |
|
|
Maciejek, to prawda że sterydy powodują pogorszenie się wzroku, kontroluj oczy, noś okulary i będzie ok.
Ja też tak mam, niestety, to wszystko przez sterydy....
Dziewczyny, juz jest prawie ok, antybiotyk działa, noga już tak nie boli, zaczerwienienie znika, będzie dobrze, może nawet dziś mnie wypuszczą do domu...
Pozdrawiam Was  |
|
Powrót do góry |
|
 |
denim85 Master butterfly

|
Wysłany: Sob Sie 31, 2013 10:06 am Temat postu: |
|
|
Nie wiem czy to dobre miejsce na takie pytanie, ale zwrócono mi w pracy uwag że jak się spocę to dziwnie pachnę. Kiedyś tego nie miałam rzeczywiście od ostatniej wznowy jestem bardziej zmęczona niż kiedyś. Tak się zastanawiam czy to może byc od nerek bo mam tylko jedną sprawną czy to sprawa polekowa.  _________________ My kobiety jesteśmy aniołami, a gdy się nam podetnie skrzydła, lecimy dalej na miotle! |
|
Powrót do góry |
|
 |
Pluskotka Master butterfly

|
Wysłany: Sob Sie 31, 2013 10:41 am Temat postu: |
|
|
(usunięte) _________________ "Przyzwyczajenie do ironii psuje charakter."
Ostatnio zmieniony przez Pluskotka dnia Pią Lis 22, 2013 2:54 pm, w całości zmieniany 1 raz |
|
Powrót do góry |
|
 |
denim85 Master butterfly

|
Wysłany: Sob Sie 31, 2013 11:48 am Temat postu: |
|
|
Pluskotka Wiesz nie wiem, są takie dni że jest coś z tym nie tak ale ja nie odróżniam czy to zapach amoniaku, mimo że powinnam bo miałam z nim kontakt na studiach Tak się nad tym wszystkim zastanawiam, bo się mnie wprost zapytały czy to od leków czy od choroby. _________________ My kobiety jesteśmy aniołami, a gdy się nam podetnie skrzydła, lecimy dalej na miotle! |
|
Powrót do góry |
|
 |

|
Wysłany: Sob Sie 31, 2013 11:53 am Temat postu: |
|
|
Ostatnio zmieniony przez Pluskotka dnia Pią Lis 22, 2013 2:53 pm, w całości zmieniany 1 raz |
|
Powrót do góry |
|
 |
Monika B Moderator

|
Wysłany: Sob Sie 31, 2013 2:52 pm Temat postu: |
|
|
ja mam zdrowe nerki i wstaje w nocy przynajmniej ze 2 razy w porywach do 4. albo nie wstaje wcale a rano moczu praktycznie brak
tak że chyba nie do końca to jest oznaką chorych nerek _________________ Szczęście to jest to, czego prawdopodobnie w życiu nie osiągniemy , ale na szukanie go warto poświęcić życie . ( Marie-Henri Beyle) - Stendhal
 |
|
Powrót do góry |
|
 |

|
Wysłany: Sob Sie 31, 2013 3:21 pm Temat postu: |
|
|
Ostatnio zmieniony przez Pluskotka dnia Pią Lis 22, 2013 2:52 pm, w całości zmieniany 1 raz |
|
Powrót do góry |
|
 |
darekuu9 Master butterfly

|
Wysłany: Nie Wrz 01, 2013 7:25 pm Temat postu: |
|
|
U mnie również sprawa wygląda dziwnie, bo jak śpię dzień w dzień po 3,4g, to wypijam ok 2 litrów a wydalam dużo mniej, miewam wrażenie opuchniętych nóg oraz przewodnienia, a mocz ma barwę ciemnożółtą.
W weekendy jest lepiej, dziś próbuję rozruszać te moje nerki piciem dużej ilości wody, jak na razie chyba schodzi, bo dość dużo wydalam, a mocz to woda. _________________ Ostatnio każdego dnia rano staram się wstawać z nową nadzieją. |
|
Powrót do góry |
|
 |
|