Nasz serwis wykorzystuje pliki cookies. Możesz je wyłączyć w ustawieniach przeglądarki. Dalsze korzystanie z witryny bez zmiany ustawień oznacza wyrażenie zgody na korzystanie z plików cookies.

rozumiem i zgadzam się
Forum WWW.TOCZEN.PL Strona Główna WWW.TOCZEN.PL
"systemic lupus erythematosus"

Lupus ChatLupus chat  FAQFAQ   SzukajSzukaj   UżytkownicyUżytkownicy   GrupyGrupy   RejestracjaRejestracja 
 ProfilProfil   Zaloguj się, by sprawdzić wiadomościZaloguj się, by sprawdzić wiadomości   ZalogujZaloguj 

witam wszystkich
Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3

Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum WWW.TOCZEN.PL Strona Główna -> Pierwsze Kroki na Forum
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Autor Wiadomość
matiaszek
Junior
Junior

PostWysłany: Pon Lis 18, 2013 1:10 pm    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

moze jeszcze raz,
ja nie dzwonie do lekarza o 22.00 tylko w godzinach do ktorych mnie osobiscie upowaznia (na wizycie) czyli w tygodniu od 16.00 do 21.00 oraz w niedziele 19.00-21.00
natomiast faktem jest ze jak juz korzystam z danego lekarza to mowie jemu ze interesuje mnie tez porada telefoniczna - dlatego cena za wizyte jest relatywnie wyzsza.
dlatego prosze zostawcie te moralne klimaty z boku i mnie nie rozliczajcie.
ze swoimi stawami biegam po lekarzach prawie 10 lat wydalem mase pieniedzy na badania, lekarzy itd. i zadnego zrozumienia z ich strony nie ma, dlatego ja dla nich tez takiego nie przedstawiam. dla nich liczy sie tylko kasa.
nie chce mi sie dalej pisac na ich temat bo mnie obrzydzenie bierze na cala nasza sluzbe zdrowia, dlatego poprzestane na tym co napisalem.
pozdrawiam i zycze wszystkim duzo zdrowia i cierpliwosci bo tego ostatniego mi cos ostatnio brakuje.

ps. na cysty bakera dostalem skierowanie do poradni reumatologicznej z dopiskiem pilne od lekarza pierwszego kontaktu we wtorek czy srode
Powrót do góry
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość
agnieszka29
Master butterfly
Master butterfly

PostWysłany: Pon Lis 18, 2013 1:30 pm    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

no skoro taka była umowa lekarz -pacjent to nie dziwie się że się wkurzasz...
Pozostaje jedynie co to uzbroić się w cierpliwość , czego Ci życzę .
niestety w naszej służbie zdrowia potrzebna jest ona najbardziej.
powodzenia!
Monika B
Moderator
Moderator

PostWysłany: Pon Lis 18, 2013 3:36 pm    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Cytat:
natomiast faktem jest ze jak juz korzystam z danego lekarza to mowie jemu ze interesuje mnie tez porada telefoniczna - dlatego cena za wizyte jest relatywnie wyzsza

Trzeba było zacząc od tego co napisałeś teraz.Nie byloby zadnych" pouczen ," teraz sytuacja jest raczej zrozumiała.
Warto to wyjaśnić , bo placisz mu za to , czego od niego żadasz.
Czyli tutaj to lekarza jest nie w porządku .
Dzwon do skutku .
matiaszek
Junior
Junior

PostWysłany: Sro Gru 04, 2013 5:26 pm    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

dzisiaj odebralem czesc wynikow i w badaniu ogolnym moczu wyszlo mi bialko 0,1 - norma niby na tym druku jest do 0,2.
sam nie wiem co o tym myslec bo badanie ogolne moczu mialem robione ze sto razy i nigdy w moczu nie mialem bialka. natomiast wszedzie pisze ze wogole w moczu nie powinno byc bialka
Powrót do góry
Małgosia1
Master butterfly
Master butterfly

PostWysłany: Sro Gru 04, 2013 10:53 pm    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Ślady białka w moczu mogą występować Wink
Powrót do góry
Monika B
Moderator
Moderator

PostWysłany: Sro Gru 04, 2013 10:57 pm    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

w/g tej normy takie białko mieści się w tej normie? nie wiem gdzie jest problem ?
Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum WWW.TOCZEN.PL Strona Główna -> Pierwsze Kroki na Forum Wszystkie czasy w strefie CET (Europa)
Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3
Strona 3 z 3

Skocz do: