|
WWW.TOCZEN.PL "systemic lupus erythematosus"
|
|
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
abisynka Master butterfly

|
Wysłany: Nie Gru 29, 2013 5:14 pm Temat postu: |
|
|
niestety też nie widziałam tego posta, a zaglądam dosć często i także wiem że tego typu post nie zostałby usunięty, chyba że byś powyzywał kogoś bardzo niekulturalnie, naubliżał, ale nie sadzę abyś to zrobił wiec nie byłoby podstaw do usunięcia.
Zgadza się czasem nie wrzuci wysłanego posta, ile razy ja się wsciekłam, ze kliknęłam a go nie ma. albo obok mojego posta zamiast nacisnąć edytuj to sobie usunełam, bo swieżo napisanego posta można usunąć sobie samemu klikając krzyżyk obok edit  _________________ "wiedzieć to znać swoje przeznaczenie" |
|
Powrót do góry |
|
 |
aiwka Master butterfly

|
Wysłany: Nie Gru 29, 2013 8:07 pm Temat postu: |
|
|
Ja juz sie pogubiłam...
Nie wiem czego od nas oczekujesz...
Nie skorzystałes ani trochę z naszej pomocy...
Lekarzy w Wawie jest mnóstwo...choćby IR, a jeśli nie chcesz czekać to ci sami lekarze przyjmują na Pruszkowskiej.
Pozdrawiam |
|
Powrót do góry |
|
 |
JaKo Junior

|
Wysłany: Pon Gru 30, 2013 11:27 am Temat postu: |
|
|
zaskoczony musze ci pogratulowac wątku bo ja mam zasadę nie wdawać się w rozmowy na forach ale ty to super rozegrałeś ja w sumie w calej swojej karierze forumowicza na różnych forach nie napisalam tyle odpowiedzi co w twoim wątku może to jest twoje nowe powołanie a tak wogóle to jaka twoja wypowiedz nie została opublikowana? napisz ją jeszcze raz... czego ona dotyczyła? |
|
Powrót do góry |
|
 |
|
|