| Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat   | 

| Autor | 
		Wiadomość | 

kicia73 Master butterfly

| 

Wysłany: Sob Lut 18, 2006 9:49 pm    Temat postu:  | 
				     | 

| 

święta racja    | 

| 

| Powrót do góry | 
		 | 

| 

Itunia Master butterfly

| 

Wysłany: Nie Lut 19, 2006 10:38 am    Temat postu:  | 
				     | 

| 

| A ja się odchudzam dalej, bo mi się nie podoba moja figura. Ale gdyby mi się podobała, też rzuciłabym to w diabły. | 

| 

| Powrót do góry | 
		 | 

| 

Dota Super senior

| 

Wysłany: Nie Lut 19, 2006 11:29 am    Temat postu:  | 
				     | 

| 

Matko a co ja mam powiedzieć taki olbrzym 176wzrostu i 95 kg.teraz bo schdłam 18 kg.ale ty zchudniętych kilogramów jakos nie widać to jest straszne. Ile musze jeszcze schudnąć żebym była zadowolona.Policzki chomikowate od zawze a pod broda druga. Ale nic to może dzlej schdnę.Nie przejmuję się tym juz tak jak kiedyś.Pozdrawiam Pączusie.      | 

| 

| Powrót do góry | 
		 | 

| 

didulka Master butterfly

| 

Wysłany: Nie Lut 19, 2006 12:58 pm    Temat postu:  | 
				     | 

| 

mnie sie tez nie podoba... ale do lata bez diety uda mi sie zrzucic to co nadrobilam entkiem... niech tylko sniegi stopnieja    | 

| 

| Powrót do góry | 
		 | 

| 

kicia73 Master butterfly

| 

Wysłany: Nie Lut 19, 2006 1:28 pm    Temat postu:  | 
				     | 

| 

aj tam macie problem    ,ja się na początku przejmowałam ,ale tak jak słusznie już ktoś zauważył kochanego ciałka nigdy za wiele ...chudnę i tyję ...kurde ładu sie nie dojdzie... ta zima wpędza nas w jakieś schizy...jestem za a nawet przeciw nadejściu WIOSNY !! ...potrzebuję zieleniny za oknem ...jak tylko się zrobi ciepło to od razu przejdą wszystkie zmartwienia       _________________ Trzeba umieć walczyć o swoje marzenia, ale trzeba też wiedzieć, które drogi są nie do przebycia i zachować siły na przejście innymi ścieżkami.

Paulo Coelho

| 

| 

| Powrót do góry | 
		 | 

| 

Agnesis Master butterfly

| 

Wysłany: Nie Lut 19, 2006 3:25 pm    Temat postu:  | 
				     | 

| 

Mnie najbardziej wkurza to, że ja tak po wadze: 10 kg w górę, za jakiś czas 10 kg w dół. I potem jeszcze raz. Tyle, że od ostatniego 10 w górę, nie było 10 w dół.   

W moim wypadku trzeba przestać żreć słodycze + ograniczyć jedzenie - bardzo dużo jem, cały czas mam apetyt i albo jem, albo myślę o jedzeniu. To jest nienormalne. Cała nie jestem jakoś gruba: pulchna, ale mam tłusty brzuch - i to mi akurat bardzo przeszkadza i nie podoba. Więc koniec oszukiwania się i do dzieła. 

Niestety na jakieś super ćwiczenia narazie nie mam siły, jak próbuję, to tętno 140 + zadyszka + kołatanie serca. A czasami nagle bez powodu opuszcza mnie całkowicie siła, nie mogę wrócić z pracy do domu i mam ochotę położyć się na chodniku i odpocząć.

Dziwne to jest, nigdy wprawdzie nie miałam super kondycji, ale jak troche poćwiczyłam, pochodziłam na spacery, to czułam się lepiej i "silniej". A teraz: jakbym miała grypę, takie osłabienie i rozbicie. I robię się mało ruchliwa i no i okrągła   | 

| 

| Powrót do góry | 
		 | 

| 

slodka_istota Master butterfly

| 

Wysłany: Nie Lut 19, 2006 5:52 pm    Temat postu:  | 
				     | 

| 

hmm Monis no to nie za ciekawie - mnie to pamietam lekarz zalecala spacery i rower --- do czasu jak mi kolana siadly to potem tylko spacerowanie zalecala --- ale oczywiscie ja staram sie cos robic ale nie zawsze bo sa dni ze faktycznie drobny wysilek i koncyz sie atakiem --- ale zauwazylam ze latem ataki mi nieco ustaja konczy sie na drgawkach   --- i wowczas jak sie dobrze czuje to wejde na drzewo pozrywac owoce - najgorzej jest z warzywami bo wowczas musze czy kucac czy sie schylac -- za kazdym razem konczy sie to moim gruchnieciem na ziemie i czesto musi mi ktos pomoc wstac bo mam wrazenie jakby mozg mi wykrecal sie z czaszki 

ale mam nadzieje ze dam rady na rowerze dojechac na dzilke w te lato - wkoncu to 3 km -- obacyzmy jak to bedzie ---- najczesciej to wlasnei albo helikoptera dostaje i lece z rowerew albo atak astmy jak sie zapomne i nieco przydedaluje 

ja chyba nigdy sie nie przyzwyczaje do faktu ze juz nie moge cwiczyc ani uprawiac sport ;( --- tak mi tego brakuje 

Pozdrawiam

slodka   _________________ Kochaj i szalej i nie pytaj co dalej  ) | 

| 

| Powrót do góry | 
		 | 

| 

Itunia Master butterfly

| 

Wysłany: Nie Lut 19, 2006 6:45 pm    Temat postu:  | 
				     | 

| 

Ja teraz żałuję, że w pewnym okresie sobie pofolgowałam... To właśnie dlatego przytyłam... Gdybym po przytyciu 5kg od razu wzięła się za siebie, nie przytyłabym więcej. Teraz trudno jest cokolwiek zrzucić   | 

| 

| Powrót do góry | 
		 | 

| 

kicia73 Master butterfly

| 

Wysłany: Nie Lut 19, 2006 6:56 pm    Temat postu:  | 
				     | 

| 

Itunia wyglądasz ŚWIETNIE    nawet tak nie myśl !!!!...a przyjdzie lato to nadmiar tłuszczyku zginie zanim się obejrzysz       _________________ Trzeba umieć walczyć o swoje marzenia, ale trzeba też wiedzieć, które drogi są nie do przebycia i zachować siły na przejście innymi ścieżkami.

Paulo Coelho

| 

| 

| Powrót do góry | 
		 | 

| 

Itunia Master butterfly

| 

Wysłany: Nie Lut 19, 2006 6:59 pm    Temat postu:  | 
				     | 

| 

Na twarzy nie widać moich kilogramów, co innego na brzuchu i biodrach...   | 

| 

| Powrót do góry | 
		 | 

| 

kicia73 Master butterfly

| 

Wysłany: Nie Lut 19, 2006 7:13 pm    Temat postu:  | 
				     | 

| 

ja mam 175 wzrostu i ważę między 75 a 80    ...to co ja mam powiedzieć    (ostatnio częściej 80   )buźka okrąglutka i nie tylko buźka ...przynajmniej wszyscy mówią JAK TY ŚWIETNIE WYGLĄDASZ ! hihi _________________ Trzeba umieć walczyć o swoje marzenia, ale trzeba też wiedzieć, które drogi są nie do przebycia i zachować siły na przejście innymi ścieżkami.

Paulo Coelho

| 

| 

| Powrót do góry | 
		 | 

| 

Mella Master butterfly

| 

Wysłany: Nie Lut 19, 2006 7:19 pm    Temat postu:  | 
				     | 

| 

Jak byłam ostatnio u lekarza, który widział mnie pół roku temu, spytał, a raczej stwierdził, czy moje nerki dobrze pracują, bo jestem opuchnięta na twarzy - a to tylko mi się przytyło   Dlatego, i jeszcze z powodu podwyższonego cholesterolu, podjęłam męską decyzję. Nie wiem tylko jak długo w niej wytrwam   _________________ "Wszyscy jesteśmy zdolni do wielkich rzeczy, jeśli nie pozwolimy, by pokonał nas strach przed własną słabością."   

Jan Paweł II | 

| 

| Powrót do góry | 
		 | 

| 

kicia73 Master butterfly

| 

Wysłany: Nie Lut 19, 2006 7:22 pm    Temat postu:  | 
				     | 

| 

Mella w taki razie powodzenia ...tylko nie przesadzaj       _________________ Trzeba umieć walczyć o swoje marzenia, ale trzeba też wiedzieć, które drogi są nie do przebycia i zachować siły na przejście innymi ścieżkami.

Paulo Coelho

| 

| 

| Powrót do góry | 
		 | 

| 

didulka Master butterfly

| 

Wysłany: Nie Lut 19, 2006 9:53 pm    Temat postu:  | 
				     | 

| 

ja przy wzroscie 172 cm waze ok 66 kg... moze nie tak duzo ale marzy mi sie moje dawne 55-58 kg... ale na razie dam sobie spokoj    | 

| 

| Powrót do góry | 
		 | 

| 

kicia73 Master butterfly

| 

Wysłany: Nie Lut 19, 2006 10:05 pm    Temat postu:  | 
				     | 

| 

hehe ja sobie przyrzekłam że już nigdy nie będę chuda (to jakiś uraz po wadze 42 kg    ) ,dopóki to mojemu mężowi nie przeszkadza to jest oki a i ja nie czuję się strasznie gruba ...kiedyś przeczytałąm o podniesieniu samooceny i teraz mówię że mam apetyczne ciałko  8)       _________________ Trzeba umieć walczyć o swoje marzenia, ale trzeba też wiedzieć, które drogi są nie do przebycia i zachować siły na przejście innymi ścieżkami.

Paulo Coelho

| 

| 

| Powrót do góry | 
		 | 

| 

|