Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
kasiap74 Junior

|
Wysłany: Sob Gru 28, 2013 9:51 am Temat postu: Prywatny szpital rehabilitacyjny |
|
|
Czy może ktoś na forum zna dobry prywatny szpital rehabilitacyjny lub ośrodek opiekuńczo-rehabilitacyjny? |
|
Powrót do góry |
|
 |
Łukasz F. Master butterfly

|
Wysłany: Sob Gru 28, 2013 11:03 am Temat postu: |
|
|
Witaj.
Na szybko znalazłem tylko to: http://www.toczen.pl/forum/viewtopic.php?t=1330
Myślę jednak, że użytkownicy z długim stażem choroby będą w stanie coś podpowiedzieć.
Napisz coś więcej o sobie. _________________ Jestem spokojnym, skromnym i dobrym człowiekiem.
Po prostu nie każdy zasługuje na to, by mnie takiego oglądać. |
|
Powrót do góry |
|
 |
kinga Moderator

|
Wysłany: Sob Gru 28, 2013 11:14 am Temat postu: Re: Prywatny szpital rehabilitacyjny |
|
|
kasiap74 napisał: |
Czy może ktoś na forum zna dobry prywatny szpital rehabilitacyjny lub ośrodek opiekuńczo-rehabilitacyjny? |
pytanie zbyt ogólne
o jakim profilu ma być ten ośrodek?
dla kogo i czego rehabilitacja? _________________ Odkąd przestałam przejmować się rzeczami, na które nie mam wpływu, mam wpływ na więcej rzeczy.
 |
|
Powrót do góry |
|
 |
agnieszka29 Master butterfly

|
Wysłany: Sob Gru 28, 2013 11:46 am Temat postu: |
|
|
Ośrodków jest wiele wystarczy w google wpisać, zależy od tego co Cie konkretnie interesuje . Tak jak napisała Kinga.
Nawet w państwowym można wykupić pobyt. _________________ Nawet jeśli niebo zmęczyło się błękitem, nie trać nigdy światła nadziei. |
|
Powrót do góry |
|
 |
kasiap74 Junior

|
Wysłany: Sob Gru 28, 2013 12:41 pm Temat postu: Prywatny szpital rehabilitacyjny |
|
|
Potrzebna jest rehabilitacja dla mojej Teściowej. Ma powikłania czuciowo-ruchowe (o ile dobrze odczytałam z opisu lekarza). Prawdopodobnie miała zapalenie kości, teraz ma zanik mięśni. Nie może chodzić, jeść samodzielnie, nawet nie siedzi. Szpital twierdzi, że nie może nic więcej zrobić, że może spróbuje znaleźć miejsce w państwowym ośrodku rehabilitacyjnym, ale trzeba czekać. A przecież trzeba działać jak najszybciej! |
|
Powrót do góry |
|
 |
agnieszka29 Master butterfly

|
Wysłany: Sob Gru 28, 2013 12:55 pm Temat postu: |
|
|
W opolskim chwalą sobie Branice http://placowki.mp.pl/unit/index.html?id=608407 oraz Korfantów http://www.ocr.pl/index2.php3.
Prywatnie wiadomo że szybko , u nas zawsze po szpitalu dają taką rehabilitację i wtedy pacjenci nie czekają tylko ze szpitala trafiają prosto na rehabilitację . Szkoda że u Was tego nie zastosowali a skąd jesteście?
Pozdrawiam i życzę zdrowia teściowej _________________ Nawet jeśli niebo zmęczyło się błękitem, nie trać nigdy światła nadziei. |
|
Powrót do góry |
|
 |
Monika B Moderator

|
Wysłany: Sob Gru 28, 2013 3:22 pm Temat postu: |
|
|
Kasia czy Twoja tesciowa lub Ty chorujecie na toczen lub ktorąs chorobę z tej grupy ?
nie przedstawiłas się , więc nic o Tobie nie wiemy _________________ Szczęście to jest to, czego prawdopodobnie w życiu nie osiągniemy , ale na szukanie go warto poświęcić życie . ( Marie-Henri Beyle) - Stendhal
 |
|
Powrót do góry |
|
 |
kasiap74 Junior

|
Wysłany: Sob Gru 28, 2013 6:11 pm Temat postu: |
|
|
Na tocznia choruje moja Teściowa. O chorobie wiemy dopiero od niedawna, od kilku tygodni, choć od kilku miesięcy było podejrzenie tej choroby. Moja Teściowa jest z okolic Szczecina, ja jestem z Warszawy, mój przyszły mąż mieszka i pracuje za granicą. Chcielibyśmy znaleźć szpital w okolicach Warszawy. Jest coś takiego w Konstancinie, ale drogo... W poniedziałek będę tam dzwonić. |
|
Powrót do góry |
|
 |
Karolina78 Junior

|
Wysłany: Sro Sty 08, 2014 1:04 pm Temat postu: |
|
|
Spróbuj skontaktować się z bremedem w brzezinach. Osobiście tam nie byłam, ale słyszałam same pochlebne opinie na ich temat. Warto spróbować. |
|
Powrót do góry |
|
 |
kinga Moderator

|
Wysłany: Sro Sty 08, 2014 1:39 pm Temat postu: |
|
|
Karolina78 napisał: |
Spróbuj skontaktować się z bremedem w brzezinach. Osobiście tam nie byłam, ale słyszałam same pochlebne opinie na ich temat. Warto spróbować. |
a Ty się w końcu nazywasz Karolina, czy Marta? Bo widzę, że latasz po forach i reklamujesz ten ośrodek....
Na drugim forum opowiadasz, że jesteś po operacji i korzystałaś z tego ośrodka (ba, ze właśnie w nim jesteś). Na innym piszesz jako mężczyzna, na jeszcze innym jakoPacjentka78.
To samo IP, ten sam adres e-mail. _________________ Odkąd przestałam przejmować się rzeczami, na które nie mam wpływu, mam wpływ na więcej rzeczy.
 |
|
Powrót do góry |
|
 |
|