Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
Małgosia1 Master butterfly

|
Wysłany: Pią Sty 24, 2014 11:10 pm Temat postu: |
|
|
gosia21 napisał: |
Małgosia1 napisał: |
Witaj moja imienniczko
Ja w 30tygodniu straciłam dziecko, jak chcesz pogadać pisz.  |
Witaj Małgosi przykro mi z powodu straty jeśli mogę wiedzieć co się stało że maluszek nie dał rady ??  |
17 lat temu zmarł mój synek. Miał powiększone serduszko przez to płuca nie rozwinęły się jak trzeba i inne wady. Przyczyną bezpośrednią był zespól antyfosfolipidowy i toczeń.  |
|
Powrót do góry |
|
 |
gosia21 Junior

|
Wysłany: Sob Sty 25, 2014 7:30 am Temat postu: |
|
|
Witaj moja imienniczko
Ja w 30tygodniu straciłam dziecko, jak chcesz pogadać pisz.  |
Witaj Małgosi przykro mi z powodu straty jeśli mogę wiedzieć co się stało że maluszek nie dał rady ??  |
17 lat temu zmarł mój synek. Miał powiększone serduszko przez to płuca nie rozwinęły się jak trzeba i inne wady. Przyczyną bezpośrednią był zespól antyfosfolipidowy i toczeń.  |
Przykro mi naprawdę... nie ma sprawiedliwości a co do serduszka to lekarka inna coś mi wspominała żeby serce kontrolować u maluszka jak w ciąży byłam bo przy niektórych chorobach właśnie z nim są kłopoty. |
|
Powrót do góry |
|
 |
ewela.t Master butterfly

|
Wysłany: Sob Sty 25, 2014 6:41 pm Temat postu: |
|
|
Gosiu, witam cieplutko...
Mam nadzieje, ze sie u nas zadomowisz.
Wszystkiego naj!  _________________ Gubie sie po kawalku kazdego zwyklego dnia..  |
|
Powrót do góry |
|
 |
alawa Master butterfly

|
Wysłany: Sob Sty 25, 2014 10:54 pm Temat postu: |
|
|
Witaj!
Powodzenia w leczeniu. Fajnie ze corcia dała radę. Ja stracilam blixniaki urodzone w 29tygodniu. Teraz by mieli 30lat. |
|
Powrót do góry |
|
 |
gosia21 Junior

|
Wysłany: Nie Sty 26, 2014 4:21 pm Temat postu: |
|
|
alawa napisał: |
Witaj!
Powodzenia w leczeniu. Fajnie ze corcia dała radę. Ja stracilam blixniaki urodzone w 29tygodniu. Teraz by mieli 30lat. |
Alawa przykro mi bardzo nie wyobrażam sobie nawet co musicie czuć....  |
|
Powrót do góry |
|
 |
Małgosia1 Master butterfly

|
Wysłany: Nie Sty 26, 2014 8:51 pm Temat postu: |
|
|
Przykro mi naprawdę... nie ma sprawiedliwości a co do serduszka to lekarka inna coś mi wspominała żeby serce kontrolować u maluszka jak w ciąży byłam bo przy niektórych chorobach właśnie z nim są kłopoty. |
Pierwsze miesiące i lata były ciężkie. Psycha mi siadała. Uspokoiłam się dopiero po 5 latach, jak urodziłam drugiego synka. Moje myli nadal są przy Danielku, ale Konrad dodał mi sił.  |
|
Powrót do góry |
|
 |
alawa Master butterfly

|
Wysłany: Nie Sty 26, 2014 10:56 pm Temat postu: |
|
|
Ja urodzilam syna po prawie 2latach, pomogło mi to bardzo,ale cały czas pamietam o moich chlopakach, tym bardziej,że kolezance takich samych uratowano.Jak słyszałam o ich szkole,studiach to widziałam moich doroslych.
Ale uznałam ,ze tak miało sie zdarzyc, bo pewnie w innej sytuacji nie byloby Tomka.Duzo siły zycze |
|
Powrót do góry |
|
 |
gosia21 Junior

|
Wysłany: Nie Lis 23, 2014 10:48 pm Temat postu: |
|
|
Witam ponownie. Wracam bo niestety pojawił się kolejny objaw i może coś mi wyjaśnicie. Otóż jak tylko nie używam rąk czy to w nocy( po nocy jest koszmar) czy to w dzień powyżej ok 30-40 minut dłonie mi okropnie puchną i stawy bolą że jedną ręką zginam palce drugiej. Anty CCP ujemne. OB 12, CRP 0,6, czynnik RF ujemny, Walery-ross ujemny.
Coś jeszcze mogę zrobić? Jutro jeszcze RTG dłoni zrobię bo mam skierowanie ale w to wątpię. Czy to może być coś związanego z chorobą? Na razie nie mam jak pojechać do reumatologa. |
|
Powrót do góry |
|
 |
ewela.t Master butterfly

|
Wysłany: Pon Lis 24, 2014 9:09 am Temat postu: |
|
|
Gosiu, bole stawow noga wystepowac z bardzo wielu powodów.
Wazny jest caly obraz: wyniki, inne objawy.
Mam podobnie ale nie oznacza to, ze chorujemy na to samo..
Chyba nikt , poza lekarzem, nie jest wstanie okreslic przyczyny-sorka.
Stawy maja zwiejszona cieplote? Sa zaczerwienione?.. _________________ Gubie sie po kawalku kazdego zwyklego dnia..  |
|
Powrót do góry |
|
 |
gosia21 Junior

|
Wysłany: Nie Gru 07, 2014 3:14 pm Temat postu: |
|
|
ewela.t napisał: |
Gosiu, bole stawow noga wystepowac z bardzo wielu powodów.
Wazny jest caly obraz: wyniki, inne objawy.
Mam podobnie ale nie oznacza to, ze chorujemy na to samo..
Chyba nikt , poza lekarzem, nie jest wstanie okreslic przyczyny-sorka.
Stawy maja zwiejszona cieplote? Sa zaczerwienione?.. |
po prostu zaczynam się na poważnie bać dlatego pytam bo do lekarza pierwszego kontaktu jak poszłam to ręce rozłożyła ale ona nawet anginy nie umie rozpoznać... a do reumatologa cały czas czekam.
Ciepłota raczej nie ale ból ruchowy i opuchlizna nawet po pół godzinie nie ruszania dłonią. Najgorzej środkowe stawy jednej dłoni bolą. |
|
Powrót do góry |
|
 |
|