|
WWW.TOCZEN.PL "systemic lupus erythematosus"
|
|
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
markiza Junior

|
Wysłany: Wto Sty 28, 2014 8:04 pm Temat postu: |
|
|
hejka , Iza TSH mam 3.37 ale lekarz powiedział że norma jest do 4.20 ,więc myślałam że dobre , dziś kupiłam szampon wichy , na wzmocnienie włosów bo już nie wiem co robić .Do dermatologa pójdę bo znów mam wysypkę na twarzy , dokladnie to ponizej ust z prawej i z lewej strony rozlewa sie na brodzie .trochę piecze .Miałam już nie jeden raz takie jakby uczulenie ale teraz mam już ją prawie tydzień i nie znika , a przedtem znikało po dwóch dniach . Może to z nerwów . Nie jestem lekarzem i sie nie znam ale jak tak będą mnie diagnozowac to chyba mi życia zabraknie niż oni coś postanowią .Jeszcze rok temu miałam dosc gęste wlosy robiłam balejaż , a teraz boję sie przeczesać że znów jakiś wypadnie .......a mam ich już tak maleńko . I jak się nie załamać |
|
Powrót do góry |
|
 |
markiza Junior

|
Wysłany: Wto Sty 28, 2014 8:06 pm Temat postu: |
|
|
hejka , Iza TSH mam 3.37 ale lekarz powiedział że norma jest do 4.20 ,więc myślałam że dobre , dziś kupiłam szampon wichy , na wzmocnienie włosów bo już nie wiem co robić .Do dermatologa pójdę bo znów mam wysypkę na twarzy , dokladnie to ponizej ust z prawej i z lewej strony rozlewa sie na brodzie .trochę piecze .Miałam już nie jeden raz takie jakby uczulenie ale teraz mam już ją prawie tydzień i nie znika , a przedtem znikało po dwóch dniach . Może to z nerwów . Nie jestem lekarzem i sie nie znam ale jak tak będą mnie diagnozowac to chyba mi życia zabraknie niż oni coś postanowią .Jeszcze rok temu miałam dosc gęste wlosy robiłam balejaż , a teraz boję sie przeczesać że znów jakiś wypadnie .......a mam ich już tak maleńko . I jak się nie załamać |
|
Powrót do góry |
|
 |
iza.b Master butterfly

|
Wysłany: Wto Sty 28, 2014 8:28 pm Temat postu: |
|
|
Markiza mi endo powiedzieli, ze u miesiączkujących kobiet TSH nie powinno być więcej jak 2 i jak miałam 2.45 to zwiększyli mi letrox, a ta norma 4,2 to jest dla 80 latków. Co do wypadających włosów też mi się sypały, że bałam się czesać 1/3 poleciała jak nic, ale odkąd biorę arechin jest w miarę ok., a przede wszystkim odrastają nowe i mam jakby aureolę po myciu, ogólnie mam włosy za łopatki i te odrosty tak śmiesznie się puszą  |
|
Powrót do góry |
|
 |
|
|