Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
singsing Junior

|
Wysłany: Pon Sty 13, 2014 6:52 pm Temat postu: |
|
|
Dziekuje Wam wszystkim za to ze tak szybko mi odpowiedzieliscie na moje pytania wiem ze jak cos bedzie nie tak i sie bedzie cos u mnie zmieniac wiem ze moge na was liczyc jeszcze raz dziekuje i zycze wam wszystkim duzo zdrowia bo wiem jak to jest chorowac, bo mimo wszystko ze moje wyniki sa ok to nie znaczy ze zdrowo sie czuje i fizycznie i psychicznie Pozdrawiam i bede tu zagladal  |
|
Powrót do góry |
|
 |
aiwka Master butterfly

|
Wysłany: Pon Sty 13, 2014 7:34 pm Temat postu: |
|
|
Singsing za Kinga powtórzę, ze to mogą być dolegliwości gastryczne. Ja miałam kilka dni temu taki podobny atak tylko 6 godzinny. Skutki odczuwam do dziś do dziś. Nie pierwszy raz taki mialam. Udaj sie do gastrologow i poproś o gastroskopie. |
|
Powrót do góry |
|
 |
singsing Junior

|
Wysłany: Pon Sty 13, 2014 8:26 pm Temat postu: |
|
|
Ok dziekuje bardzo zdiagnozuje to... Tylko dziwne te wypieki na policzkach takie dretwienie mam i sciskanie w klatce piersiowej bd szukal dalej przyczyny pozdrawiam |
|
Powrót do góry |
|
 |
singsing Junior

|
Wysłany: Wto Sty 28, 2014 11:54 pm Temat postu: |
|
|
Witam was ponownie bo chcialem dopytac o jeszcze jedna rzecz. Bo od ostatniej rozmowy gdzie zasugerowaliscie mnie ze moga byc u mnie problemy gastryczne, doszly dziwne objawu ustapil bol kolan natomiast doszly bole stawu krzyzowo-biodrowego bole stawow ramion i kurczenie twarzy tak jak bym mial skore ciasna obok oczu i na policzkach. Do badania ktore wyszlo Ana1 ujemnie zrobilem jeszcze Rf ktore wyszlo w normie i Crp i Ob bardzo niskie czyli tez w normie pozdrawiam Was serdecznie czy moge miec jeszcze jakas chorobe immunologiczna? |
|
Powrót do góry |
|
 |
singsing Junior

|
Wysłany: Czw Sty 30, 2014 9:34 pm Temat postu: |
|
|
Zrobili mi dzisiaj ta kapilaroskopie nie mazdnych patologicznych zmian wiec wszystko jest ok a co do tych dwoch sinych paznokci pani powiedziala ze moze byc to od kregoslupa szyjnego nawet jesli mam to symetrycznie na dwoch rekach lub do dermatologa wiec wszystko ok |
|
Powrót do góry |
|
 |
aiwka Master butterfly

|
Wysłany: Czw Sty 30, 2014 10:40 pm Temat postu: |
|
|
Wiem, ze wyda ci sie to mało skuteczne, ale połykaj sobie magnez i potas, ale minimum 3 miesiące. Do tego dorzuc wit D. |
|
Powrót do góry |
|
 |
|