|
WWW.TOCZEN.PL "systemic lupus erythematosus"
|
|
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
Łukasz F. Master butterfly

|
Wysłany: Czw Mar 27, 2014 12:24 am Temat postu: |
|
|
renia79 napisał: |
jestem tu krótko, więc i moje prawo głosu jest mniejsze |
Renia79: wartości użytkownika nie powinno mierzyć się po długości pobytu na forum, tylko po tym, co wnosi do naszej społeczności: wiedza merytoryczna, wiedza ogólna, dobry nastrój, słowa wsparcia - wszystko jest tutaj potrzebne i każdy/każda z nas znajduje swoją rolę.
Nie agituję tutaj za nierównością: każda osoba jest równa wobec zasad. Tym niemniej pewna hierarchia powinna być.
Moniko - masz rację: forum to suma jednostek i każda osoba ma wpływ na wszystkich. Warto przy tym pamiętać, że łańcuch jest tak mocny, jak jego najsłabsze ogniwo i powinno się równać w górę.
Odniosę się też do "wampirów" - myślę, że tacy ludzie są potrzebni, aby pokazać, że nie ma ludzi bez kłopotów. Ale może tylko tak mi się wydaje...
Skoro już, to pojadę po całości: wymiana zdań to jedno, a reakcja na nią to drugie. Nie ma co przesadzać z reakcjami i co nieco spasować, kiedy sytuacja tego wymaga.
Tyle w skrócie, jeśli chodzi o dyskusję, notabene też potrzebną, aby poukładać wszystkie sprawy. _________________ Jestem spokojnym, skromnym i dobrym człowiekiem.
Po prostu nie każdy zasługuje na to, by mnie takiego oglądać. |
|
Powrót do góry |
|
 |
|
|