Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
renegate37 Junior

|
Wysłany: Sob Maj 03, 2014 1:59 pm Temat postu: |
|
|
Nie miałam z tym wcześniej styczności, ale endo powiedziała, że wszystko jest w porząsiu, a taka liczba jest po prostu uwarunkowana genetycznie Na razie spokój z lekarzami ^^ Do czerwca.  _________________ "Kochać to trudna rzecz. Zabić jest łatwo" -Marek Edelman. |
|
Powrót do góry |
|
 |
alawa Master butterfly

|
Wysłany: Nie Maj 04, 2014 6:39 pm Temat postu: |
|
|
Witaj wsród nas! |
|
Powrót do góry |
|
 |
renegate37 Junior

|
Wysłany: Pon Maj 05, 2014 6:27 pm Temat postu: |
|
|
Ile już chorujecie? Różnie można w internecie wyczytać, ale ile można się bawić z tą chorobą, w sensie, że ile się przeciętne z tym żyje? Może trochę pesymistycznie, ale czasem o tym myślę  _________________ "Kochać to trudna rzecz. Zabić jest łatwo" -Marek Edelman. |
|
Powrót do góry |
|
 |
Monika B Moderator

|
Wysłany: Pon Maj 05, 2014 7:04 pm Temat postu: |
|
|
ja zyję juz 24 lata z chorobą
moze nie czytaj tych bzdur o tym ile się z tym zyje , bo jak widać nie ma to sensu
są tu osoby z podobnym stażem a nawet chorujące dlużej
zapewniam Cię że nie mam zamiaru jeszcze kupowac trumny  _________________ Szczęście to jest to, czego prawdopodobnie w życiu nie osiągniemy , ale na szukanie go warto poświęcić życie . ( Marie-Henri Beyle) - Stendhal
 |
|
Powrót do góry |
|
 |
agnieszka29 Master butterfly

|
Wysłany: Pon Maj 05, 2014 7:47 pm Temat postu: |
|
|
Tak jak Monika radzi ... nie czytaj statystyk ,bo nie warto.
Ja tam też się nie wybieram na tamten świat mimo tego że w tym roku stuknęło mi 25 lat życia z chorobą . Szok jak ten czas leci!!!!! Nie sądziłam że to już tyle lat  _________________ Nawet jeśli niebo zmęczyło się błękitem, nie trać nigdy światła nadziei. |
|
Powrót do góry |
|
 |
renia79 Master butterfly

|
Wysłany: Pon Maj 05, 2014 7:53 pm Temat postu: |
|
|
witam na forum
dziewczyny te statystyki , chorobcia w żadnej sie nie mieścicie, bo ja po podejrzeniu tejże choroby, po wejściu w neta, prawie na zawał zeszłam , dobrze że są Ci niestatystyczni ludzie, bo dzięki nim można z każdym prawie "dziadostwem" żyć sobie w najlepsze, czego opisywane "perypetie" użyszkodników są najlepszym dowodem |
|
Powrót do góry |
|
 |
aiwka Master butterfly

|
Wysłany: Pon Maj 05, 2014 11:09 pm Temat postu: |
|
|
Te statystyki to mogli by juz zmienić straszą tylko ludzi  _________________ "-Synku jakie zwierzęta mają duże uszy?
- Szynszyle i mamusia"  |
|
Powrót do góry |
|
 |
katarzynadudek7 Master butterfly

|
Wysłany: Wto Maj 06, 2014 8:23 am Temat postu: |
|
|
I żyją długo i szczęśliwie
Moja mama żyła 30 lat bez leczenia i żyje sobie nadal już z leczeniem. Ja żyję sobie z konkretną diagnozą 4 lata, z dużymi objawami neurologicznymi ponad 10 lat ( według statystyk zajęcie OUN nie rokuje najlepiej a jednak dobrze mi z tym ), z niewyjaśnioną goraczką, dolegliwościami bólowymi, problemami nefrologicznymi i innymi ponad 20 lat. |
|
Powrót do góry |
|
 |
|