Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
JaKo Junior

|
Wysłany: Czw Gru 26, 2013 6:21 pm Temat postu: Poczta-usterka |
|
|
Witam, chyba mam malutki problem z pocztą która poprostu nie działa ... ewela.t dostajesz moje wiadomosci? Juz chyba z 5 ich wysłałam i wczoraj były w wysłanych a teraz są w dziale do wysłania -a może ja tu poprostu czegoś nie kumam  |
|
Powrót do góry |
|
 |
JaKo Junior

|
Wysłany: Czw Gru 26, 2013 6:24 pm Temat postu: |
|
|
po prostu  |
|
Powrót do góry |
|
 |
agnieszka29 Master butterfly

|
Wysłany: Czw Gru 26, 2013 6:29 pm Temat postu: |
|
|
jak są teraz w dziale do wysłania znaczy się Ewela przeczytała...
Tak to tu działa z tego co wiem...
Ewela chora więc nie od razu opisze zapewne..
Pozdrawiam.
Ps. Nie piszemy post pod postem korzystamy z funkcji EDIT  _________________ Nawet jeśli niebo zmęczyło się błękitem, nie trać nigdy światła nadziei. |
|
Powrót do góry |
|
 |
JaKo Junior

|
Wysłany: Czw Gru 26, 2013 6:41 pm Temat postu: |
|
|
aaa rozumię jak jest post w dziale 'do wysłania' to znaczy, że został on wysłany? To w takim razie posty w dziale 'wysłane' są wysłane ale nie odczytane albo nie wysłane? hmmm
Przepraszam, za pisanie postów jeden pod drugim 
Ostatnio zmieniony przez JaKo dnia Czw Gru 26, 2013 6:44 pm, w całości zmieniany 1 raz |
|
Powrót do góry |
|
 |
agnieszka29 Master butterfly

|
Wysłany: Czw Gru 26, 2013 6:43 pm Temat postu: |
|
|
jeżeli są w dziale wysłane znaczy się ta osoba jeszcze nie przeczytała tych wiadomości a jeżeli są w dziale Do wysłania znaczy się przeczytała ta osoba wiadomość . tak to działa tutaj _________________ Nawet jeśli niebo zmęczyło się błękitem, nie trać nigdy światła nadziei. |
|
Powrót do góry |
|
 |
JaKo Junior

|
Wysłany: Czw Gru 26, 2013 6:48 pm Temat postu: |
|
|
bardzo dziekuje  |
|
Powrót do góry |
|
 |
abisynka Master butterfly

|
Wysłany: Sro Maj 21, 2014 10:45 pm Temat postu: |
|
|
gdy klikam na pocztę/ skrzynkę automatycznie otwiera mi "kawusię" zamiast poczty, i zonk, nie wiem co jest, jeszcze kilka dni temu było ok
edit już ok, może jakieś chwilowe błędy _________________ "wiedzieć to znać swoje przeznaczenie" |
|
Powrót do góry |
|
 |
kinga Moderator

|
Wysłany: Czw Maj 22, 2014 9:27 am Temat postu: |
|
|
abisynka napisał: |
gdy klikam na pocztę/ skrzynkę automatycznie otwiera mi "kawusię" zamiast poczty, i zonk, nie wiem co jest, jeszcze kilka dni temu było ok
edit już ok, może jakieś chwilowe błędy |
może po prostu źle klikałaś albo coś z Twoim kompem było nie tak _________________ Odkąd przestałam przejmować się rzeczami, na które nie mam wpływu, mam wpływ na więcej rzeczy.
 |
|
Powrót do góry |
|
 |
abisynka Master butterfly

|
Wysłany: Czw Maj 22, 2014 5:39 pm Temat postu: |
|
|
mam problemy ze wzrokiem ale nie aż takie , by nie widzieć gdzie klikam, to trwało ok 20 min, nie sądzę by była wina kompa, bo samo by się nie zmieniło ot tak. Ważne ze problem zniknął  _________________ "wiedzieć to znać swoje przeznaczenie" |
|
Powrót do góry |
|
 |
|