Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
meguchna Master butterfly

|
Wysłany: Nie Cze 15, 2014 7:47 pm Temat postu: |
|
|
Szarlotko dobrze,ze przynajmnie zadowolona jesteś z pobytu
Poczekajcie jeszcze bo na to przyjdzie czas też dobiorą się i skończą ten proceder krzakoterapii  _________________ Każdy z nas ma dwie rzeczy do wyboru:
jesteśmy albo pełni miłości...albo pełni lęku.
 |
|
Powrót do góry |
|
 |
iwus Master butterfly

|
Wysłany: Nie Cze 15, 2014 7:53 pm Temat postu: |
|
|
Meguchna, obyś miała rację  |
|
Powrót do góry |
|
 |

|
Wysłany: Nie Cze 15, 2014 7:56 pm Temat postu: |
|
|
Oby  _________________ Każdy z nas ma dwie rzeczy do wyboru:
 |
|
Powrót do góry |
|
 |
kinga Moderator

|
Wysłany: Nie Cze 15, 2014 8:04 pm Temat postu: |
|
|
trzeba mieć nadzieję bo kupa ogromna kasy się marnuje
koleżanka pracuje w uzdrowisku-sanatorium i to co opowiada, to się włos na głowie jeży...
raz kiedyś byłam w sanatorium, miałam lat chyba 5; spędziłam miły czas w Rabce mnóstwo inhalacji miałam; na jakiś czas mi pomogło  _________________ Odkąd przestałam przejmować się rzeczami, na które nie mam wpływu, mam wpływ na więcej rzeczy.
 |
|
Powrót do góry |
|
 |

|
Wysłany: Nie Cze 15, 2014 8:08 pm Temat postu: |
|
|
W Rabce byłam kilka razy z moimi dziećmi.Dziecinne sanatoria są ok ale te dla dorosłych to powinni robić selekcję.Tak jak do szpitala nie każdy się nadaje bo za zdrowy. _________________ Każdy z nas ma dwie rzeczy do wyboru:
 |
|
Powrót do góry |
|
 |
Monika B Moderator

|
Wysłany: Nie Cze 15, 2014 9:05 pm Temat postu: |
|
|
Zgadza się , wiekszość przyjezdza do sanatorium jak na najlepsze wczasy, kilka walizek ciuchów , rewia mody, zabawy do świtu ,alkohol , i krzakoterapia ,ci bardziej bezczelni pokojoterapię uprawiają ,czasem w pokoju gdzie jest inny kuracujsz,.
niech sie uczy -gdyby tak przypadkiem myslał ze przyjechał podreperować zdrowie . _________________ Szczęście to jest to, czego prawdopodobnie w życiu nie osiągniemy , ale na szukanie go warto poświęcić życie . ( Marie-Henri Beyle) - Stendhal
 |
|
Powrót do góry |
|
 |
Małgosia1 Master butterfly

|
Wysłany: Nie Cze 15, 2014 10:56 pm Temat postu: |
|
|
Zawsze byli zdrowi poszukujący przygody kuracjusze, są też tacy co na nich nie patrzą przyjeżdżają w konkretnym celu i korzystają z zabiegów. |
|
Powrót do góry |
|
 |
iwus Master butterfly

|
Wysłany: Pon Cze 16, 2014 8:50 am Temat postu: |
|
|
Małgosiu - i oby tych drugich było jak najwięcej  |
|
Powrót do góry |
|
 |
szarlotka Master butterfly

|
Wysłany: Pon Cze 16, 2014 8:52 am Temat postu: |
|
|
własnie Małgosiu- nie należy się przejmować tylko patrzeć na siebie i trzymać się swojego celu..ale nie ukrywam, że czasem boli serce jak się patrzy na marnowanie pieniędzy...
Moniko- rewia mody była co wieczór wstyd się przyznać, ale na wieczorek zapoznawczy nie poszłam bo jak zobaczyłam kobiety w garsonkach, a mężczyzn w garniturach to wymiękłam
Czasem jak patrzyłam na starszych ludzi jak się zachowują to byłam w szoku- w jednej ręce telefon i rozmowa z żoną a w drugiej trzyma inną babkę Ludzie zachowywali się jak spuszczeni ze smyczy...
Wieczorem przeskakują co drugi schodek by zdążyć przed nocnym zamknięciem obiektu, a rano tę samą osobę widuję o kulach
Co do pokojoterapii to nie słyszałam i jestem w szoku- ja bym sobie na to nie pozwoliła. Wystarczy powiadomoć recepcję, pielęgniarki na dyżurze.. _________________
SZCZĘŚCIE TO NIC INNEGO JAK ZDROWIE I KIEPSKA PAMIĘĆ J.L.Wisniewski |
|
Powrót do góry |
|
 |
agnieszka29 Master butterfly

|
Wysłany: Pon Cze 16, 2014 9:21 am Temat postu: |
|
|
Sanatorium temat rzeka.
Szkoda że nie wszyscy wiedzą po co ono jest.
Sama byłam tylko w szpitalach rehabilitacyjnych, ale tam bywało podobnie.
A jak faceci zobaczą młodą nie wyglądającą na chorą od razu myślą no tak przyjechała faceta poszukać albo przygodę mieć.
Byłam w wielkim szoku jak podchodzi facet do mnie i pyta czy mam ochotę sobie puknąć ,bo on ma wielką ochotę. To mówię stań przy ścianie i z całej siły p... się o nią głową! Zbulwersowany omijał mnie do końca pobytu.
Oni to akurat w takim szpitalu to mieli jeszcze płacone za pobyt z ubezpieczenia . Więc korzystali co roku . A kolejka była dwa i pół roku . eh.
I chyba nie ma reguły zawsze znajdzie się gdzieś ktoś kto nie przyjechał by poprawić sobie stan zdrowia.
W sanatorium nie byłam nigdy . Jakoś tak się złożyło że jak coś potrzebowałam byłam u siebie na rehabilitacji. Może kiedyś skorzystam .
Czas pokarze  _________________ Nawet jeśli niebo zmęczyło się błękitem, nie trać nigdy światła nadziei. |
|
Powrót do góry |
|
 |
szarlotka Master butterfly

|
Wysłany: Pon Cze 16, 2014 9:26 am Temat postu: |
|
|
Cytat: |
Byłam w wielkim szoku jak podchodzi facet do mnie i pyta czy mam ochotę sobie puknąć Shocked ,bo on ma wielką ochotę. To mówię stań przy ścianie i z całej siły p... się o nią głową! Zbulwersowany omijał mnie do końca pobytu. |
|
 |
aiwka Master butterfly

|
Wysłany: Pon Cze 16, 2014 11:41 am Temat postu: |
|
|
aga dobry tekst z tym pukaniem  _________________ "-Synku jakie zwierzęta mają duże uszy?
- Szynszyle i mamusia"  |
|
Powrót do góry |
|
 |
|