Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
Monika B Moderator

|
Wysłany: Czw Gru 15, 2005 2:45 pm Temat postu: |
|
|
Powiedz .prof. ..zalatwią ci w przychodni ...na parterze w klinice jest przychodnia chirurgiczna.....tylko nie wiem czy moze zwykly chirurg to zrobić ? czy musi być stomatolog.....albo dostaniesz przepustke.Profesora nie trzeba się bać , wystarczy powiedzieć , wszystko jest do załatwienia.......
Monika |
|
Powrót do góry |
|
 |
didulka Master butterfly

|
Wysłany: Czw Gru 15, 2005 2:54 pm Temat postu: |
|
|
qrcze dzieki ja sie go nie boje wyglada na bardzo milego i wyrozumialego czlowieka...  |
|
Powrót do góry |
|
 |
Monika B Moderator

|
Wysłany: Czw Gru 15, 2005 2:58 pm Temat postu: |
|
|
No iii masz rację........ale niektorzy się go boją ..ciekawe dlaczego.?
Zalatwisz wszystko ...i wszystko będzie ok...
Monika |
|
Powrót do góry |
|
 |
didulka Master butterfly

|
Wysłany: Pią Gru 16, 2005 7:24 pm Temat postu: |
|
|
no i zabek wyrwany prawie godzine sie wybudzalam.. szew mi troche przeszkadza bo mnie kluje w dziaslo ale jest ok... powiedzieli ze skoro ide do szpitala to w poniedzialek mam przyjsc go usunac ale zdecydowalismy z mama ze powiem w szpitalu i tam to zrobia bo w sumie te trzy dni to nie tak dlugo a noz widelec lepiej poczekac...  |
|
Powrót do góry |
|
 |
agatka03 Master butterfly

|
Wysłany: Pią Gru 16, 2005 8:19 pm Temat postu: |
|
|
Głowa do góry,Didulka,będzie dobrze.Trzymam kciuki...  _________________ ..."W życiu nie chodzi o czekanie, aż burza minie... Chodzi o to, by nauczyć się tańczyć w deszczu..." (Vivian Green) |
|
Powrót do góry |
|
 |
Mella Master butterfly

|
Wysłany: Pią Gru 16, 2005 8:45 pm Temat postu: |
|
|
też tak myślę, że lepiej poczekać, żeby mocniej się trzymało. Po usuwaniu pieprzyków miałam za wcześnie usunięte szwy (że niby blizny będą ładniejsze ) i część się rozeszła, a ten, przy którym się uparłam, żeby jeszcze został właśnie najlepiej i najładniej się zagoił
Trzymaj się Didulka  _________________ "Wszyscy jesteśmy zdolni do wielkich rzeczy, jeśli nie pozwolimy, by pokonał nas strach przed własną słabością."
Jan Paweł II |
|
Powrót do góry |
|
 |
nabu Stary wyjadacz

|
Wysłany: Sob Lip 26, 2014 4:05 pm Temat postu: |
|
|
usunięto
Ostatnio zmieniony przez nabu dnia Nie Gru 21, 2014 11:06 pm, w całości zmieniany 1 raz |
|
Powrót do góry |
|
 |
Monika B Moderator

|
Wysłany: Sob Lip 26, 2014 4:15 pm Temat postu: |
|
|
nabu napisał: |
Z czego wynikają te problemy związane ze znieczuleniem? Ze specyfiki choroby czy leków? Być może będę mieć znieczulenie zewnatrzoponowe przy arechinie. Czego można się spodziewać? |
spodziewac się ze wszystko będzie dobrze.
chyba ze jesteś uczulona na ktoryś skladnik znieczulenia
wszystko zalezy od organizmu
sama miałam kilka operacji , znieczulenie ogolne znosiłam dobrze ,czyli bez zadnych mega rewelacji- zdarzyło się raz ze wymotowałam po nakrozie przez 3 doby , przy pozostalych max 2- 4 godziny
reszta była ok- mimo ze byłam na bardzo wysokich dawkach sterydow i duzej immunosupresji _________________ Szczęście to jest to, czego prawdopodobnie w życiu nie osiągniemy , ale na szukanie go warto poświęcić życie . ( Marie-Henri Beyle) - Stendhal
 |
|
Powrót do góry |
|
 |
nabu Stary wyjadacz

|
Wysłany: Sob Lip 26, 2014 4:35 pm Temat postu: |
|
|
usunięto
Ostatnio zmieniony przez nabu dnia Nie Gru 21, 2014 11:06 pm, w całości zmieniany 1 raz |
|
Powrót do góry |
|
 |
Monika B Moderator

|
Wysłany: Sob Lip 26, 2014 4:39 pm Temat postu: |
|
|
dobre , pozytywne myslenie ma dużą moc
Im lepiej się nastwisz tym lepiej będzie  _________________ Szczęście to jest to, czego prawdopodobnie w życiu nie osiągniemy , ale na szukanie go warto poświęcić życie . ( Marie-Henri Beyle) - Stendhal
 |
|
Powrót do góry |
|
 |
|