Nasz serwis wykorzystuje pliki cookies. Możesz je wyłączyć w ustawieniach przeglądarki. Dalsze korzystanie z witryny bez zmiany ustawień oznacza wyrażenie zgody na korzystanie z plików cookies.

rozumiem i zgadzam się
Forum WWW.TOCZEN.PL Strona Główna WWW.TOCZEN.PL
"systemic lupus erythematosus"

Lupus ChatLupus chat  FAQFAQ   SzukajSzukaj   UżytkownicyUżytkownicy   GrupyGrupy   RejestracjaRejestracja 
 ProfilProfil   Zaloguj się, by sprawdzić wiadomościZaloguj się, by sprawdzić wiadomości   ZalogujZaloguj 

Płytki krwi.
Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3

Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum WWW.TOCZEN.PL Strona Główna -> Porady i Doświadczenia
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Autor Wiadomość
Margaret74
Moderator
Moderator

PostWysłany: Nie Lut 13, 2011 10:17 am    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

spokojnie-spadną-to reakcja na leczenie,mnie początkowo urosły do prawie 17 tys.,po 4 mies.zaznaczyła się tendencja zniżkowa;
a Omega 3 akurat możemy zażywać,

pozdrawiam Marku Wink

Powrót do góry
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość Wyślij email Odwiedź stronę autora
mare37
Junior
Junior

PostWysłany: Nie Lut 13, 2011 10:20 am    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Dzieki Gosiu. Zobaczymy po nastepnych badaniach. Z tym Omega 3 to troche sie zastanawiam. Kiedys brałem i bardzo mnie głowa bolała, więc raczej tego nie przyswajam.
Powrót do góry
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość
Monika B
Moderator
Moderator

PostWysłany: Pon Lut 14, 2011 4:23 pm    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

szkoda kasy na ecomer lepiej to samo pod inną nazwa np Iskial,
ecomer brałam po operacji bardzo ciezkiej i ogolnym wyniszczeniu organizmu wtedy wierzyłam ze to super pomaga ale ostatnio dochodza bardzo zmiennie opinie o ecomerze , ze nic za bardzo nie daje ze wpycha się go ludziom osłabionym wmawiajac cudowne własciwosci ,
a przeciez to tak samo olej z watroby rekina jak inne tego typu suplementy
takie własciwosci maja tez inne suplementy z Omega 3 i omega 6
ecomer jest 5x drozszy od tranu i 2x drozszy od Iskialu
wybor jest spory
mare37
Junior
Junior

PostWysłany: Sro Lut 16, 2011 9:48 am    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

wszystko jeden kit i nikt tu nie mowi o nachalnym kupowaniu ecomeru itp. wybor jest duzy, ale skutecznosc tych wszystkich preparatow to juz inna kwestia. W moim przypadku jak sie dowiedzialem nie jest to zasadne, gdyz te preparaty stosuje sie w zmniejszonej liczbie krwinek bialych a nie zwiekszonej ponad norme i stosowac nie ma sensu. Jesli, ktos ma maloto oczywiscie pomaga to zregenerowac. np po naswietlaniach wskazane.
Powrót do góry
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość
agatka03
Master butterfly
Master butterfly

PostWysłany: Sro Lut 16, 2011 4:46 pm    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

W poniedziałek byłam u mojej pani doktor reumatolog - odradziła mi stosowanie ecomeru i tym podobnych...Mam jeśc więcej ryb i zażywać rutinaceę /po tej mojej fatalnej grypie z powikłaniami/.
Tak więc - ecomer - zapobiegliwy i troskliwy mąz kupił - trzeba oddać go potrzebujacym Wink Smile
oladudek
Junior
Junior

PostWysłany: Wto Sie 19, 2014 7:14 pm    Temat postu: płytki krwi Odpowiedz z cytatem

Witam nie wiem co mam robić mam dużą ilość płytek 567 tys. szukam hematologa w okolicy śląska najlepiej z Dąbrowy Górniczej POMÓŻCIE! może być prywatny.
Powrót do góry
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość Wyślij email
denim85
Master butterfly
Master butterfly

PostWysłany: Sro Sie 20, 2014 10:50 am    Temat postu: Re: płytki krwi Odpowiedz z cytatem

oladudek napisał:
Witam nie wiem co mam robić mam dużą ilość płytek 567 tys. szukam hematologa w okolicy śląska najlepiej z Dąbrowy Górniczej POMÓŻCIE! może być prywatny.

Z lekarzem niestety nie pomogę ale moge pocieszyć że to nie jest wcale tak dużo ja ma ok 460 i żaden lekarz sie jak narazie tym nie przejął bo to w sumie górna norma, jeśli kaskada krzepnięcia jest ok to nie martwiła bym się Smile
Monika B
Moderator
Moderator

PostWysłany: Sro Sie 20, 2014 3:05 pm    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

zrob układ krzepnięcia - wtedy zobaczysz czy trzeba szukać na juz
idz na poczatek do rodzinnego

Hematologa nie znam, moze ktoś przy szpitalu w Katowicach na Francuskiej - tam są przychodnie tu masz link http://www.spskm.katowice.pl/swiadczenia_medyczne.html znajdziesz tam nr telefonu - oni powinni podpowiedzieć czy ktoś przyjmuje prywatnie

chyba nie ma tu nikogo z Dąbrowy Górniczej .
Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum WWW.TOCZEN.PL Strona Główna -> Porady i Doświadczenia Wszystkie czasy w strefie CET (Europa)
Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3
Strona 3 z 3

Skocz do: