Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
karoola72 Kadet

|
Wysłany: Pon Paź 20, 2014 7:47 pm Temat postu: |
|
|
Przywitam się i ja
Życzę szybkiego powrotu do domku, ale przede wszystkim trafnej diagnozy, dzięki, której Twoje leczenie będzie na dobrej drodze
Powodzenia. |
|
Powrót do góry |
|
 |
eweff Junior

|
Wysłany: Wto Paź 21, 2014 4:43 am Temat postu: |
|
|
doszly stawy od 2 w nocy kolana nie dają zyc. Co jest... _________________ "Żyje tak jak nie każdy mam swój świat, swoje gwiazdy nie wzorując się na nikim stawiam układ planetarny." |
|
Powrót do góry |
|
 |
ewela.t Master butterfly

|
Wysłany: Wto Paź 21, 2014 8:45 am Temat postu: |
|
|
A co lekarz ba to??? _________________ Gubie sie po kawalku kazdego zwyklego dnia..  |
|
Powrót do góry |
|
 |
eweff Junior

|
Wysłany: Wto Paź 21, 2014 12:22 pm Temat postu: |
|
|
Lekarze są bezradni stwy mi nie spuchly nie ma obrzęków sztywności nic. Dostaje caly czas leki przeciwbólowe paracetamol ketonal tramal nic nie pomaga. Bol rozsadza mi kolana... _________________ "Żyje tak jak nie każdy mam swój świat, swoje gwiazdy nie wzorując się na nikim stawiam układ planetarny." |
|
Powrót do góry |
|
 |
Monika B Moderator

|
Wysłany: Wto Paź 21, 2014 2:31 pm Temat postu: |
|
|
wiesz co , u mnie pamiętam ze kiedyś przy czymś takim prof zlecał ciepłe okłady- pomagało
chyba coś nie tak z leczeniem skoro po solumedrolu masz takie akcje- jakie dawki dostawałaś? codziennie ? czy moze tylko kilka dni po 500? czy 1500 ? czy jeszcze inną dawkę- nie chcę się mądrzyć ale działanie srednie jak na solumedrol - przeciwbólowe tylko złagodzą ale nie wyleczą - nie nastawiaj się na wyjście ze szpitala. _________________ Szczęście to jest to, czego prawdopodobnie w życiu nie osiągniemy , ale na szukanie go warto poświęcić życie . ( Marie-Henri Beyle) - Stendhal
 |
|
Powrót do góry |
|
 |
eweff Junior

|
Wysłany: Wto Paź 21, 2014 3:24 pm Temat postu: |
|
|
jutro wychodzę. mówią ze juz nie będzie bolec skutek uboczny plazmeferezy _________________ "Żyje tak jak nie każdy mam swój świat, swoje gwiazdy nie wzorując się na nikim stawiam układ planetarny." |
|
Powrót do góry |
|
 |
eweff Junior

|
Wysłany: Sro Paź 22, 2014 5:09 pm Temat postu: |
|
|
jestem w domu cala i wyleczona. Pozdrawiam 😘 _________________ "Żyje tak jak nie każdy mam swój świat, swoje gwiazdy nie wzorując się na nikim stawiam układ planetarny." |
|
Powrót do góry |
|
 |
meguchna Master butterfly

|
Wysłany: Sro Paź 22, 2014 5:26 pm Temat postu: |
|
|
Super  _________________ Każdy z nas ma dwie rzeczy do wyboru:
jesteśmy albo pełni miłości...albo pełni lęku.
 |
|
Powrót do góry |
|
 |
abisynka Master butterfly

|
Wysłany: Sro Paź 22, 2014 5:53 pm Temat postu: |
|
|
eweff bardzo się cieszę że w domu a co najważniejsze, że wyjaśniło sie od czego kolana dokuczają, oby nigdy więcej takich sensacji, dzielna jesteś  _________________ "wiedzieć to znać swoje przeznaczenie" |
|
Powrót do góry |
|
 |
Łukasz F. Master butterfly

|
Wysłany: Sro Paź 22, 2014 6:28 pm Temat postu: |
|
|
eweff napisał: |
jestem w domu cala i wyleczona |
Gratuluję wyjścia "do cywila". Wszystkie objawy i sensacje towarzyszące wlewom solu medrolu ustąpiły? _________________ Jestem spokojnym, skromnym i dobrym człowiekiem.
Po prostu nie każdy zasługuje na to, by mnie takiego oglądać. |
|
Powrót do góry |
|
 |
kkk13 Stary wyjadacz

|
Wysłany: Sro Paź 22, 2014 6:29 pm Temat postu: |
|
|
Super eweff cieszę się, że lepiej się czujesz można powiedzieć, że bitwa wygrana!! _________________ „Bądź zmianą, którą pragniesz ujrzeć w świecie" Mahatma Gandhi |
|
Powrót do góry |
|
 |
eweff Junior

|
Wysłany: Sro Paź 22, 2014 6:52 pm Temat postu: |
|
|
dziękuję bardzo wszystkim tak wygrana. _________________ "Żyje tak jak nie każdy mam swój świat, swoje gwiazdy nie wzorując się na nikim stawiam układ planetarny." |
|
Powrót do góry |
|
 |
eweff Junior

|
Wysłany: Sro Paź 22, 2014 6:53 pm Temat postu: |
|
|
Łukasz F. napisał: |
jestem w domu cala i wyleczona |
Gratuluję wyjścia "do cywila". Wszystkie objawy i sensacje towarzyszące wlewom solu medrolu ustąpiły? |
objaw miałam tylko jeden - lekka temperatura 37.5, minęło. dużo robiła też moja głowa i nerwy. wszystko jest ok, stawy czasem zakują ale po 3 tyg leżenia wcale się nie dziwie. koniec katorgi - bitwa wygrana. teraz 24.11 mam kolejną wizytę w szpitalu na pulsy! Wracamy do żywych! _________________ "Żyje tak jak nie każdy mam swój świat, swoje gwiazdy nie wzorując się na nikim stawiam układ planetarny." |
|
Powrót do góry |
|
 |
Insomnia. Junior

|
Wysłany: Sro Paź 22, 2014 7:27 pm Temat postu: |
|
|
Gratuluję! Trzymałam kciuki za zdrówko! I oczywiście trzymam nadal!! _________________ Nie dostajemy w życiu tego, czego PRAGNIEMY. Dostajemy to, czego się SPODZIEWAMY! Myślmy więc wyłącznie pozytywnie. |
|
Powrót do góry |
|
 |
Łukasz F. Master butterfly

|
Wysłany: Sro Paź 22, 2014 8:32 pm Temat postu: |
|
|
objaw miałam tylko jeden - lekka temperatura 37.5, minęło. (...) koniec katorgi - bitwa wygrana. (...) Wracamy do żywych! |
Jak widać sprawdziła się reguła o ustąpieniu objawów po zakończeniu serii Tym bardziej gratuluję i trzymam kciuki za dalszą poprawę. _________________ Jestem spokojnym, skromnym i dobrym człowiekiem.
Po prostu nie każdy zasługuje na to, by mnie takiego oglądać. |
|
Powrót do góry |
|
 |
|