Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
ewela.t Master butterfly

|
Wysłany: Pią Sty 03, 2014 10:19 pm Temat postu: |
|
|
Witam cieplutko, choc z poslizgiem..
Rozgosc sie.  _________________ Gubie sie po kawalku kazdego zwyklego dnia..  |
|
Powrót do góry |
|
 |
aga1995 Junior

|
Wysłany: Pią Sty 10, 2014 5:57 pm Temat postu: |
|
|
Niestety wynik biopsji potwierdził diagnozę ...no szkoda szczerze przyznawszy była nadzieja...
ale szybko się nie poddam trzeba walczyć z ,,wilkiem" wiem, że bd ciężko ....ajć oby do matury  _________________ ,,szczęście to jedyna rzecz , która się mnoży , gdy się nią dzieli "  |
|
Powrót do góry |
|
 |
Łukasz F. Master butterfly

|
Wysłany: Pią Sty 10, 2014 10:32 pm Temat postu: |
|
|
aga1995 napisał: |
Niestety wynik biopsji potwierdził diagnozę ...no szkoda szczerze przyznawszy była nadzieja... |
Nadzieja powinna zostać - tylko tym razem może dotyczyć ona nie diagnozy, tylko powrotu do normalnego stanu rzeczy.
W "zamian" masz pewność i świadomość tego, na czym stoisz - to też jest cenne.
Trzymam kciuki za przygotowania do matury i oby choróbsko nie pokrzyżowało Tobie planów. _________________ Jestem spokojnym, skromnym i dobrym człowiekiem.
Po prostu nie każdy zasługuje na to, by mnie takiego oglądać. |
|
Powrót do góry |
|
 |
aga1995 Junior

|
Wysłany: Sob Sty 11, 2014 6:09 pm Temat postu: |
|
|
Łukasz F. dziękuję bardzo
w poniedziałek wracam do rzeczywistości nareszcie ...mam nadzieję, że zdążę  _________________ ,,szczęście to jedyna rzecz , która się mnoży , gdy się nią dzieli "  |
|
Powrót do góry |
|
 |
aga1995 Junior

|
Wysłany: Sro Paź 22, 2014 4:57 pm Temat postu: |
|
|
Po dłuższym czasie chciałam napisać , że zdałam maturę mimo dużych zaległości i obecnie jestem studentką swojego wymarzonego kierunku
Mija prawie rok ale wyniki są świetne , białkomocz prawie znikomy i szczerze nie pamiętam co to znaczy ból stawów
Oczywiście nie jest, aż tak kolorowo co miesiąc badania i kontrola teraz będę mieć co 3 mc ...dalej jestem na sterydach ale już tylko 5mg no i ten kochany cellcept 500 x2
Włosy po Endoxanie odrastają
ciśnienie piękne Tritatce odstawione
Hmm , a więc dziękuję Wam za wsparcie(także prywatne ) i za ,,wprowadzenie w lupusa" Oby moje szczęście trwało wiecznie ;P
Ps. Morał jeden - walczyć  _________________ ,,szczęście to jedyna rzecz , która się mnoży , gdy się nią dzieli "  |
|
Powrót do góry |
|
 |
abisynka Master butterfly

|
Wysłany: Sro Paź 22, 2014 5:39 pm Temat postu: |
|
|
cieszę się że udało się ładnie to opanować, zdolnia studentka, gratuluję i trzymam kciuki by dalej tak było a nawet i lepiej  _________________ "wiedzieć to znać swoje przeznaczenie" |
|
Powrót do góry |
|
 |
meguchna Master butterfly

|
Wysłany: Sro Paź 22, 2014 6:03 pm Temat postu: |
|
|
I oby tak zostało  _________________ Każdy z nas ma dwie rzeczy do wyboru:
jesteśmy albo pełni miłości...albo pełni lęku.
 |
|
Powrót do góry |
|
 |
Łukasz F. Master butterfly

|
Wysłany: Sro Paź 22, 2014 6:26 pm Temat postu: |
|
|
aga1995 napisał: |
Morał jeden - walczyć  |
Otóż to: póki jest szansa, trzeba w nią wierzyć i działać, by zwiększyć jej realność.
Zuch z Ciebie. Tak trzymaj i trzymam kciuki za kolejne sukcesy. _________________ Jestem spokojnym, skromnym i dobrym człowiekiem.
Po prostu nie każdy zasługuje na to, by mnie takiego oglądać. |
|
Powrót do góry |
|
 |
kkk13 Stary wyjadacz

|
Wysłany: Sro Paź 22, 2014 6:31 pm Temat postu: |
|
|
Nie miałam okazji się przywitać więc witam i gratuluje!!! Zdrowia, matury i studiów - same sukcesy  _________________ „Bądź zmianą, którą pragniesz ujrzeć w świecie" Mahatma Gandhi |
|
Powrót do góry |
|
 |
|