Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
zuzka Master butterfly

|
Wysłany: Nie Mar 19, 2006 11:45 pm Temat postu: Logowanie |
|
|
SOS chyba zaraz będę strzelać moja wściekłość sięgnęła zenitu!
Udaje mi sie zalogować raz na trzy dni, raz na 30 prób - w pozostałych przypadakach krzyczy że nieprawidlowe dane?
co sie dzieje, może mi Piortek by wytłumaczył?
A może to Forum mnie już nie chce?  _________________ Walcz o swoje do szczęścia prawa
Niech świat się wali - Ty się nie poddawaj |
|
Powrót do góry |
|
 |
Agnieszka14 Master butterfly

|
Wysłany: Pon Mar 20, 2006 6:44 pm Temat postu: |
|
|
Zuźka pomyłka CHCE!!!!!! Mam nadzieję, że wkrótce będziesz mogła bardziej komfortowo tutaj bywać, pusto bez Ciebie  |
|
Powrót do góry |
|
 |
Piotrek Site Admin

|
Wysłany: Pon Mar 20, 2006 9:07 pm Temat postu: |
|
|
Wszystko wydaje sie byc ok na twoim koncie Zuzka. Byc moze ze cos zle wpisujesz. Przyslij mi jaki dokladnie dostajesz komunikat przy nieprawidlowej probie. |
|
Powrót do góry |
|
 |
zuzka Master butterfly

|
Wysłany: Pon Mar 20, 2006 9:43 pm Temat postu: |
|
|
Dzięki Agnieszko i Piotrze. dziś weszłam wieczorkiem, ja mam zapamiętane hasło i było wszystko ok do tych pamiętnych dni bez forum - proba włamania - a teraz czasem mnie wpuści a więcej razy nie. _________________ Walcz o swoje do szczęścia prawa
|
Powrót do góry |
|
 |
zuzka Master butterfly

|
Wysłany: Sro Mar 22, 2006 10:53 pm Temat postu: |
|
|
Piotrek dalej mam problemy z zalogowaniem, wyrzuca mi " podałeś nieprawidłowe lub nieaktywne dane".....spróbuj....bleble
Ja wpisuję tylko zużka bo hasło było zapamiętane dużo wcześniej i cały czas samo mi wyskakiwało i nadal wyskakuje, ale coś jest nie tak, i już napewno nie udaje mi sie wejść w żaden sposob przy próbie pisania odpowiedzi, czasem wieczorem wpuści mnie od góry - czyli otwieranie strony i od razu logowanie. Nie znam sie na tych sprawach, ale ty może mi podpowiesz co mam zrobić, albo może wymazać to zapamiętane hasło? _________________ Walcz o swoje do szczęścia prawa
|
Powrót do góry |
|
 |
nenya SuperMOD

|
Wysłany: Czw Mar 23, 2006 7:18 am Temat postu: |
|
|
może po prostu zmień hasło na nowe?
Wystarczy dokonać zmian we własnym profilu, tam są odpowiednie miejsca do wpisania starego i nowego hasła, popatrz jak Paweł to ładnie pokazał:
http://toczen.pl/forum/viewtopic.php?t=1428
Przejedź w tej instrukcji do punktu 5 i 6.
Żeby przeglądarka przestała pamiętać stare hasło, trzeba je usunąć, np.
jeśli to internet explorer, to na górnym pasku:
Narzędzia>Opcje internetowe>Zawartość>Autouzupełnienie>Wyczyść hasła> OK. |
|
Powrót do góry |
|
 |
Piotrek Site Admin

|
Wysłany: Czw Mar 23, 2006 9:57 am Temat postu: |
|
|
Zuzka zmien sobie haslo na inne to raz, a dwa powiem ci szczerze ze jak szukam twojego nicka wsrod uzytkownikow to nigdy nie wiem czy jest w nim "ź" czy "ż" Najgorsze co mozna miec to login z polskimi znakami. Wszelkie skrypty obslugujace tego typu fora sa pisane najczescie pod jezyk angielski wiec nie zawsze moga prawidlowo chodzic z naszymi ogonkami. |
|
Powrót do góry |
|
 |
nenya SuperMOD

|
Wysłany: Czw Mar 23, 2006 10:10 am Temat postu: |
|
|
przez ż, tak dla zmylenia przeciwnika
ale ja podejrzewam, że to coś u zużki, o nikt inny chyba nie ma takich problemów, hmm, mnie jak zalogowało po zmianie tak mnie trzyma bo logowanie automatyczne widać działa bez zarzutu.
zużka, czyli usuń z pamięci hasło dotychczasowe, przy okazji wyrzuc też ciasteczka (cookies) i tymczasowe:
Narzędzia>Opcje internetowe>Ogólne>usuń pliki cookie>ok
Narzędzia>Opcje internetowe>Ogólne>usuń pliki>ok
w profilu prowadź nowe hasło, zaloguj się, zapamiętaj hasło jak cię przeglądarka zapyta, włącz logowanie automatyczne przy każdej wizycie i...zobaczymy.
daj znać jak poszło. |
|
Powrót do góry |
|
 |
ewek Stary wyjadacz

|
Wysłany: Wto Maj 16, 2006 6:23 pm Temat postu: |
|
|
witaj po tygodniach (jakże dla mnie długich), co się dzieje nie mogę się zalogować wżaden sposób, dziś się udało więc korzystam z okazji i proszę o pomoc, bo nie wiem kiedy uda mi się ponownie zalogować , a próbowałam kilkadziesiąt razy _________________ ewek |
|
Powrót do góry |
|
 |
Piotrek Site Admin

|
Wysłany: Sro Maj 17, 2006 11:53 am Temat postu: |
|
|
Ewa musisz miec jakis problem z komputerem bo nikt nie zglasza podobnych problemow jak ty. Jezeli nastepnym razem ci sie to przytrafi to napisz do mnie maila peter@of.pl |
|
Powrót do góry |
|
 |
agnieszka29 Master butterfly

|
Wysłany: Pią Wrz 22, 2006 8:47 am Temat postu: |
|
|
u mnie cos dziwnego się dzieje .....a mianowicie gdy jestem niezalogowana na forum w rozmowach niekontrolowanych jestem zalogowana ... i pokazuje mi posty ostatnie z czwartku ...wchodząc np.do kawiarenki dopiero zauważam inne posty hmmm niweiem co jest dzieje się tak tylko w rozmowach niekontrolowanych ...w innych działach jest ok. _________________ Nawet jeśli niebo zmęczyło się błękitem, nie trać nigdy światła nadziei. |
|
Powrót do góry |
|
 |
Robert Moderator

|
Wysłany: Pią Wrz 22, 2006 8:49 am Temat postu: |
|
|
Oj, Agnieszka, ale zmyliłaś mnie z tym postem
Raz jeszcze - usuń pliki tzw. "cookies" i tymczasowe pozostałe po przeglądaniu stron internetowych. Tu może być "problem". U mnie działa OK. |
|
Powrót do góry |
|
 |

|
Wysłany: Pią Wrz 22, 2006 8:50 am Temat postu: |
|
|
Przepraszam tylko powiedz gdzie to mam znaleśc i jak to zrobic  _________________ Nawet jeśli niebo zmęczyło się błękitem, nie trać nigdy światła nadziei. |
|
Powrót do góry |
|
 |
Robert Moderator

|
Wysłany: Pią Wrz 22, 2006 8:54 am Temat postu: |
|
|
Spoko
Na ikonce Internet Explorer, którą zapewne masz na pulpicie (jeśli z tej przeglądarki korzystasz ), klikasz prawym przyciskiem mychy -> Właściwości -> powinno otworzyć się okno Właściwości: Internet - automatycznie na zakładce "Ogólne". Masz tam trzy "działy": Strona główna, Tymczasowe pliki internetowe i Historia. Od końca - klikasz "Wyczyść historię", potem wyżej "Usuń pliki" oraz obok "Usuń pliki cookies".
To tak krótko  |
|
Powrót do góry |
|
 |

|
Wysłany: Pią Wrz 22, 2006 9:03 am Temat postu: |
|
|
no i wszystko działa jak nalezy ...ojej niewiedzialam ze tak to sie robi ..oj
Robercie dla Ciebie......  _________________ Nawet jeśli niebo zmęczyło się błękitem, nie trać nigdy światła nadziei. |
|
Powrót do góry |
|
 |
|