|
WWW.TOCZEN.PL "systemic lupus erythematosus"
|
|
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
Łukasz F. Master butterfly

|
Wysłany: Nie Lut 08, 2015 7:57 pm Temat postu: |
|
|
agnieszka29 napisał: |
Łukasz F. napisał: |
... W chorobach tkanki łącznej źle tylko bywa, a w wielu przypadkach złe momenty stanowią jedynie przerywnik w zasadzie normalnego życia. |
E no Łukasz bez przesady Ja tam mam mieszaną chorobę taknki łącznej i popatrz jak się trzymam.  |
Agnieszko - właśnie o to chodzi, że u nas źle bywa, ale zaostrzenia nie są dane raz na zawsze. Można normalnie funkcjonować i żyć i w większości przypadków tak jest
Kryspino - z wyników trudno wywnioskować co jest na rzeczy, ale na pewno coś się dzieje. Cierpliwości, a lekarze dojdą do sedna sprawy. _________________ Jestem spokojnym, skromnym i dobrym człowiekiem.
Po prostu nie każdy zasługuje na to, by mnie takiego oglądać. |
|
Powrót do góry |
|
 |
kryspino Junior

|
Wysłany: Nie Lut 08, 2015 8:07 pm Temat postu: |
|
|
Mniejmy nadzieję, że zacznie jesc Teraz czas na mnie do lekarza mam 23 lata, strzelają mi wszystkie stawy a kolana czasami tak bolą, że ledwo chodze. Do lekarza wybieram się od 2 lat, praca była ważniejsza . Ale to już temat na inne forum. Pozdrawiam. |
|
Powrót do góry |
|
 |
|
|