|
WWW.TOCZEN.PL "systemic lupus erythematosus"
|
|
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
sarunia Kadet

|
Wysłany: Wto Mar 24, 2015 10:35 am Temat postu: |
|
|
Magnezu nie mierzyłam nigdy, jedynie potas i sód w wakacje, które oba miałam w dolnej granicy normy, ale w normie.
Sama stwierdziłam,że z tymi drętwieniami to mogły być jakieś niedobory, bo zaczęłam się martwić tymi włosami, mniej jadłam przez jakiś czas i wtedy te drętwienia się pojawiły-jak się wzięłam w garść i zaczęłam jeść to przeszło i już nie wróciło.Magnez jadłam przez jakiś czas, obecnie zażywam tylko wit.D, omega 3 i jem orzechy brazylijskie, bo mają dużo selenu.
Zjadłam 3 opakowania revalid-u na włosy i guzik. |
|
Powrót do góry |
|
 |
Smarti_ter Junior

|
Wysłany: Pią Mar 27, 2015 4:54 pm Temat postu: Odpowiedź |
|
|
Sarunia , witaj na forum dawno nie byłam ale zobaczyłam Twój post który rozpoczął się mniej wieciej w tym czasie kiedy ja dowiadywałam się co stoi za moim złym samopoczuciem i wieloma problemami..
Mogę Ci tylko powiedzieć że nie jesteś sama w tych strasznych rozterkach które wiecznie zadają pytania w głowie co jest co zgrzyta co boli i czemu wypada...etc.
Mianowicie całkowicie Cię rozumiem .. Sprawa jest zawikłana i powiem Ci że wielu lekarzy nie wie w ogóle z czym to się je...
Zyczę Ci wiele wytrwałości ... więcej niż posiadam ja:)
brawo za ten post - nie ma tu lubię a szkoda /m  _________________ Życie jest zagadką ... |
|
Powrót do góry |
|
 |
sarunia Kadet

|
Wysłany: Pon Mar 21, 2016 11:14 pm Temat postu: |
|
|
Długo mnie tu nie było...chciałam tylko zameldować,że niedługo po moim ostatnim poście zaszłam w ciąże i w grudniu urodziłam synka. Ciąża przebiegła bezproblemowo, zażywałam tylko euthyrox 50 i suplementy dla ciężarnych. W ten czwartek jadę na pierwszą wizytę po ciąży...przypuszczalnie będę się umawiać na ponowne badania Ana, Ama i reszty...ostatnie badania, które miałam robione było już w trakcie ciąży, Ana wyniosło 1:640 czyli gorsze:/ pani doktor zaleciła mi ponowną kontrolę po porodzie. W czwartek jak pojadę przypuszczam nie pobiorą mi krwi, tylko dopiero na kolejnej..trudne oczekiwanie, ale szczerze to teraz tak pochłonęłam się dzieckiem,że czas szybciej leci:) włosy w trakcie ciąży przestały wypadać ok.4 miesiąca ciąży...niestety, teraz-3 miesiące po porodzie RUSZYŁY...i wszędzie je zbieram:( palec w trakcie ciąży czasami pobolewał z początku ciąży..jak na razie ból żadnego stawu nie wrócił....a co będzie dalej?czas pokaże... |
|
Powrót do góry |
|
 |
agnieszka29 Master butterfly

|
Wysłany: Wto Mar 22, 2016 9:19 am Temat postu: |
|
|
Witaj.
Gratulacje i życzę dużo zdrówka dla Was.
Mm nadzieję że wszystko wróci do normy a Ty zaczniesz cieszyć się macierzyństwem .Trzymaj się i daj znać jak tam po wizycie. _________________ Nawet jeśli niebo zmęczyło się błękitem, nie trać nigdy światła nadziei. |
|
Powrót do góry |
|
 |
meguchna Master butterfly

|
Wysłany: Wto Mar 22, 2016 1:35 pm Temat postu: |
|
|
Gratuluję ! I trzymajcie się zdrowo  _________________ Każdy z nas ma dwie rzeczy do wyboru:
jesteśmy albo pełni miłości...albo pełni lęku.
 |
|
Powrót do góry |
|
 |
Liluu Master butterfly

|
Wysłany: Wto Mar 22, 2016 1:41 pm Temat postu: |
|
|
Gratulacje  _________________ "Czytanie książek to najpiękniejsza zabawa, jaką sobie ludzkość wymyśliła" Wisława Szymborska |
|
Powrót do góry |
|
 |
BenOn Master butterfly

|
Wysłany: Wto Mar 22, 2016 9:00 pm Temat postu: |
|
|
gratulecje! Zycze wszystkiego dobrego dla was  |
|
Powrót do góry |
|
 |
renia79 Master butterfly

|
Wysłany: Czw Mar 24, 2016 6:10 pm Temat postu: |
|
|
gratulacje i zdrówka dla Was _________________ Płakałam, bo nie miałam butów...
dopóki nie zobaczyłam człowieka bez stóp |
|
Powrót do góry |
|
 |
ewela.t Master butterfly

|
Wysłany: Sro Mar 30, 2016 8:32 am Temat postu: |
|
|
Gratulacje!  _________________ Gubie sie po kawalku kazdego zwyklego dnia..  |
|