Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
domi1_23 Stary wyjadacz
|
Wysłany: Pon Kwi 03, 2006 5:21 pm Temat postu: Ból kręgosłupa. |
|
|
Czy czasem boli Was kręgosłup? Jeśli tak, to w której części pleców? Pozdrowienia dla Wszystkich. _________________ Co cię nie zabije, to cię wzmocni.
-------
Więcej szczęścia wynika z dawania, niż z otrzymywania.
GG: 2103244 |
|
Powrót do góry |
|
|
majka23 Super senior
|
Wysłany: Pon Kwi 03, 2006 5:34 pm Temat postu: |
|
|
hej mnie kregoslop nieprzerwanie boli juz od kilku miesiecy, odcinek szyjny i piersiowy, nie moge sobie z tym poradzic, cwiczenia nie pomagaja, tabletki tez nie moja pani doktor powiedziala ze to nie jest zwiazane z toczniem, tylko w takim razie z czym? bol przyszedl wraz z choroba |
|
Powrót do góry |
|
|
gusia_92 Master butterfly
|
Wysłany: Pon Kwi 03, 2006 5:34 pm Temat postu: |
|
|
mnie boli w czesci ledzwiowej i krzyzowej. wtedy czasami chodzic nie moge bo bardzo boli. duzo razy juz o tym wspominalam lekarce ale ona sobie z tego nic nie robi.
majka mi doktorka tak samo powiedziala. ze bole stawow i kregoslupa to nie ma zwiazku z choroba. to dziwne bo niegdy mnie nie bolal kregoslop chyba ze od dlugiego siedzenia zgarbionym. a kosci mnie tez wczesniej nie bolaly chyba ze od skrecenia albo od udezenia a teraz to tak same od siebie. _________________ .:Hoy se que tu ya no me quieres y eso es lo que mas me hiere:. |
|
Powrót do góry |
|
|
Itunia Master butterfly
|
Wysłany: Pon Kwi 03, 2006 5:39 pm Temat postu: |
|
|
Czasem boli, ale rzadko. |
|
Powrót do góry |
|
|
didulka Master butterfly
|
Wysłany: Pon Kwi 03, 2006 5:54 pm Temat postu: |
|
|
gusia hyla ma cos nie tak w glowie bo nawet mi powiedziala ze z tej choroby wlosy nie wypadaja...
czesto boli mnie krzyz ale tak nieziemsko |
|
Powrót do góry |
|
|
majka23 Super senior
|
Wysłany: Pon Kwi 03, 2006 5:57 pm Temat postu: |
|
|
ja mam na wypisie ze szpitala napisane ze mam niewydolnosc kregoslupa, wiec pewnie dlatego mnie boli, ale dlaczego zaczelo bolec jak zachorowalam a nie wczesniej albo pozniej? |
|
Powrót do góry |
|
|
|
Wysłany: Pon Kwi 03, 2006 6:01 pm Temat postu: |
|
|
jeszcze 2 latra bede z nia musiec wytrzymac bo potem bede jezdzic do ustronia tam gdzie majka i moja mama _________________ .:Hoy se que tu ya no me quieres y eso es lo que mas me hiere:. |
|
Powrót do góry |
|
|
majka23 Super senior
|
Wysłany: Pon Kwi 03, 2006 6:04 pm Temat postu: |
|
|
hihi gusia tylko sie jej nie wystrasz bo ona ma strasznie ciety jezyk, przekonalam sie o tym kilka razy ale mimo wszystko bede sie jej trzymala zebami i pazurami |
|
Powrót do góry |
|
|
|
Wysłany: Pon Kwi 03, 2006 6:08 pm Temat postu: |
|
|
jest troche dziwna ale zna sie na zeczy. wyciagla moja mame ze skrajnych wynikow i duzo tlumaczy jak ktos sie o cos spyta _________________ .:Hoy se que tu ya no me quieres y eso es lo que mas me hiere:. |
|
Powrót do góry |
|
|
Monika B Moderator
|
Wysłany: Pon Kwi 03, 2006 6:36 pm Temat postu: |
|
|
Kręgosłup boli od lat.ale boli tez innych którzy nic z toczniem nie maja wspólnego....więc nie w tym rzecz.. kręgosłup boli z zupelnie innych przyczyn.ja juz jako 19 latka miałam skrzywienie kręgosłupa a chora nie byłam..
Monika |
|
Powrót do góry |
|
|
domi1_23 Stary wyjadacz
|
Wysłany: Pon Kwi 03, 2006 6:39 pm Temat postu: |
|
|
Monika B napisał: |
Kręgosłup boli od lat.ale boli tez innych którzy nic z toczniem nie maja wspólnego....więc nie w tym rzecz.. kręgosłup boli z zupelnie innych przyczyn.ja juz jako 19 latka miałam skrzywienie kręgosłupa a chora nie byłam.. |
Moniko, wiem. Chciałam tylko zapytać Was. _________________ Co cię nie zabije, to cię wzmocni.
-------
|
Powrót do góry |
|
|
Monika B Moderator
|
Wysłany: Pon Kwi 03, 2006 6:42 pm Temat postu: |
|
|
Kto pyta nie bładzi, więc pytaj ......
Monika |
|
Powrót do góry |
|
|
domi1_23 Stary wyjadacz
|
Wysłany: Pon Kwi 03, 2006 6:44 pm Temat postu: |
|
|
Monika B napisał: |
Kto pyta nie bładzi, więc pytaj ...... |
No właśnie.... _________________ Co cię nie zabije, to cię wzmocni.
-------
|
Powrót do góry |
|
|
majka23 Super senior
|
Wysłany: Pon Kwi 03, 2006 6:55 pm Temat postu: |
|
|
no tak moniko tylko mnie nigdy kregoslup nie bolal i nie chce mi sie wierzyc ze to nie przez toczen bo w ciagu jednego tygodnia wysiadly mi nerki, zaczal bolec kregoslup, zanikly mi miesnie, wyskoczyly jakies guzy itd. chyba ze to jakis dziwny zbieg okolicznosci, a kregoslup nie boli mnie co jakis czas tylko dzien w dzien
pozdrawiam |
|
Powrót do góry |
|
|
nenya SuperMOD
|
Wysłany: Pon Kwi 03, 2006 6:57 pm Temat postu: |
|
|
Cytat: |
Kto pyta nie bładzi, więc pytaj ...... |
no niby racja, ale z całym szacunkiem, co ci takie pytania dają? tak z ciekawości pytam.
z tego co rozumiem ciągle diagnoza w kierunku tocznia jest negatywna, ale mimo wszystko ciągle kolekcjonujesz i dopasowujesz sobie różne objawy i dolegliwości, spradzając czy pasują do tocznia czy też nie.
masz prawo, ale wg mnie bezpieczniej zostawić zbieranie informacji i ich interpretację fachowcom, nie będziesz leczona dopóki ktoś nie potwierdzi diagnozy, nikt nie potwierdzi diagnozy dopóki nie pozwolą na to wyniki badań.
zadawanie tego typu pytań tak naprawdę nie rozwiąże twojego problemu, chyba że chodzi ci tylko o nasze zainteresowanie i wsparcie... |
|
Powrót do góry |
|
|
|