|
WWW.TOCZEN.PL "systemic lupus erythematosus"
|
|
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
monia85 Master butterfly

|
Wysłany: Nie Maj 10, 2015 5:19 pm Temat postu: |
|
|
My też czekamy na foty  _________________
Dusza nie znałaby tęczy, gdyby oczy nie znały łez. / J.V. Chevey |
|
Powrót do góry |
|
 |
Łukasz F. Master butterfly

|
Wysłany: Nie Maj 10, 2015 8:14 pm Temat postu: |
|
|
Skoro prosicie, to nie wypada odmawiać, choć protokolantem jestem raczej kiepskim
Spotkanie jak zawsze super udane, zarówno jeśli chodzi o atrakcje kulinarne, jak i o tematy rozmowy. Malinowe marzenie stało się tradycyjnym daniem bydgoskich spotkań: prawie, jak karp na Wigilię Pojawiła się też nowe tradycyjne danie. Żurek rzadko kupuję w lokalach, ale ten z Sowy wymiata
Co do rozmowy, przebiegała jak zawsze płynnie, a jeden temat był zastępowany drugim. Wprawdzie w rozmowie pojawiały się wątki o objawach, lekach, diagnozach itp., ale nie sposób było pominąć ten element naszej codzienności.
Na koniec w ramach spalania kalorii, odbyliśmy spacer po Bydgoszczy. Podsumowując, brakowało chyba tylko nudy
Pojawiła się też luźna koncepcja organizacji takiego spotkania regularnie: myślę, że okolice 10-tego maja to dobra data.
Jedyny minus to szybko mijający czas i nieco kapryśna pogoda, co nie znaczy, że brakowało przebłysków słońca.
Droga powrotna udała mi się ze zmiennym szczęściem, ale koniec końców się udała.
Tyle w skrócie, jutro wrzucę fotki oraz zamieszczę ewentualny suplement relacji  _________________ Jestem spokojnym, skromnym i dobrym człowiekiem.
Po prostu nie każdy zasługuje na to, by mnie takiego oglądać. |
|
Powrót do góry |
|
 |
bellybelly Master butterfly

|
Wysłany: Nie Maj 10, 2015 8:59 pm Temat postu: |
|
|
Dziękuję Wszystkim za miłe spotkanie
Belluśka obiema łapkami podpisuje się pod słowami Łukasza i Sary Było bardzo wesoło i ciepło, niekoniecznie za sprawą aury Nawet suchy chleb dla konia przynieśli...tylko kelnerowi poczucie humoru troszkę szwankowało więc Belluśka popisowego "konia" paszczowo nie wykonała...jako najgłośniejszy stolik i tak byliśmy na cenzurowanym
Jeszcze raz wielkie dzięki i tysiące buziaków
P.S. Paparazzi fotki wrzucą...coby Wszyscy nieobecni widzieli ile stracili  _________________ "Nie dyskutuj z idiotą, bo najpierw sprowadzi Cię do swojego poziomu, a potem pokona doświadczeniem." |
|
Powrót do góry |
|
 |
małgorzatka Master butterfly

|
Wysłany: Nie Maj 10, 2015 9:55 pm Temat postu: |
|
|
Serdecznie dziekuję za spotkanie fotki będą, już idą
p.s. Łukaszu czy to zmienne szczęście w drodze powrotnej oznacza że pojechałeś w kierunku Poznania?Torunia? bo to może wyznacznik miejsca kolejnego spotkania? hehe ja zablądziłam jadąc do Solca i znalazlam sie na wylocie Poznań/Konin "lubie podróże...."
Jako że inicjatywa i realizacja leży tylko i wyłącznie w naszych rękach padły propozycje kolejnych spotkań w Gdańsku, Toruniu lub... gdzie ktoś zaproponuje?
c.d.n. bo dzisiaj juz padam. pozdrawiam serdecznie obecnych ciałem i duchem  _________________ małgorzatka |
|
Powrót do góry |
|
 |
Monika B Moderator

|
Wysłany: Pon Maj 11, 2015 9:30 am Temat postu: |
|
|
ale Wam było fajnie  _________________ Szczęście to jest to, czego prawdopodobnie w życiu nie osiągniemy , ale na szukanie go warto poświęcić życie . ( Marie-Henri Beyle) - Stendhal
 |
|
Powrót do góry |
|
 |
Liluu Master butterfly

|
Wysłany: Pon Maj 11, 2015 10:19 am Temat postu: |
|
|
Super, widać ze spotkanie udane, teraz czekamy na fotki  |
|
Powrót do góry |
|
 |
ewela.t Master butterfly

|
Wysłany: Pon Maj 11, 2015 11:53 am Temat postu: |
|
|
Gratuluje udanego sptkania!
Czekam na foty.
JellyBelly milo Cię widzieć! !!
Moze tak skrobniesz troszke co u Ciebie? ... Wpadniesz czasem ze smieszna opoiastka itp.?  _________________ Gubie sie po kawalku kazdego zwyklego dnia..  |
|
Powrót do góry |
|
 |
iwus Master butterfly

|
Wysłany: Pon Maj 11, 2015 5:03 pm Temat postu: |
|
|
Milo czytać, ze wszyscy ze spotkania zadowoleni  |
|
Powrót do góry |
|
 |
meguchna Master butterfly

|
Wysłany: Pon Maj 11, 2015 6:00 pm Temat postu: |
|
|
Ja już nie mogę się doczekać fotorelacji Gratuluje tak udanego spotkanka  _________________ Każdy z nas ma dwie rzeczy do wyboru:
jesteśmy albo pełni miłości...albo pełni lęku.
 |
|
Powrót do góry |
|
 |

|
Wysłany: Pon Maj 11, 2015 9:17 pm Temat postu: |
|
|
to się nazywa telepatia? haha, zatem ja wycofuje swoje wklejanki, Łukaszu zrobiłeś to najlepiej dziekuję  _________________ małgorzatka
Ostatnio zmieniony przez małgorzatka dnia Pon Maj 11, 2015 9:22 pm, w całości zmieniany 2 razy |
|
Powrót do góry |
|
 |
Łukasz F. Master butterfly

|
Wysłany: Pon Maj 11, 2015 9:20 pm Temat postu: |
|
|
małgorzatka napisał: |
p.s. Łukaszu czy to zmienne szczęście w drodze powrotnej oznacza że pojechałeś w kierunku Poznania?Torunia? bo to może wyznacznik miejsca kolejnego spotkania? |
Aż tak źle nie było, ale zaczynając od początku:
Szczęście: udało się załapać na podwózkę (Sara, jestem zobowiązany)
Pech: na 15 minut przed odjazdem zawiesił się biletomat
S: biletomat się odwiesił
P: tylko po to, aby bezpowrotnie "zeżreć" dwie dychy (swoją drogą, dobrze że nie zdążyłem wpłacić całości)
S: znalazłem drogę do kasy
P: kolejka jak za mięsem w PRL-u
S: udało się kupić bilet
P: tylko jak tu dojść na peron
S: udało się "obczaić" skrót
P: zauważyła mnie ochrona
S: udało się nawiać do pociągu (i tyle mnie widzieli)
P: pociąg po minucie jazdy i 500 metrach zrobił sobie 15-minutowy postój
S: na szczęście nie przeze mnie
itd. itp. aż do samego końca
Ale dość ględzenia - aby prośbom stało się zadość, wrzucam foty (chociaż nie mam coś weny na komentarze). Materiał dostarczyła Małgorzatka, za co należy jej się szacun.
Patrzeć i podziwiać
 _________________ Jestem spokojnym, skromnym i dobrym człowiekiem.
Po prostu nie każdy zasługuje na to, by mnie takiego oglądać. |
|
Powrót do góry |
|
 |

|
Wysłany: Pon Maj 11, 2015 9:35 pm Temat postu: |
|
|
Łukaszu, nie masz weny na komentarze to ja popłynę Katarzyna jako "rezerwacja" myslę powinna byc obecna na każdym motylkowym spotkaniu Wiatr w moich wlosach zaburzył mi feng shui i zaczęłam głowa machać to nic że zdjęcie miało być na moście z "przechodzącym przez rzekę" w tle, no się koles nie załapał, może kiedyś nas dogoni
Malinowe marzenie jak zwykle na spotkaniu u Sowy, ale ale... widze że zagapiłam się i nie uwieczniłam nowej tradycji czyli na zdjęciach żurku-brak!! wracajmy do Bydgoszczy na żurek, bo fotkę zrobić muszę!  _________________ małgorzatka |
|
Powrót do góry |
|
 |
szarlotka Master butterfly

|
Wysłany: Wto Maj 12, 2015 11:05 am Temat postu: |
|
|
widać, ze spotkanie super. Szkoda, ze mi nie pasowało na pewno nastepnym razem się przyłacze, pozdrawiam!!! _________________
SZCZĘŚCIE TO NIC INNEGO JAK ZDROWIE I KIEPSKA PAMIĘĆ J.L.Wisniewski |
|
Powrót do góry |
|
 |
iwus Master butterfly

|
Wysłany: Wto Maj 12, 2015 8:23 pm Temat postu: |
|
|
Nie ma to jak ilustracja zdjęciami Zadowolone guzie mówią same za siebie  |
|
Powrót do góry |
|
 |

|
Wysłany: Wto Maj 12, 2015 8:37 pm Temat postu: |
|
|
Szarlotka, też mam nadzieje że nastepnym razem bedziesz mogla dotrzec. a do Torunia masz blizej? _________________ małgorzatka |
|
Powrót do góry |
|
 |
|
 |
Forum WWW.TOCZEN.PL Strona Główna
-> O Nas, dla Nas, z Nami |
Wszystkie czasy w strefie CET (Europa) Idź do strony Poprzedni 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10 Następny
|
Strona 9 z 10 |
|