|
WWW.TOCZEN.PL "systemic lupus erythematosus"
|
|
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
cortez12 Junior

|
Wysłany: Pią Cze 19, 2015 10:54 am Temat postu: |
|
|
Witajcie, już wyszedłem ze szpitala 9 dni i jestem jak nowonarodzony.
Znow zadnych wyników sugerujących tocznia. Jedynie lekko podwyższone ANA CRP i OB. Reszta wyników w normie.
Solu- Medrol i znow zaczynam od 40mg encortonu.
Droga Moniko Oczywiście wiem o słońcu i toczniu... ale gdybys uważnie przeczytała moją historię wiedziała byś że jeszcze nie mam postawionej diagnozy. Moje dochodzenie do "prawdy" jeszcze trwa. Nawet sam prof Hrycek którego zdaje się doskonale znasz poddawał w wątpliwość mój toczeń.
Tak czy inaczej będe musiał zmienić przyzwyczajenia wakacyjne i chyba polubię zimę i narty.
Pozdrawiam
ps. oczekuje wyniku na Bruceloze - niebawem pochwalę się wynikiem |
|
Powrót do góry |
|
 |
meguchna Master butterfly

|
Wysłany: Pią Cze 19, 2015 11:05 am Temat postu: |
|
|
Wszyscy uważnie czytamy historie nowych forumowiczów a Ty cortez gdybyś uważnie czytał forum poświęcone nie tylko toczniowi ale wszystkim chorobom tkanki łącznej to wiedziałbyś,że nie igra się ze słońcem i niekoniecznie należy mieć postawiona diagnozę  _________________ Każdy z nas ma dwie rzeczy do wyboru:
jesteśmy albo pełni miłości...albo pełni lęku.
 |
|
Powrót do góry |
|
 |
cortez12 Junior

|
Wysłany: Pią Cze 19, 2015 11:11 am Temat postu: |
|
|
meguchna ja już nie taki nowy sledzę to forum już długi czas. Oczywiście masz rację jeśli chodzi o słońce.
A ja tak kocham słońce ...  |
|
Powrót do góry |
|
 |
Ankanow62 Master butterfly

|
Wysłany: Pią Cze 19, 2015 11:20 am Temat postu: |
|
|
cortez ale z jakiegos powodu nie lykasz cukierkow tylko dosc powazny lek jakim jest solu-medrol a skoro tak, to pewnie podejrzenie choroby masz, co wyklucza cie z ekspozycji na slonce.... _________________ Animus aeger semper errat |
|
Powrót do góry |
|
 |
|
|