Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
Marcin K Stary wyjadacz

|
Wysłany: Pią Lip 03, 2015 10:03 pm Temat postu: Witam Motylki - poznajcie historie Martyny, TynaTRU! |
|
|
Cześć Wam Motylki
Jest to mój pierwszy post na forum, choć czytam go systematyczie
Jestem narzeczonym dziewczyny chorej na toczeń, zespół antyfosfolipidowy, układowe zapalenie żył, padaczke, a to wszystko wyszło w momencie jak przeżyła rozległy udar mózgu w lipcu ubiegłego roku
Sporo się wydarzyło, a wczoraj opublikowałem to wszystko na blogu - gdyby ktoś był zainteresowany to zachęcam do poczytania :
http://tynatru.blogspot.com/
Pozdrawiam ! |
|
Powrót do góry |
|
 |
ewela.t Master butterfly

|
Wysłany: Sob Lip 04, 2015 8:13 am Temat postu: |
|
|
Hej Marcin.
Witam cieplutko na forum.
Czy Twoja narzeczona tez do nas zaglada?
Na blog zajrzalam ale przeczytac nie moglam . Pomimo oksow, wybrany przez Ciebie kolor trzcionki byl nie do przebrniecia..
Moge jednak napisac, ze ladna z Was para i zyczyc duzo zdrowka i szczescia!
Kiedy weselisko?
Pozdrawiam  _________________ Gubie sie po kawalku kazdego zwyklego dnia..  |
|
Powrót do góry |
|
 |
Marcin K Stary wyjadacz

|
Wysłany: Sob Lip 04, 2015 8:41 am Temat postu: |
|
|
Ajjj kurczę szkoda ze dobrałem nieodpowiednia czcionkę, postaram sie to dla Ciebie zmienić, tylko proszę o sugestie jaka czcionka bedzie do przejścia ?
Niestety, Martyna tu nie zagląda gdyż czytanie ze zrozumieniem jest Jej jeszcze obce.
Ślub juz miał byc 11 kwietnia, jednak w związku z żałoba musieliśmy odwlec w czasie weselisko, ale to tylko przesunięcie w czasie
Szkoda ze nie możesz tego przeczytać, te wszystkie i więcej informacji zawarte jest w blogu  |
|
Powrót do góry |
|
 |
ewela.t Master butterfly

|
Wysłany: Sob Lip 04, 2015 8:46 am Temat postu: |
|
|
Marcin, czcionka zlewa się z tłem. Wiekszy kontrast? Ciemniejszy kolor czcionki?
Wszystkie kolory pieknie ze soba współgrają ale tekst tez wazny, prawda?
Skoro Martynka nie zaglada to wysciskaj ja od nas, ok?  _________________ Gubie sie po kawalku kazdego zwyklego dnia..  |
|
Powrót do góry |
|
 |
Marcin K Stary wyjadacz

|
Wysłany: Sob Lip 04, 2015 8:52 am Temat postu: |
|
|
Oczywiście ze uściskam
Jestem w pracy wiec jedyne co mogę teraz zrobić z poziomu tel to zmienić kolor czcionki co właśnie zrobiłem
Może teraz bedzie lepiej ))) |
|
Powrót do góry |
|
 |
ewela.t Master butterfly

|
Wysłany: Sob Lip 04, 2015 10:08 am Temat postu: |
|
|
Coz za troska! Czcionka, specjalnie dla mnie zmieniona-dziekuje.
Przeczytalam cala historie i wiem wiecej.
Duuuzo za Wami, oj duzo. Najwazniejsze jest jednak to, ze wszystko zmierza ku dobremu!
Wierze, ze odpowiednie leczenie uchroni Was od kolejnych, niechcianych przygód-trzymam kciuki i dopinguje z calych sil.
Czekam na wpis Martynki-oby jak najszybciej.
Duzo zdrowka i samozaparcia!
Pozdrawiam cieplutko. _________________ Gubie sie po kawalku kazdego zwyklego dnia..  |
|
Powrót do góry |
|
 |
Marcin K Stary wyjadacz

|
Wysłany: Sob Lip 04, 2015 10:12 am Temat postu: |
|
|
No w dobrym jak w dobrym, rehabilitacyjnie tak, jednak coś jakby toczen sie upomniał o Martynę bo coś nie tak z nerkami i wątroba, wczoraj wyszła ze szpitala i w sierpniu chcą ponownie gruntownie przebadać układowo...
Ale to nic, co by sie nie działo - ogarnieMY to
Dziękuje za zainteresowanie, było co czytać i gratuluje wytrwałości w czytaniu  |
|
Powrót do góry |
|
 |
ewela.t Master butterfly

|
Wysłany: Sob Lip 04, 2015 10:33 am Temat postu: |
|
|
Uwierz mi, ze sam toczen jest do opanowania-bedzie dobrze!
Wazne aby byl pod kontrola, zeby nie dopuscic do powiklan. Trzymany dobrze w ryzach jest "upierdliwy" ale jego "towarzystwo" jest do zniesienia.
Problemy z nerkami czesto wystepuja przy naszych chorobach (znajdziesz co nie co w "Poradach"). Watroba-moze leki?
W sumie to wszystko moze byc spowodowane sama choroba lub np. lekami..
Wazne aby znaleźć przyczyne i zastosować odpowiednie kroki. Pamietaj, ze Martysia jest pod okiem specjalistów-dadza sobie rade!  _________________ Gubie sie po kawalku kazdego zwyklego dnia..  |
|
Powrót do góry |
|
 |
renia79 Master butterfly

|
Wysłany: Nie Lip 05, 2015 12:48 pm Temat postu: |
|
|
witam na forum
tulasy dla Martyny i szybszego powrotu do zdrówka
Bloga poczytam z chęcią w wolnej chwili
edit:
przeczytałam
napiszę tylko jedno JESTEŚCIE WIELCY
życzę Wam jak najlepiej i koniecznie wygranej, choć jak dla mnie jesteście już wygrani, a Twoja miłość do Martyny, piękne , mimo bólu , choroby i wszystkim z tym związanych spraw.
Marcinie sił życzę _________________ Płakałam, bo nie miałam butów...
dopóki nie zobaczyłam człowieka bez stóp |
|
Powrót do góry |
|
 |
Monika B Moderator

|
Wysłany: Nie Lip 05, 2015 5:16 pm Temat postu: |
|
|
witam Cię na forum
Przeczytałam dzisiaj ,chociaż wczoraj zerknęłam.
Mam bardzo duzo doświadczenia w koncu choruję dłużej niz większość osob na forum liczy wiosen.
Bywało ciężko , ale po tym cięzko było lepiej i tego się trzymajcie - musi być dobrze.
Brałam endoxan w dawkach 1000 mg , brałam też w dawkach 750 mg, było tego około 25 wlewów.
Jeśli będziesz miał pytania dotyczące wlewów , lub samopoczucia po nich pytaj. Pytaj o o wszystko dotyczące choroby - ludzie tu mają sporo doświadczenia pomogą . Czasem pomoc kogoś kto przez to przechodził jest cenniejsza bo wypływa z własnych doświadczen.
do mnie możesz także wysłać prywatną wiadomość ,postaram się pomóc.
Wierzę w to że wszystko będzie dobrze
Twoja dziewczyna jest szczęsliwą osobą bo ma kogoś kto o Nią dba- co nie jest takie oczywiste . _________________ Szczęście to jest to, czego prawdopodobnie w życiu nie osiągniemy , ale na szukanie go warto poświęcić życie . ( Marie-Henri Beyle) - Stendhal
 |
|
Powrót do góry |
|
 |
Łukasz F. Master butterfly

|
Wysłany: Nie Lip 05, 2015 6:52 pm Temat postu: |
|
|
Witaj.
Pisząc krótko, zwięźle i na temat: trzymam kciuki za Was oboje, aby w udało się wyjść na prostą. _________________ Jestem spokojnym, skromnym i dobrym człowiekiem.
Po prostu nie każdy zasługuje na to, by mnie takiego oglądać. |
|
Powrót do góry |
|
 |
szarlotka Master butterfly

|
Wysłany: Nie Lip 05, 2015 6:59 pm Temat postu: |
|
|
przeczytałam bloga- fajnie widzieć tu Takie Osoby jak Wy!!!
Jestescie wspaniali i silni- daleko zajdziecie i poradzicie sobie z każdą przeciwnością. Myśle że limit nieszczęść już za Wami i wkrótce wjdziecie na prostą- tego Wam życzę!
Pozdrawiam:) _________________
SZCZĘŚCIE TO NIC INNEGO JAK ZDROWIE I KIEPSKA PAMIĘĆ J.L.Wisniewski |
|
Powrót do góry |
|
 |
Marcin K Stary wyjadacz

|
Wysłany: Pon Lip 06, 2015 6:52 am Temat postu: |
|
|
Kurczę...zamurowało mnie !
Tyle osób juz przeczytało ta historie?!
Cieszę sie!
Martyna jest olbrzymia bohaterka, wiem, ze ja w Jej roli bym nie osiagnął tyle i juz dawno bym popadł w głęboka depresje...
Dziękuje za wszystkie ciepłe słowa, to one dodają sił, gdyby nie wsparcie jakie otrzymujemy nie osiągnęlibyśmy takiego sukcesu!
Dziękuje raz jeszcze, rownież za ciepłe przyjęcie  |
|
Powrót do góry |
|
 |
agnieszka29 Master butterfly

|
Wysłany: Pon Lip 06, 2015 8:59 am Temat postu: |
|
|
Witaj.
Na razie miałam zakręcony weekend więc nie miałam kiedy przeczytać jedynie zerknęłam i już jestem pod wrażeniem .
Życzę Wam dużo zdrowia i wytrwałości . Pozdrawiam serdecznie. Trzymajcie się! _________________ Nawet jeśli niebo zmęczyło się błękitem, nie trać nigdy światła nadziei. |
|
Powrót do góry |
|
 |
Liluu Master butterfly

|
Wysłany: Pon Lip 06, 2015 12:39 pm Temat postu: |
|
|
Witaj!
Życzę Wam dużo zdrówka
Przeszliście już bardzo dużo, trzymam kciuki żeby było już tylko lepiej  |