Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
Monika B Moderator

|
Wysłany: Pon Cze 29, 2015 9:25 pm Temat postu: |
|
|
Teraz ja połączyłam Twoje posty
spokojnie poczytaj jak się tu poruszać . To nie jest skomplikowane- po prostu jak chcesz coś dopisać do swojego poprzedniego posta użyj funkcji EDIT( w prawym górnym rogu )
Wtedy otworzy Ci się własny post a Ty możesz dopisać ciąg dalszy.
Nie ma też potrzeby cytowania postów innych osób.
Nauczysz się , nawet jesli parę raz ktoś z nas będzie musiał poprawić nie martw się . Uczysz się więc spokojnie masz prawo do błędow - będzie dobrze  _________________ Szczęście to jest to, czego prawdopodobnie w życiu nie osiągniemy , ale na szukanie go warto poświęcić życie . ( Marie-Henri Beyle) - Stendhal
 |
|
Powrót do góry |
|
 |
ewela.t Master butterfly

|
Wysłany: Pon Cze 29, 2015 10:00 pm Temat postu: |
|
|
Hej
To teraz przesadzasz w druga manke
Bez paniki, wszystko ogarniesz.
MonikoB musisz wrocic na poprzednia strone.
Co do mojej ciazy to mialam problemy z jej utrzymaniem oraz niebezpiecznie wysokie cisnienie ale wszystko sie powiodlo i mam teraz pyskata 17-latke.
Chcesz sie zamienic?  _________________ Gubie sie po kawalku kazdego zwyklego dnia..  |
|
Powrót do góry |
|
 |
agnieszka29 Master butterfly

|
Wysłany: Pon Cze 29, 2015 10:30 pm Temat postu: |
|
|
ss88 jakie konkretne badania mnie przebadali wtedy całą począwszy od morfologi ,mocz ,ana ,kapilaroskopie wszystkie prześwietlenia echo serca próby czynnościowe płuc, .. i cały szereg innych badań których nie pamiętam bo to było ponad 25 lat temu..jednym słowem przebadali mnie od stóp do głów .Każdy ma zazwyczaj inny zestaw , wszystko zależy od wyników badań.
Ja mam dwa urwisy 18-latkę i niebawem 17 latka
Pozdrawiam.
Poczytaj troszku to przywykniesz i nauczysz się co i jak:) _________________ Nawet jeśli niebo zmęczyło się błękitem, nie trać nigdy światła nadziei. |
|
Powrót do góry |
|
 |
ss88 Junior

|
Wysłany: Pią Lip 03, 2015 10:23 am Temat postu: |
|
|
Witam się ponownie, niestety wizyta u neurologa przełożona wylądowała z córcia w szpitalu z powodu wirusa którym i ja się zaraził am ogólnie musze wam powiedzieć ze zapomniałam leków i myślałam że umrę tak mnie wszystko bolało. Jednak powiem wam ze te leki działają choć myślałam że nie. Powiedzcie co zrobić bo włosy mi wychodzą garściami czy to od leków. ? Na głowie włosy wypadają ale rosną za to w innych dziwnych miejscach tzn na udach czarne i długie tak samo na klatce i twarzy czy to ma coś wspólnego z tą chorobą. ? |
|
Powrót do góry |
|
 |
Liluu Master butterfly

|
Wysłany: Pią Lip 03, 2015 11:04 am Temat postu: |
|
|
Ss88 te włosy to niestety uroki naszej choroby i leków
Wpisz hasło w naszą wyszukiwarkę i znajdziesz masę historii i podpowiedzi na temat wypadania włosów.
i jak sama widzisz, leki działają szczególnie można to zauważyć jak się je odstawi na chwilę
A co to za wirus? mam nadzieję że już lepiej i jesteście w domku. |
|
Powrót do góry |
|
 |
ewela.t Master butterfly

|
|
Powrót do góry |
|
 |
ss88 Junior

|
Wysłany: Pią Lip 03, 2015 11:54 am Temat postu: |
|
|
A co z tymi rosnącymi gdzie indziej. |
|
Powrót do góry |
|
 |
Liluu Master butterfly

|
Wysłany: Pią Lip 03, 2015 11:59 am Temat postu: |
|
|
no cóż, trzeba się z nimi pogodzić
a tak na poważnie, tam gdzie się da to kosmetyczka i depilacja, a tam gdzie niewiele można zrobić, muszą po prostu być  |
|
Powrót do góry |
|
 |
ss88 Junior

|
Wysłany: Pon Lip 06, 2015 9:36 pm Temat postu: |
|
|
Moi drodzy czy wam też tak strzela w stawach? Znaczy dosłownie głośno każdy ruch powoduje taki dzwiek. Jeszcze chciałam zapytać bo odczuwam takie poranne mrowienie w palcach czy wy też tak macie? Czy to jest związane z chorobą. ?
A poza tym to z wysokiej niedoczynnosc wpadłam w zaawansowana nadczynnosc i moja lekarka znowu rwie włosy z głowy bo nie może sobie poradzić. Ale ogólnie czuje się |
|
Powrót do góry |
|
 |
meguchna Master butterfly

|
Wysłany: Wto Lip 07, 2015 6:40 am Temat postu: |
|
|
Ja zanim zostałam poddana leczeniu to mi tak strzelało głównie w stawach kolanowych.
Drętwienia rąk miewałam ale też się w zasadzie wyciszyły.na tyle,że pojawiają się rzadko.
Miałam również uczucie takiego przechodzenia jakby prądu przez całą długość rąk.
Nie łączyłam tych objawów z chorobą ale jak się wycofały po wprowadzeniu leczenia tzn. że miały związek  _________________ Każdy z nas ma dwie rzeczy do wyboru:
jesteśmy albo pełni miłości...albo pełni lęku.
 |
|
Powrót do góry |
|
 |
aklepka Master butterfly

|
Wysłany: Wto Lip 07, 2015 7:35 am Temat postu: |
|
|
ja też co noc miałąm drętwienie rąk, które wybudzały mnie każdej nocy, od pewnego czasu biorę dużą dawkę magnezu przed snem i drętwienia minęły albo są mniejsze, i tak jak meguchna przechodził mi prąd wzdłuż ręki, do 4 i 5 palca |
|
Powrót do góry |
|
 |
Madlen Stary wyjadacz

|
Wysłany: Wto Lip 07, 2015 8:01 am Temat postu: |
|
|
mam tak samo, w nocy budzi ból kręgosłupa i drętwienie rąk. W ciągu dnia to takie mrówki chodzą i to tak śmiesznie, że np. 1 połowa ciała albo część pleców kolan i biodro stawy przeskakiwały i bolały - teraz po 3 miesiącach brania lekarstw jest już dużo lepiej |
|
Powrót do góry |
|
 |
ss88 Junior

|
Wysłany: Sob Lip 11, 2015 8:04 pm Temat postu: |
|
|
Znowu zwraca się z pytaniem, mam taką "jakby siateczke z żył na nogach nie wiem jak to inaczej nazwać okresowo i wtedy te nogi mnie bolą, lekarz powiedział ze go to martwi ale nie wyjaśnił dlaczego a ja nie dopytałam czy to tez coś wspólnego ma z chorób. ? I w takim razie co? |
|
Powrót do góry |
|
 |
meguchna Master butterfly

|
|
Powrót do góry |
|
 |
ss88 Junior

|
Wysłany: Sob Lip 11, 2015 8:30 pm Temat postu: |
|
|
Tak właśnie o to chodzi, nawet nie wiedziałam że to się tak nazywa. Ogólnie to chyba leki przestają działać bo motyl na twarzy aż pali i ból nóg nie daje żyć. Bardzo źle się czuje może na zmianę pogody?zauważyłam jeszcze coś dziwnego że jak nacisnąć na skórę to zostają mi biale ślady np takie odcisniecie ręki na nodze. |
|
Powrót do góry |
|
 |
|