|
WWW.TOCZEN.PL "systemic lupus erythematosus"
|
|
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
magda1980 Junior

|
Wysłany: Czw Lip 30, 2015 4:31 pm Temat postu: zaproszenie |
|
|
Hejka:) Mam na imię Magda i choruję a toczeń od 1994r, od 14 roku życia. Bywało różnie, teraz jest całkiem nieźle. Założyłam profil Wilk i Motyl i bardzo chciałabym zaprosić wszystkich chętnych do współtworzenia go, dzielenia się doświadczeniami, informacjami i wsparciem. Wiem z własnego doświadczenia, że wsparcie i rozmowa z innymi jest bardzo ważna. Służę pomocą i radą. Pozdrawiam, szczególnie Mamy i dziewczyny, które chcą mamami zostać, bo sama urodziłam bez problemów dwójkę dzieci, choć mówiono, że mi nie wolno...
poszukuję szczególnie osób z Kielce i okolic, chciałabym by wiedza na temat tej choroby była powszechniejsza, nie tylko wśród bezpośrednio zainteresowanych:)
Ostatnio zmieniony przez magda1980 dnia Czw Lip 30, 2015 8:58 pm, w całości zmieniany 1 raz |
|
Powrót do góry |
|
 |
Łukasz F. Master butterfly

|
Wysłany: Czw Lip 30, 2015 8:29 pm Temat postu: |
|
|
Witaj.
O ile dobrze wnioskuję po opisie, życie z chorobą układa się u Ciebie w miarę poprawnie. Tak trzymać.
Jeśli chodzi o zaproszenie, również z naszej strony zachęcamy do odwiedzania, czytania i korzystania z forum. Informacje tutaj zawarte pozwolą utrzymać pozytywne nastawienie. _________________ Jestem spokojnym, skromnym i dobrym człowiekiem.
Po prostu nie każdy zasługuje na to, by mnie takiego oglądać. |
|
Powrót do góry |
|
 |
magda1980 Junior

|
Wysłany: Czw Lip 30, 2015 8:49 pm Temat postu: |
|
|
tak, teraz jest dobrze. Choruję na TRU z zajęciem nerek, miałam kilka nawrotów choroby, ostatni bardzo poważny w 2011, prawie 6mies spędziłam w szpitalu (na Szaserów w Warszawie, u prof. Tłustochowicza), miałam toksyczne zatrucie szpiku kostnego po immuranie, a potem, cztery miesiące później okazało się, że ...jestem w ciąży. Wpadłam w paikę, bo brałam mykophenolan mofetylu i nawet nie podejrzewałam, że moge być w ciązy. Starszy syn ma teraz 9 lat, Marysia, moja "niespodzianka" 1,5 roku:))) planujemy z mężem jeszcze jedno dziecko i chciałam spytać o doświadczenia innych kobiet z ciążą, porodem i okresem okołoporodowym:) pozdrawiam M |
|
Powrót do góry |
|
 |
ewela.t Master butterfly

|
Wysłany: Czw Lip 30, 2015 9:08 pm Temat postu: |
|
|
Hej Magdo
Wrzucam Ci link, który moze Cie zainteresować: http://www.toczen.pl/forum/viewtopic.php?t=4089
Na forum znajdziesz duzo interesujacych informacji-pomocna będzie nasza wyszukiwarka.
Gratuluję pociech!
Pozdrawiam. _________________ Gubie sie po kawalku kazdego zwyklego dnia..  |
|
Powrót do góry |
|
 |
|
|