|
WWW.TOCZEN.PL "systemic lupus erythematosus"
|
|
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
Liluu Master butterfly

|
Wysłany: Pon Sie 17, 2015 6:37 pm Temat postu: |
|
|
Łukasz popłakałam się ze śmiechu
Ale akurat będzie na humor na dobry wieczór
Monika zawsze możesz spróbować  |
|
Powrót do góry |
|
 |
Łukasz F. Master butterfly

|
Wysłany: Pon Sie 17, 2015 9:07 pm Temat postu: |
|
|
Widzę, że dostarczyłem trochę rozrywki. W zasadzie nie mam już sił się denerwować na tą sytuację, chociaż jak to mówią "nie śmiej się dziadku z cudzego wypadku" (nieładnie drogie panie). Ale bez obaw, za chwilę będzie "dokładka".
Dzisiaj podjąłem decyzję: "gumuję" z tego portalu, bo okazał się jakiś z "dolnej półki". Dwie co najmniej dziwne przygody w ciągu ok. tygodnia to trochę za dużo. Otóż dzisiaj dostałem ciekawy mail z... Senegalu (już początkowa korespondencja w łamanym polskim dawała znać, że coś tu "śmierdzi"). Gadka-szmatka, ble-ble i puenta w postaci prośby o 200 dolarów (co ja do cholery, na hajsie śpię, czy co?). A w ogóle fajnie by było, jakbym kiedyś wpadł (no może akurat kiedyś mi będzie po drodze ). W odpowiedzi odpisałem nie przebierając w słowach. Żeby nie było wątpliwości, rasistą nie jestem, ale to już przesada i reakcja była adekwatna do akcji.
Rozumiem, niby miłość jest ślepa, ale w tej wersji opera nie przejdzie... _________________ Jestem spokojnym, skromnym i dobrym człowiekiem.
Po prostu nie każdy zasługuje na to, by mnie takiego oglądać. |
|
Powrót do góry |
|
 |
meguchna Master butterfly

|
Wysłany: Wto Sie 18, 2015 6:20 am Temat postu: |
|
|
 _________________ Każdy z nas ma dwie rzeczy do wyboru:
jesteśmy albo pełni miłości...albo pełni lęku.
 |
|
Powrót do góry |
|
 |
renia79 Master butterfly

|
Wysłany: Wto Sie 18, 2015 7:09 pm Temat postu: |
|
|
Łukasz normalnie czasem się gdzieś słyszy takie "kwiatki", ale zawsze się zastanawiam - czy to ja zgłupiałam czy to ludzie zeszli tak na psy, nie urągając psom  _________________ Płakałam, bo nie miałam butów...
dopóki nie zobaczyłam człowieka bez stóp |
|
Powrót do góry |
|
 |
|
|