|
WWW.TOCZEN.PL "systemic lupus erythematosus"
|
|
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
Ola1 Stary wyjadacz

|
Wysłany: Wto Gru 29, 2015 10:34 pm Temat postu: |
|
|
To życzę szybkiego wyjścia ze szpitala, zdrowia i skutecznych leków. |
|
Powrót do góry |
|
 |
kinga Moderator

|
Wysłany: Wto Gru 29, 2015 10:49 pm Temat postu: |
|
|
gaga1972 napisał: |
Przesyłam świąteczne życzenia ze szpitalnego łóżeczka. Nie udało się zakończyć leczenia przed wigilią.
Pozdrawiam Was serdecznie i życzę mnóstwo zdrówka. |
to może chociaż Sylwester będzie w domu
święta nie święta - najważniejsze dobre i skuteczne leczenie
a potem super samopoczucie  _________________ Odkąd przestałam przejmować się rzeczami, na które nie mam wpływu, mam wpływ na więcej rzeczy.
 |
|
Powrót do góry |
|
 |
BenOn Master butterfly

|
Wysłany: Sro Gru 30, 2015 9:14 pm Temat postu: |
|
|
zdrowie najwazniejsze, nie jedne swieta beda przed toba . Kciuki zacisniete![/img] |
|
Powrót do góry |
|
 |
Monika B Moderator

|
Wysłany: Sro Gru 30, 2015 9:46 pm Temat postu: |
|
|
BenOn napisał: |
zdrowie najwazniejsze, nie jedne swieta beda przed toba . Kciuki zacisniete![/img] |
zgadzam się
Sama spędzilam kilka razy święta w szpitalu- wtedy jest się średnio zadowolonym , czas wolno w szpitalu płynie no ale święta były i minęły a może zdrowie się poprawi bo ono jest najważniejsze _________________ Szczęście to jest to, czego prawdopodobnie w życiu nie osiągniemy , ale na szukanie go warto poświęcić życie . ( Marie-Henri Beyle) - Stendhal
 |
|
Powrót do góry |
|
 |
Łukasz F. Master butterfly

|
Wysłany: Sro Gru 30, 2015 10:45 pm Temat postu: |
|
|
Muszę przyznać rację poprzednikom: lepiej poświęcić jedne święta, aby doczekać się następnych. Odbijesz sobie choćby w Wielkanoc. Trzymam kciuki. _________________ Jestem spokojnym, skromnym i dobrym człowiekiem.
Po prostu nie każdy zasługuje na to, by mnie takiego oglądać. |
|
Powrót do góry |
|
 |
gaga1972 Senior

|
Wysłany: Czw Gru 31, 2015 1:32 pm Temat postu: |
|
|
Melduję powrót do domu :D
Święta spędziłam w szpitalu ale nie bez rodziny. Po prostu wigilia przyjechała do mnie. Nie ważne gdzie, ważne , że razem.A tak na marginesie dzięki za słowa otuchy.
No to do rzeczy.
Ogólnie zaostrzenie tocznia. Podejrzenie miastenii do dalszej obserwacji. Włączono mi lek na miastenie i czuję się bez porównania lepiej.
Trombofilia. Stan po dwukrotnym udarze niedokrwiennym mózgu.Hipercholesterolemia. Przetrwały otwór owalny. Mikrogruczolak przysadki mózgowej. Takie to wpisano mi rozpoznania.
Niestety metypred zostaje w dawce 32, imuran 2x50, mestinon 60 3x1, betaloc zok 25, acard 75,fragmin 2500j, dostinex i inne mniej znaczące uzupełniacze wit. b i osłonowe.
Najważniejsze, że przyjechałam na oddział na wózku a wyszłam na własnych nogach!!! Pewnie, że zostało dużo do zrobienia. Markery wyszły mi podwyższone, ale bez paniki.W toczniu też tak bywa. Teraz muszę ponownie skontrolować moją nieszczęsną torbiel czekoladową na jajniku.
Umówić termin u kardiochirurga na zamknięcie pfo. To są plany na najbliższy tydzień.
To tak w skrócie telegraficznym.
Pozdrawiam Was serdecznie i życzę zdrowia, bo jak zdrowie jest to wszystko inne więcej cieszy. Marzenia nabierają innego wymiaru.
Ściskam Was i życzę szczęśliwego Nowego Roku 2016!!!
:slonko: :slonko: |
|
Powrót do góry |
|
 |
renia79 Master butterfly

|
Wysłany: Nie Sty 03, 2016 10:37 am Temat postu: |
|
|
Gaga rowniez wszystkiego dobrego i ujarzmienia chorobsk _________________ Płakałam, bo nie miałam butów...
dopóki nie zobaczyłam człowieka bez stóp |
|
Powrót do góry |
|
 |
perelka20 Master butterfly

|
Wysłany: Nie Sty 03, 2016 12:15 pm Temat postu: |
|
|
Wszystkiego dobrego ! trzymam kciuki ! |
|
Powrót do góry |
|
 |
gaga1972 Senior

|
Wysłany: Sob Maj 13, 2017 7:05 pm Temat postu: |
|
|
Witam ponownie.
Donoszę, że toczeń nie odpuszcza. Znowu jeżdżę na wózku. Mam bardzo słabe mięśnie. W sierpniu 2016 miałam porażenie czterokończynowe. Od lutego 2017 jestem na rencie. Pfo nie zamknięte-w obecnym stanie neurolog nie wydaje zgody. Tyle u mnie. Pozdrawiam serdecznie. |
|
Powrót do góry |
|
 |
agnieszka29 Master butterfly

|
Wysłany: Nie Maj 14, 2017 9:37 am Temat postu: |
|
|
Ojej mam nadzieję że szybko minie i znów będziesz cieszyć się pełnią Życia. Mam nadzieję że lekarze szybko coś wymyślą. Trzymaj się ciepło. _________________ Nawet jeśli niebo zmęczyło się błękitem, nie trać nigdy światła nadziei. |
|
Powrót do góry |
|
 |
|
|