Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
aklepka Master butterfly

|
Wysłany: Wto Sty 12, 2016 7:44 pm Temat postu: |
|
|
gratuluję i życzę szczęśliwego macierzyństwa |
|
Powrót do góry |
|
 |
Ri Master butterfly

|
Wysłany: Wto Sty 12, 2016 8:28 pm Temat postu: |
|
|
Dziękuję Wam bardzo. To dla mnie bardzo ważne, bo chyba nikt nie zrozumie moich obaw tak dobrze jak Wy. Trzymajcie kciuki nawet 10 miesięcy i dłużej, bo później letko też nie będzie
Monika - nie mam jeszcze wyznaczonego terminu, bo miałam jedną wizytę u gina na badanie, po skierowanie na hcg i usg. W przyszłym tygodniu usg i później kolejna wizyta na której poznam szczegóły. Ale jako, że wiem kiedy z mężem nad tym "pracowaliśmy" to wypada mi połowa września  _________________ Co nas nie zabije, to nas wzmocni. |
|
Powrót do góry |
|
 |
ania_75 Master butterfly

|
Wysłany: Wto Sty 12, 2016 10:12 pm Temat postu: |
|
|
Gratuluje i trzymam kciuki bardzo bardzo mocno!  _________________ Przyjaciel to ktoś kto mnie dobrze zna, a mimo to mnie lubi |
|
Powrót do góry |
|
 |
agnaft Super senior

|
Wysłany: Czw Sty 14, 2016 8:49 am Temat postu: |
|
|
Wspaniałe wieści ,przyłączam się do
Trzymających kciuki i przesyłam pozytywne fluidy:))))))) |
|
Powrót do góry |
|
 |
agnieszka29 Master butterfly

|
Wysłany: Czw Sty 14, 2016 9:49 am Temat postu: |
|
|
Gratulacje i oczywiście kciuki zaciśnięte. Wszystkiego dobrego życzę! _________________ Nawet jeśli niebo zmęczyło się błękitem, nie trać nigdy światła nadziei. |
|
Powrót do góry |
|
 |
Ri Master butterfly

|
Wysłany: Czw Sty 14, 2016 10:17 am Temat postu: |
|
|
Dzięki dziewczyny
Teraz na już próbuję przyspieszyć wizyty u prowadzących mnie specjalistów, przede wszystkim u endokrynologa. _________________ Co nas nie zabije, to nas wzmocni. |
|
Powrót do góry |
|
 |
monia85 Master butterfly

|
Wysłany: Czw Sty 14, 2016 10:20 am Temat postu: |
|
|
Gratulacje i zdrowia życzę dla Ciebie i maluszka  _________________
Dusza nie znałaby tęczy, gdyby oczy nie znały łez. / J.V. Chevey |
|
Powrót do góry |
|
 |
Ri Master butterfly

|
Wysłany: Pon Sty 18, 2016 10:26 am Temat postu: |
|
|
Początek 6 tygodnia. Mały pasażer wysysa ze mnie całą energię. Pomijam rzeczy tak oczywiste jak mdłości, bóle brzucha i inne typowo ciążowe dolegliwości. Pobolewają stawy, ale do wytrzymania. W sobotę zaniemogłam, myślałam nad izbą przyjęć. Dzień zaczęłam od ataku duszności. Mam astmę, ale to nie był typowy atak. Poza tym lek pomógł, ale tylko częściowo. Cały dzień leżałam i sapałam. Ciężko mi się oddychało, serce waliło. Wycieczka do łazienki była daleką podróżą. Wczoraj trochę lepiej, ale poruszam się tempem żółwia. Zauważyłam, że co kilkanaście- kilkadziesiąt minut zaczynam szybciej oddychać, brakuje mi tchu, robi mi się słabo, serce przyspiesza. Nie mam pojęcia czy to wynik astmy, szalejących hormonów czy jeszcze czegoś innego. Poranny makijaż - podkład, usiąść i posiedzieć, puder, usiąść i posiedzieć, jedno oczko, usiąść i posiedzieć, drugie oczko... Czekam aż minie. Mam nadzieję, że do tego czasu nie będą mnie zbierać z jakiegoś chodnika. Nawet nie mam siły cieszyć się z Groszka. _________________ Co nas nie zabije, to nas wzmocni. |
|
Powrót do góry |
|
 |
ania_75 Master butterfly

|
Wysłany: Pon Sty 18, 2016 10:32 am Temat postu: |
|
|
Ri 6 tydz. to jeszcze trochę wcześnie na takie "atrakcje" - powiedz koniecznie lekarzowi o wszystkim
przytulam mocno  _________________ Przyjaciel to ktoś kto mnie dobrze zna, a mimo to mnie lubi |
|
Powrót do góry |
|
 |
ewela.t Master butterfly

|
Wysłany: Wto Sty 19, 2016 10:52 am Temat postu: |
|
|
Bylas u lekarza?
Czujesz sie lepiej? _________________ Gubie sie po kawalku kazdego zwyklego dnia..  |
|
Powrót do góry |
|
 |
Ri Master butterfly

|
Wysłany: Wto Sty 19, 2016 2:25 pm Temat postu: |
|
|
Dzięki dziewczyny!
U ginekologa będę w czwartek to wtedy z nim o tym porozmawiam. Wczoraj zaczęło odpuszczać i dziś jest już lepiej. Czytałam, że może się tak zdarzać, bo organizm musi zaopatrzyć w tlen dwie osoby, a nie jedną jak dotąd. _________________ Co nas nie zabije, to nas wzmocni. |
|
Powrót do góry |
|
 |
BenOn Master butterfly

|
Wysłany: Wto Sty 19, 2016 5:40 pm Temat postu: |
|
|
Ri wg mnie warto pogadac chocby z lekarzem rodzinnym co to moze byc, czy to jest norma w ciazy, czy to jest cos powiazane z wtoim stanem zdrowia. Zdrowia dla ciebie i dla "groszka"! |
|
Powrót do góry |
|
 |
alawa Master butterfly

|
Wysłany: Wto Sty 19, 2016 9:26 pm Temat postu: |
|
|
Kciuki aby wszystko sie unormowalo. |
|
Powrót do góry |
|
 |
Ri Master butterfly

|
Wysłany: Czw Sty 21, 2016 4:52 pm Temat postu: |
|
|
Dziękuję za wszystkie kciuki, przydały się Pierwsze usg i pierwszy raz zobaczyłam Groszka
Byłam dziś u mojej ginekolog. Zgodziła się poprowadzić ciążę, choć ze względu na mutację mthfr prosi też o konsultację u profesor, która zna się na takich przypadkach jak ja. Chce też, żebym jednocześnie była prowadzona przez przyszpitalną poradnię specjalistyczną dla kobiet w ciąży. Mam się domagać jak najszybszego przyjęcia. Zobaczymy jak to będzie z tym "jak najszybciej"
Powiedziała, że jeśli pojawia się taki dziwny stan jak w weekend to się wzywa karetkę i nie czeka. Cóż... Minęło w końcu po kilku dniach samo Na przyszłość będę mądrzejsza.
Kciuki nadal się przydadzą!  _________________ Co nas nie zabije, to nas wzmocni. |
|
Powrót do góry |
|
 |
Liluu Master butterfly

|
Wysłany: Czw Sty 21, 2016 4:57 pm Temat postu: |
|
|
Ok cały czas trzymam zaciśnięte
Będzie dobrze, no i koniecznie próbuj dostać się najszybciej do poradni gdzie wysyła Cię pani doktor.
Próbuj wszystkimi możliwymi sposobami  |
|
Powrót do góry |
|
 |
|