Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
agnieszka29 Master butterfly

|
Wysłany: Czw Lut 11, 2016 10:30 am Temat postu: |
|
|
Ja przeciwbólowo biorę Ketonal , ale ostatnio rzadko biorę bo jakoś sobie radzę.
Mój reumatolog zawsze pyta czy coś przeciwbólowego przepisać. Bo mi opakowanie starcza na całe szczęście na bardzo długo:) _________________ Nawet jeśli niebo zmęczyło się błękitem, nie trać nigdy światła nadziei. |
|
Powrót do góry |
|
 |
anusia19 Junior

|
Wysłany: Wto Lut 16, 2016 7:53 pm Temat postu: |
|
|
Witajcie😊 biorę arechine od tygodnia, efekt jest taki, że wieczorami jestem wykluczona z życia rodzinnego z powodu bólu stawow. Masakra... dzwonilam do mojego lekarza, stwierdził żeby odstawić lek na jakiś czas i spróbować ponownie. Boli mnie tak, że czuje, ze pomogą mi tylko w szpitalu. Dużo czytałam na Naszym forum Waszych spostrzeżeń itd i myślę że najlepszym rozwiązaniem będzie ligota oddział wewnętrzny immunologiczny. Może mi ktoś coś napisać o opiece, warunkach badaniach jakie tam robią? Czy zajmują się poważnie pacjentem? Bo ustroń w diagnostyce to jakiś żart i wiem to po pobycie tam mojej siostrzenicy. |
|
Powrót do góry |
|
 |
anusia19 Junior

|
Wysłany: Wto Lut 16, 2016 7:57 pm Temat postu: |
|
|
Aha i przepraszam Agnieszko, gdzieś mi Twoja odpowiedz umknęło, dziekuje za odpowiedz. Co do ketanolu to ciesze się ze mało go bierzesz bo to juz jest mocny kaliber😊 |
|
Powrót do góry |
|
 |
agnieszka29 Master butterfly

|
Wysłany: Wto Lut 16, 2016 9:22 pm Temat postu: |
|
|
Ja akurat nie wypowiem się bo nie wiem jak tam jest ,ale słyszałam dobre opinie .
Pamiętaj że należy korzystać z funkcji Edit jak chcesz coś dopisać w krótkim odstępie czasu.
mam nadzieję że Ci pomogą _________________ Nawet jeśli niebo zmęczyło się błękitem, nie trać nigdy światła nadziei. |
|
Powrót do góry |
|
 |
Monika B Moderator

|
Wysłany: Wto Lut 16, 2016 9:45 pm Temat postu: |
|
|
Cytat: |
Dużo czytałam na Naszym forum Waszych spostrzeżeń itd i myślę że najlepszym rozwiązaniem będzie ligota oddział wewnętrzny immunologiczny. Może mi ktoś coś napisać o opiece, warunkach badaniach jakie tam robią? Czy zajmują się poważnie pacjentem? Bo ustroń w diagnostyce to jakiś żart i wiem to po pobycie tam mojej siostrzenicy |
akurat zgadzam się z tą opinią .Ustroń może jest dobry do rehablitacji a reszta to totalna porażka
Ligota to Oddział Chorób Wewnętrznych, Autoimmunologicznych i Metabolicznych.
Badania robią zależnie od tego co komu dolega.To zalezy od schorzenia , stanu pacjenta .
warunki- zelażnie od tego gdzie trafisz.
To klinika więc pacjentem się zajmują  _________________ Szczęście to jest to, czego prawdopodobnie w życiu nie osiągniemy , ale na szukanie go warto poświęcić życie . ( Marie-Henri Beyle) - Stendhal
 |
|
Powrót do góry |
|
 |
anusia19 Junior

|
Wysłany: Wto Lut 16, 2016 10:26 pm Temat postu: |
|
|
Dziekuje😊 Moniko możesz napisać o co chodzi z tym zależy gdzie trafisz? Zaznaczylabym to z Twojego postu ale jeszcze nie potrafię haha. Mam rozumieć, że ten oddział w ligowe jest tak duży? Będę tam jeszcze dzwonić, bo chce żeby moja siostrzenieca ( dodatnie ana, opuchnięte bolace stawy, dodatnie rf i anty ccp) tez się tam leczył i zdjagnozowala.było by super gdyby nam się udało razem tam iść, byłoby raźniej. Razem cierpimy wiec może nas wezmą razem żeby się leczyć. .. ale to chyba zależy od lekarza prowadzącego czy na taką moja próbę pójdzie. .. będę się o to modlic😊 |
|
Powrót do góry |
|
 |
Krystyna71 Junior

|
Wysłany: Sro Mar 02, 2016 8:07 am Temat postu: |
|
|
Monika B napisał: |
Cytat: |
Dużo czytałam na Naszym forum Waszych spostrzeżeń itd i myślę że najlepszym rozwiązaniem będzie ligota oddział wewnętrzny immunologiczny. Może mi ktoś coś napisać o opiece, warunkach badaniach jakie tam robią? Czy zajmują się poważnie pacjentem? Bo ustroń w diagnostyce to jakiś żart i wiem to po pobycie tam mojej siostrzenicy |
akurat zgadzam się z tą opinią .Ustroń może jest dobry do rehablitacji a reszta to totalna porażka
Ligota to Oddział Chorób Wewnętrznych, Autoimmunologicznych i Metabolicznych.
Badania robią zależnie od tego co komu dolega.To zalezy od schorzenia , stanu pacjenta .
warunki- zelażnie od tego gdzie trafisz.
To klinika więc pacjentem się zajmują  |
Witaj Moniczko
w 100% zgadzam się z Toba co do opinii nt. Ustronia i cieszę się że nie tylko ja miałam takie odczucia, choć spodziewałam się że taki wywoąłny szpital to zrobia mi pełną diagnostykę a tu kicha.
Pozdrawiam |
|
Powrót do góry |
|
 |
Dilo Junior

|
Wysłany: Pon Sty 02, 2017 1:16 pm Temat postu: |
|
|
Witam anusia 19
Wyszły mi dodatnie wyniki ribosomal jak Tobie a narazie nikogo więcej z takimi nie znalazłam.
Odezwij się proszę co i jak się potoczyły twoje dalsze badania.
Pozdrawiam |
|
Powrót do góry |
|
 |
Dilo Junior

|
Wysłany: Sro Sty 04, 2017 6:47 pm Temat postu: |
|
|
Super dziekuje😊czy teraz dobrze😊 |
|