Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
kinga Moderator

|
Wysłany: Sob Mar 12, 2016 6:59 pm Temat postu: |
|
|
mascha napisał: |
Witam ja idę na botoks 2 kwietnia chce zlikwidować tzw lwia zmarszczkę to ze jestem chora nie znaczy ze nie chce być zadbana .Ktos wstrzykiwał ponawiam pytanie?Klima 245 był botoks ?Marcin K a Martyna jak po botoksie ? |
a rozmawiałaś w ogóle z lekarzem prowadzącym? To chyba bezpieczniejszy sposób, niż pytanie obcego lekarza i na dodatek przez osoby trzecie.
Twój lekarz zna Ciebie, wie jakie leki bierzesz. Rozmowa nie boli, nie kosztuje, a może pomóc.
PS. posiadanie zmarszczek nie jest oznaką zaniedbania
Marcin, kciuki cały czas trzymane, od samego początku  _________________ Odkąd przestałam przejmować się rzeczami, na które nie mam wpływu, mam wpływ na więcej rzeczy.
 |
|
Powrót do góry |
|
 |
Marcin K Stary wyjadacz

|
Wysłany: Nie Mar 13, 2016 8:13 pm Temat postu: |
|
|
mascha, spokojnie - nikt Cię nie linczuje
Gdy nadaży się okazja i zejdziemy z profesorem na temat toksyny podpytam bo nie chciałbym wyjść na jakiegoś dziwaka pytając z nietaktem o zabieg kosmetyczny profesora neurologii w obecności porażonej połowicznie pacjentki Mógłby zrozumieć, że chce upiękrzyć swoją Panią w przypadku gdy ta zakwalifikowała się do ciężkieg programu dla osób porażonych ze znaczną spastyką w pkg.
Dziękuję Dziewczyny - z takim wsparciem to musi być dobrze  _________________
www.tynaTRU.blogspot.com |
|
Powrót do góry |
|
 |
mascha Senior

|
Wysłany: Nie Mar 13, 2016 10:31 pm Temat postu: |
|
|
Witaj Marcin mi chodziło tylko o to czy to ta sama substancja ,nie chce nikogo fatygować ani nikim się wyręczać .A swoje w chorobie tez przeszłam i ciagle walczę bo jak wiadomo toczen to choroba nieuleczalna ja tez mam zajęty układ nerwowy i zespół antyfosfolipidowy.Zycze duzo zdrowia dla Martyny i dla ciebie ukłony . |
|
Powrót do góry |
|
 |
Marcin K Stary wyjadacz

|
Wysłany: Wto Mar 15, 2016 1:57 pm Temat postu: |
|
|
mascha, pytałem neurologa o rodzaje toksyny i przeciwwskazania - nie widzi żadnych przeciwwskazań bo jest to działanie miejscowe, a co jedynie mówił to ten INR które jest ważny w dniu wykonania zabiegu.
Oczywiście każdy przypadek jest idywidualny i takie decyzje i konsultacje oczywiście musisz przeprowadzić z własnym lekarzem który Cie prowadzi.
Pytając o rodzaje to mówił ze nie ma większej różnicy czy to kosmetyka czy tez leczenie, kwestia leży po stronie stężenia czynnika działajacego.
Dziękuje Wam za kciukersy, przydały sie - wyniki pozwoliły by podać botoxxx ))
Czekamy jak zacznie wspomagać, a tymczasem zbieramy sie na ćwiczenia [/b] _________________
www.tynaTRU.blogspot.com |
|
Powrót do góry |
|
 |
BenOn Master butterfly

|
Wysłany: Wto Mar 15, 2016 4:50 pm Temat postu: |
|
|
ciesze sie ze INR na tyle ustawiony by dalej dzialac. Kciukasy za efektywne dzialanie i cwiczenia. Niesamowita z was para.
mascha faktycznie najlepiej uda sie do swojego lekarza, tylko on zna twoj stan zdrowia |
|
Powrót do góry |
|
 |
mascha Senior

|
Wysłany: Wto Mar 15, 2016 10:45 pm Temat postu: |
|
|
Dziekuje za pamięć Marcin .Ciesze sie ze Martyna jest pi zabiegu mam nadzieje ze duzo dobrego poczyni ten jad . |
|
Powrót do góry |
|
 |
mascha Senior

|
Wysłany: Pią Kwi 08, 2016 7:25 am Temat postu: |
|
|
Cześć w sobotę miałam ostrzykiwanie botoksem wszystko poszli sprawnie nic nie bolało nic sie nie działo a efekt super -jakby ktoś sie wahał to śmiało polecam |
|
Powrót do góry |
|
 |
agnieszka29 Master butterfly

|
Wysłany: Pią Kwi 08, 2016 8:18 am Temat postu: |
|
|
To super że się udało i wszystko gra . _________________ Nawet jeśli niebo zmęczyło się błękitem, nie trać nigdy światła nadziei. |
|
Powrót do góry |
|
 |
|