Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
jelonka4 Junior

|
Wysłany: Pią Lip 29, 2016 2:22 pm Temat postu: laminine? ?? |
|
|
Witam. Mam pytanie odnośnie tego specyfiku. Może ktoś się spotkała może zażywał. Wmawiano mi ze zostane wyleczona, że nawet moja zastawka odrośnie i nie będę potrzebowała operacji. Az taka naiwna nie jestem ale w głębi duszy mam takie zapytanie- a jak by mi to pomogło a nie spróbowałam. Pozdrawiam |
|
Powrót do góry |
|
 |
ewela.t Master butterfly

|
Wysłany: Pią Lip 29, 2016 3:09 pm Temat postu: |
|
|
Jelonka, przeczytaj ten watek. Mysle, ze okaze sie pomocny.
http://www.toczen.pl/forum/viewtopic.php?t=850&start=0
To juz norma, ze co jakis czas pojawia sie "superlek" na wszystko.
Nawet zajrzalam w sklad tego "cuda". Nie widze w nim nic godnego uwagi ale to moja opinia. Przeraza mnie fakt wciskania takiego kitu.
Przede wszystkim porozmawiaj z lekarzem prowadzacym czy nie ma przeciwskazan do zazywania tego specyfiku. Potem decyduj. Nikt tego za Ciebie nie zrobi.
Ja nie miałabym watpliwosci i olala temat.
Pozdrawiam.  _________________ Gubie sie po kawalku kazdego zwyklego dnia..  |
|
Powrót do góry |
|
 |
jelonka4 Junior

|
Wysłany: Pią Lip 29, 2016 3:17 pm Temat postu: |
|
|
Dziękuję Szczerze mówiąc liczyłam na taką odopiedz. Ludzie chorzy są łatwym celem dla naciągaczy. Pozdrawiam |
|
Powrót do góry |
|
 |
Monika B Moderator

|
Wysłany: Pią Lip 29, 2016 7:16 pm Temat postu: |
|
|
jelonka4 napisał: |
Dziękuję Szczerze mówiąc liczyłam na taką odopiedz. Ludzie chorzy są łatwym celem dla naciągaczy. Pozdrawiam |
zgadzam się ludzie chorzy czasem łapią się wszystkiego, zapłacą każdą cenę za nadzieję .
Naciągacze ciągle oferują coś nowego . Dobrze jesli cud na wszystko jest obojętny dla organizmu , gorzej jesli jeszcze dodatkowo osłabia .
Takie rzeczy powinny być karalne . _________________ Szczęście to jest to, czego prawdopodobnie w życiu nie osiągniemy , ale na szukanie go warto poświęcić życie . ( Marie-Henri Beyle) - Stendhal
 |
|
Powrót do góry |
|
 |
|