|
WWW.TOCZEN.PL "systemic lupus erythematosus"
|
|
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
darekuu9 Master butterfly

|
Wysłany: Pon Lut 23, 2015 1:29 pm Temat postu: |
|
|
Oto wczorajsze ( sobotnie ?) wydanie Familiady.
Dziennikarze niszczą:
https://www.youtube.com/watch?v=CPSVY-ayeS4
Inne pytanie brzmiało: " Jakie państwa powstały po rozpadzie ZSRR", dziewczyna odpowiedziała : Czechy  _________________ Ostatnio każdego dnia rano staram się wstawać z nową nadzieją. |
|
Powrót do góry |
|
 |
Liluu Master butterfly

|
|
Powrót do góry |
|
 |
kinga Moderator

|
Wysłany: Wto Gru 15, 2015 10:31 am Temat postu: |
|
|
Siedziałam w poczekalni u swojego nowego dentysty i rozglądałam się. Zauważyłam na ścianie dyplom ukończenia studiów, na którym figurowało jego pełne imię i nazwisko. Znienacka mi się przypomniał wysoki, przystojny, ciemnowłosy chłopak o tym samym nazwisku chodził ze mną do liceum jakieś 25 lat temu. Czyżby mój nowy dentysta był tym chłopakiem, w którym się nawet trochę podkochiwałam? Jak go jednak zobaczyłam, szybko porzuciłam te myśli.
Ten prawie łysy facet z siwiejącymi włosami, brzuszkiem i twarzą pełną zmarszczek był zbyt stary, by mógł być moim kolegą ze szkoły A może jednak?
Po tym, jak mi przejrzał zęby, zapytałam go, czy nie chodził przypadkiem do XXVI LO.?
- Tak. Owszem, chodziłem i byłem nawet jednym z najlepszych uczniów - zarumienił się.
- A w którym roku Pan zdawał maturę? - zapytałam. On odpowiedział:
- W osiemdziesiątym szóstym. Dlaczego Pani pyta?
-O ! To Pan był w mojej klasie! - powiedziałam zachwycona.
Zaczął mi się uważnie przyglądać. I następnie ten wstrętny, pomarszczony staruch zapytał:
- A czego Pani uczyła?...
 _________________ Odkąd przestałam przejmować się rzeczami, na które nie mam wpływu, mam wpływ na więcej rzeczy.
 |
|
Powrót do góry |
|
 |
ewela.t Master butterfly

|
Wysłany: Wto Gru 15, 2015 11:03 am Temat postu: |
|
|
Wiedzialam, ze nie powinnam zagladac tu w pierwszej kolejnosci z kubelkiem gorącej kawy!
Dobrze, ze chusteczki mam pod ręką.
 _________________ Gubie sie po kawalku kazdego zwyklego dnia..  |
|
Powrót do góry |
|
 |
ewela.t Master butterfly

|
|
Powrót do góry |
|
 |