Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
best17 Junior

|
Wysłany: Nie Wrz 18, 2016 11:09 am Temat postu: Witam ! |
|
|
Witam wszystkich serdecznie ! Forum, jak większość osób znalazłam, jak dopadł mnie toczeń i gorączkowo szukałam odpowiedzi na setki pytań. Choruję od 2009 roku. Początek nie był łatwy, szczególnie do postawienia diagnozy i wprowadzenia leków(chociaż, jak poczytałam forum to byłam szczęściarą). Zaczęłam od metypretu 32 mg, potem coraz mniej, aż do 2 mg tylko latem, zimą chinina. Od prawie trzech lat tylko arechin. Wyczytałam na forum, że polecacie plaquenil lub quensyl, i że nie jest tak łatwy w zdobyciu. Teraz chyba to się zmieniło, bo sprowadza go Euro Apteka. poszukałam w necie i znalazłam https://www.gdziepolek.pl/produkty/62145/plaquenil-tabletki-powlekane/apteki , zadzwoniłam, na stanie były dwa opakowania, zarezerwowałam w Toruniu, z Bydgoszczy było najbliżej i za dwa dni miałam lek. pozdrawiam Beata  |
|
Powrót do góry |
|
 |
agnieszka29 Master butterfly

|
Wysłany: Nie Wrz 18, 2016 12:22 pm Temat postu: |
|
|
Witaj na forum rozgość się czytaj,pisz w odpowiednich wątkach to co Cie interesuje, podziel się swoimi doświadczeniami. Na luźne pogaduchy zapraszam niżej do naszej Kawiarni.
Pozdrawiam _________________ Nawet jeśli niebo zmęczyło się błękitem, nie trać nigdy światła nadziei. |
|
Powrót do góry |
|
 |
iza.b Master butterfly

|
Wysłany: Wto Wrz 20, 2016 5:42 pm Temat postu: |
|
|
Witam serdecznie  |
|
Powrót do góry |
|
 |
ewela.t Master butterfly

|
Wysłany: Sro Lis 09, 2016 9:32 am Temat postu: |
|
|
Witam cieplutko i zachecam do wspolnych plot w rozmowach niekontrolowanych.  _________________ Gubie sie po kawalku kazdego zwyklego dnia..  |
|
Powrót do góry |
|
 |
Pepermint Junior

|
Wysłany: Czw Lis 10, 2016 10:50 am Temat postu: |
|
|
Witaj, tu też jestem nowa więc trzymam cię ciepło za rękę 😀. |
|
Powrót do góry |