Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
jagula Master butterfly

|
|
Powrót do góry |
|
 |
kwiatuszek63 Junior

|
Wysłany: Wto Lip 31, 2007 2:15 pm Temat postu: |
|
|
A propos marihuany
W zeszłym roku...maj to był chyba...moja koleżanka wybrała się do Amsterdamu. Koleżanka jest wielbicielka ketonalu - a to ze względu na ból spowodowany ogromnymi zmianami w kręgosłupie - kiedys uwierzyła że sport to zdrowie i ćwiczyła gimnastyke akrobatyczną. Teraz kręgosłup nie daje jej żyć więc ona z upodobaniem łyka to świństwo. Po pierwszym dniu zwiedzania Amsterdamu kręgosłup szalał. Znajomi koleżanki namówili ja jednakże na wypad do kafejki. W kafejce oczywiście oprócz kawy podaje sie skręty. Byc w Amsterdamie i nie spróbować?? Moja koleżanka również zaszalała.... i cóz się stało?...Otóż przez następne 2 dni zwiedzała to piekne miasto bez bólu...i bez ketonalu. Po powrocie zapytała mnie dośc podstępnie; co jest lepsze i co wybrałaby jej wątroba gdyby umiała mówić: kilka tabletek ketonalu dziennie czy jeden skręt na kilka dni?... Ja nie znam odpowiedzi. |
|
Powrót do góry |
|
 |
nenya SuperMOD

|
|
Powrót do góry |
|
 |
jagula Master butterfly

|
Wysłany: Sro Sie 08, 2007 12:20 am Temat postu: |
|
|
a co my tu mamy? coś, co chyba potraktujemy z przymrużeniem oka
jak widać plusów też jest wiele marihuana w walce z demencją |
|
Powrót do góry |
|
 |
jagula Master butterfly

|
|
Powrót do góry |
|
 |
marko123 Junior

|
Wysłany: Sro Paź 17, 2007 3:42 pm Temat postu: |
|
|
to trzeba by znowu zacząć palić  |
|
Powrót do góry |
|
 |
jagula Master butterfly

|
Wysłany: Nie Maj 18, 2008 7:56 pm Temat postu: |
|
|
Jeszcze jedna ciekawostka z poradnika zielarza _________________ Fenomen czeskich psów- kundle wyglądają jak rasowce a rasowce przypominają kundle  |
|
Powrót do góry |
|
 |
kinga Moderator

|
|
Powrót do góry |
|
 |
Saada Senior

|
Wysłany: Pon Lut 16, 2009 7:42 pm Temat postu: |
|
|
Jeśli chodzi o leki wykorzystujące substancje narkotyczne, to chyba najlepiej kupować je razem z lekami na chorobę właściwą. Jak ktoś widzi cały taki zestaw, to chyba nie powinien się już wygłupiać.
A na miejscu syna chyba bym zapytała "A czy to są leki dla osoby, która jest w stanie biegać do apteki? No nie. Ale na recepcie jest adres, mama się ucieszy z wizyty". |
|
Powrót do góry |
|
 |
AsiaSu Super senior

|
Wysłany: Czw Kwi 27, 2017 8:40 am Temat postu: |
|
|
Palenie szkodzi, to nie ulega watpliwosci. W naturze kazde zwierze ucieka czujac dym.
Dlatego polecam spozywac marihuane- tak jak inne ziola- droga pokarmowa w postaci ciasteczek, nie katujac pluc i sprawa rozwiazana. _________________ Czary mary ucho krowy, fix und fertig bede zdrowy! |
|
Powrót do góry |
|
 |
|