|
WWW.TOCZEN.PL "systemic lupus erythematosus"
|
|
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
Alat Junior

|
Wysłany: Pon Cze 26, 2017 7:56 pm Temat postu: Jak się cieszę że jesteście! |
|
|
Na samym początku chciałbym podziękować wszystkim osobom udzielającym się na tym forum - może nie zdajecie sobie sprawy, ale odwalacie kawał dobrej roboty zbierając informacje, nowinki medyczne, porady kosmetyczne (przekopałam się przez każdy post nt. wypadających włosów - chyba je sobie po prostu przykleję ).
Ja Wam dziękuję, za to że jesteście, za każdy post naładowany pozytywną energią i wiarą w przyszłość... czytam Was od ponad dwóch lat i gdyby nie Wy - byłoby duuuużo trudniej poradzić sobie z diagnozą SLE.
jak teraz analizuję symptomy, to zawsze bolały mnie stawy, ale tłumaczyłam sobie, że taki mój urok. Wszystko zmieniło się po urodzeniu córeczki w maju 2015 - to co ja brałam za połóg okazało się ostrym rzutem choroby. A że Matka Polka potrafi zęby zaciskać z bólu, to i ja tak robiłam. Niestety, po 3 miesiącach byłam wyczerpana, obolała i z początkami depresji.
i tu właśnie trafiłam na cudownych lekarzy: dr Błażejczyk (prowadziła moją ciążę, ginekolog-endokrynolog) oraz dr Flicińskiego. Jeszcze mogę wspomnieć prof Parczewskiego (wyleczył mnie z przewlekłej boreliozy).
i oto jestem: Ala ze Szczecina i jej Mroczny Pasażer, który jedzie na gapę ze mną przez życie. |
|
Powrót do góry |
|
 |
Krzyś Kadet

|
Wysłany: Pon Cze 26, 2017 8:25 pm Temat postu: |
|
|
Witaj serdecznie  |
|
Powrót do góry |
|
 |
ewela.t Master butterfly

|
Wysłany: Wto Cze 27, 2017 6:49 am Temat postu: |
|
|
Hej Ala.
Ladnie to tak podgladac nas przez dwa lata i dopiero teraz sie odezwac?
Gratuluje !
Musi byc teraz slodka! Uwazaj bo ja takie dzieciaki pozeram.
Do pasazera trzeba sie przyzwyczaic i, teraz dobra wiadomosc , cala reszta zalezy od Ciebie.
Witam cieplutko. Rozgosc sie a w razie jakis watpliwosci- pytaj.
Pozdrawiam.  _________________ Gubie sie po kawalku kazdego zwyklego dnia..  |
|
Powrót do góry |
|
 |
|
|